Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui devoska

Vio, ma strigi asa frumos ca nu pot sa rezist sa nu-ti raspund.
Felicitari micutului karatist! La cat mai multe medalii. Ce si-a propus Mihnea sa faca cu medalia? Ca Sara ma intreba daca o sa castige medalia de aur la concursul de spelling poate sa o topeasca si sa faca inele si cercei din ea?
Anca, mergi la doctor si fa o radiografie. Eu am "tras" vreo 3 ani de la o glezna sucita.

Despre soacre... numai de bine . Fiecare la casa ei, cat mai departe, e cel mai sanatos.

Va pe toate la rand. Trimit soare si de pe meleaguri... rusesti .

bey...te mai vedem si noi la ochi...a dat Domnu. uite ca eu m-am oprit din scrisul meu sa te salut. esti bine? te-or afectat cu ceva?
da tu apari numai la chemarea violetei? adica noi ce avem de nu ne raspunzi?
eu cred ca sa apara si gabi, oana e cea care tb sa o strige. suntem ca la din dragostea cu mircea radu...o strigi tu sau o strig eu?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

hai sa o strigam in cor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Citat:

Felicitari micutului karatist! La cat mai multe medalii. Ce si-a propus Mihnea sa faca cu medalia? Ca Sara ma intreba daca o sa castige medalia de aur la concursul de spelling poate sa o topeasca si sa faca inele si cercei din ea?
Anca, mergi la doctor si fa o radiografie. Eu am "tras" vreo 3 ani de la o glezna sucita.

Despre soacre... numai de bine . Fiecare la casa ei, cat mai departe, e cel mai sanatos.

vad ca incepe sa se traga ,mai stau 2 zile si daca u trece fac o radiografie

SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Citat:

bey...te mai vedem si noi la ochi...a dat Domnu. uite ca eu m-am oprit din scrisul meu sa te salut. esti bine? te-or afectat cu ceva?
da tu apari numai la chemarea violetei? adica noi ce avem de nu ne raspunzi?
eu cred ca sa apara si gabi, oana e cea care tb sa o strige. suntem ca la din dragostea cu mircea radu...o strigi tu sau o strig eu?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

ete asa ma iubeste ea pe mine si io pe ea si se aude mai bine cand strig io ca am plamanii buni

dev ce dor imi era de tine!

stai sa vezi...la primul concurs cu 2 medalii de bronz a intreab cat costa(si nu e evreu)daca le vinde...
pe urma a intrebat daca alea din aur sunt din aur sau sunt asa doar de forma...
acum cauta sa vada daca e argint ....eu nu-mi dau seama ca e un metal
ca seamana cu argintul,dar nu stiu exact...
vezi,fiecare face ceva cu aurul lui?
ori cercei ori se vinde si cu banii isi ia...baloane ca altceva nu stie

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Despre soacra n-am acum nimic nou dar am de la sot

Ieri fi-mea si-a rupt pantalonii intre picioare si vine tinandu-se cu mana in fata. Si purtam urmatoarea conversatie:
Mama: - De ce te tii asa? Faci pipi?
Monica: - Nu, am o gaura!
Tata: - Si altele au gaura si nu se tin asa de ea!

Sorana si Monica (6 ani)

"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

sa mai creasca nitel si poate o sa intrebe cine si unde?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Dev, Dev, Dev!! ce vesti ne mai aduci de peste hotare? Uite, eu iti trimit raza mea de soare, sa fie si la tine acolo, ca aici mai e putin si vine seceta!!

Vio, eu zic sa topesti medalele si sa pui deoparte, ca acum in vreme de criza... o medalie buna te scoate din foame .

Delphi, daca nu hranesti cainele lu' tanti soacra... o mananca pe ea?

Sorana... atat si nimic mai mult

Anca, ai grija cu glezna

Si eu o vreau pe Gabi... si nu stiu de ce a disparut asaaaa, brusc! ce s-a intamplat??
Mishulino, mama, TU esti bine? Tu si cavalerii tai din dotare?

haidii ca va din mers/zbor/fuga pe toate ca azi am agenda incarcata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Buna dimineata, urez cu uraturile de rigoare LA MULTI ANI FERICITI lui Tzuni si sotului Dan a lui Dodo, imi fac mia culpa ca nu am vazut nici o poza de-a nimanui, de niciunde si ca sa-i raspund Delfinei, n-am avut nik pe suflet, poate o doar pata alba in schimb am intrat intr-o stare de letargie din care a reusit sa ma scoata Billy Blanks
am stat cu ym si telefoanele mai mult inchise, mi-am repatat ca life is a bitch iar eu sunt mai bitch decat life

Felicitari micilor campioni la dans si karate si la cat mai multe premii si medalii

Amu atat am avut de zis, daca ramane "molaru`" ridicat mai zic

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

marami bine ca esti bine. mie asa mi se paru...ca ai ceva greu undeva la corason.
vio si dev voi doua faceti chimie buna una cu cealalta ca aveti copii medaliati. simpatici strumfii vostri cu "ce fac cu medaliile"

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mi-am revenit si am revenit,joi spre vineri noapte de cosmar precum am spus,de la 10.30 la 12 am citit fabule si m-am chinuit s-o adorm pe Maria,bineinteles ca in secunda cand fata era atipita intra capsomanul de Robert,fii-miu ala mare,si zdranga se trezeste,in fine de la 12 la 1 si un sfert da-i si mai strange prin casa,cand stateam si eu si imi trageam sufletul hop top ma trezesc in bucatarie cu gogoasa de Edy de la 1 la 4 m-am chinuit sa-l adorm la loc,la 5 si ceva poc se deschide usa,Maria,fratilor imi venea sa mor de somn si de nervi,am adormit claie peste gramada toti pe la 6,vineri am impachetat si am plecat la tara,a fost pace si prietenie ,aerul tare si apa i-a facut sa doarma neintorsi,i-am cremuit de 2 ori pe zi pt ca umblau toata ziulica goi pusca si tare mi-era frica sa nu se arda,am dus munci de lamurire pt necesitatea palariutelor pe cap,in fine eu am muncit spalat geamuri perdele etc,ca era nevoi la o casa care nu a fost locuita de un an va dati seama.
Sambata Robert a avut meciuri,ultimele,din nou sunt campionii Romaniei la rugby ,de data asta a venit mai utin faultat,ca data trecuta arata de parca jucase cu pisicile salbatice.

Miha 007 faina tunsoare,tare imi place,iti da asa un look smecheresc ,de pustoaica.

Vio bravo baiatului si cu fetele ai rabdare sa vezi ce urmeaza,si eu ma gandesc ca-s prea batrana si deloc in pas cu vremea.

Tzuni La multi ani cu sanatate si bucurii!

Anca insanatosire grabnica,si daca nu vezi imbunatatiri via doctor ,radiografie ca nu e de gluma,despre busituri mai bine nu mai zic ca numa' sambata ce mi-am zdrelit laba piciorului chinuindu-ma sa nu calc pe ogorul pe care cu mandrie il greblase ursu.

Kay bafta in Nemtia!

Despre soacre brrrr a mea e una pe cinste,daca s-ar musca de limba sigur s-ar otravi si socru nu se lasa nici el si sa va zic una din muuultele faze ,asta e cea din urma si cea care m-a facut sa zic hais pana aci:Ultima bomba.picatura care a umplut paharul a fost la inmormantarea mamei cand Doamna nu s-a simtit bagata in seama.Isuse era inmormantarea unei femei care pt mine ,sotul meu si copiii mei a insemnat totul,care ne-a dat tot ce a avut mai bun.eram distrusi ,plangeam toti de sarea camasa de pe noi si nici macar nu constientizam cine este in jurul nostru,si ea voia sa fie bagata in seama?!!!
Si nici socrul nu se lasa mai prejos cand cu o luna inainte a intrebat-o pe prietena fratelui meu:"Baba e pe moarte?!la care asta saraca interzisa ii spune:"daca la Maia va referiti,nu ,e mai bine" si el continua:"ba mie imi miroase a coliva"
Acum judecati si voi ce fel de oameni trateaza o inmormantare ca pe o sindrofie unde fac act de prezentza numi pt a fi bagati in seama,si ce fel de oameni asteapta cu infrigurare moartea cuiva care nu a stiut decat sa faca bine in viata?!

Ehhh si va dati seama ca in 15 ani am adunat destule,insa acum gata am zis stop .

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Andra pai acum tu la ei la coliva dai o petrecere, ca ei erau oricum cu divertismentul

SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput