Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!
Raspunsuri - Pagina 9
ralualexandrei spune:
Cumnata-mea a facut cel mai tare comentariu:"daca soacra voia sa fie bagata in seama de ce n-ati dat-o jos pe Maia din sicriu si sa o puneti pe ea?!"
Anca ma umple scarba pur si simplu numai cand ma gandesc la ei.
La ultima pomana soacra i-a facut scandal ursului ca ei de ce nu i-a adus coliva?!?
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
ancadragoman spune:
Comentariu este destul de bun ,dar si asa era riscul sa o ignore lumea![]()
Legat de soacre eu cred ca fac exceptie de la regula,adica ne intelegem destul de bine si mai stau si cu ea in casa de 4 ani
...mai avem noi pareri diferite dar nu ceva f grav
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Delphinas spune:
da gata v-a trecut chefu de vorbaraie?
asa as mai dormi, vai cerule. vine sa-mi calce si mie careva hainele, va rog ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ralualexandrei spune:
Io nu ca nu-mi place sa calc![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Delphinas spune:
andra
ce rea esti...cred ca nu o sa mai calc...caci tb sa fac o ciorba pt max...dar totusi cu ce ma imbrac maine?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
MadameBovary spune:
gata, ma returnai... am picioarele umflate de zici ca merg pe tocuri
nu stiu de la ce, ca nu e insuportabil de cald afara...
Delphi, undi ti dushi maini?? ![]()
Delphinas spune:
am un date...dar nu se busines
ci mai degraba de bushines ![]()
poze, Just Me
ambitioasa
devoska spune:
delphi, esti de coma
. Ti-am scris un luuung mesaj de dragoste mai divreme, dar au taiat rusii netul cand l-am trimis si cred ca a ajuns pe MIR, in loc sa ajunga la tine.
Scrisesem si despre Gabi. Si spuneam ca mai are nevoie de timp si ca nu stiu cum de le "duce" pe toate. Nu stiu ce sa-i zic si cum sa o incurajez... dar nu e zi sa nu ma gandesc la ea. 
Si sa stii ca ma gandeam sa-i propun violetei o "intrevedere" (ce zici vio?), sa le facem cunostinta la pitici, ca vad ca au initiativa. Eu ma gandeam ca numai Sara are ganduri de felul asta (seamana cu soacra-mea la faza asta
). Doar ca Sara n-a luat nici o medalie la faza pe scoala. A iesit prima pe clasa si apoi a patra pe scoala. Dar marea suparare nu a fost (de data asta
) ca nu a iesit prima, ci ca n-a pus labuta pe atata aurrr!
Da' te rog eu nu mai pomenii de chimie ca ma ia cu lesin.
devoska spune:
MB, multam pentru raza de soare. Nu ma mai plang, avem soare din belsug. De la Paste umblam la maneca scurta si sandale, nici nu-mi vine sa cred. Stii care e remediul pentru picioare umflate? Le tii in sus. 
kokiy, unde esti ca nu te mai "vazui".
Diarux, ce-ti mai face vecina? Tot asa nabadaioasa?![]()
Va pupicesc pe toate. Ma duc sa citesc din urma, sa vad si eu fata frumoasa cu breton... si revin.
Hai ca am mai citit si mai vin cu completari 
Dodo, vazut pozicile. Ai o printesa scumpica foc
. Sa va traiasca! Supermeserias dresul de la botez 
Sorana mama, ai o soacra... Nici nu stiu ce sa-ti urez ca-mi fac pacate. Desi soacra-mea e parfum pe langa ce povestiti voi, cand am citit ce ai scris mi-am adus si eu aminte de o faza. Avea Sara cateva lunisoare. Si ne ducem pe la socrii. Al meu vrea sa dam o tura prin orasul lui natal. Soacra-mea se ofera sa stea ea cu copilul si sa ne ducem si noi singurei. Mandruta mea era imbracata printre altele cu un body care avea un guler ca de printese, rotund si incretit, larg... o minunatie. Si ii spun soacrei sa aiba grija de micuta mea ca de ochii din cap si de body la fel
. Plecam noi linistiti si ne intoarcem foarte nelinistiti dupa maxim juma de ora. Mandra mea era in alte toale. O intreb pe soacra-mea ce s-a intamplat si imi zice ca a vrut sa schimbe pampersul si a scapat copilul in chiuveta cand a spalat-o la poponeata si s-a udat. Copilul era ok. Ma duc sa vad body-ul... Era ud, normal. Doar ca soacra-mea nu precizase ca inainte sa o scape pe fii-mea in chiuveta ii daduse suc de morcov, care era jumate pe gulerul de printesa.
Miha, super bretonul. Te face pustoaica... 
Kay, drum bun si succes! 
marami, sus "molarul"! 
Mishule, ce iti face flacaul? 
Vad fete noi. Bine ati venit, bine v-am gasit! Sper ca ati gasit testele usoare
si fetele ingaduitoare.

misha71 spune:
Moama cit am pierdut!!!
Sal'tare de la o ratacita in spatiu ![]()
Va pup pe de rind si ma duc sa citesc din urma ca am de munca, nu gluma ![]()
edit:
devo!!!!! 

bine ai revenit!
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)