Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!
Raspunsuri - Pagina 7
Puppa spune:
Eeee, mereu zic sa nu ma mai agit, ca aia isi beau mintile prin bamboo si nu ii interesaza de noi...Dar asa sunt eu... Noi sa fim sanatosi, ca astia tot cu femeile si cu cluburile sunt...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
rhoneea spune:
'neatza fetili
Felicitari pentru luptatorul mic Mihnea
.La cat mai multe medalii 

Iulia,te-am visat azi noapte.
Visasem ca faceam party de ziua lu' Sebi acasa,pregateam mancare.La un moment dat m-am apropiat de geam si te-am vazut cum stateai pe prispa la spital,in genunghi si plangeai.
Am coborat in cea mai mare fuga,eram intr-un halat,te-am strigat iar tu ma recunoscusesi din prima.Te-am imbratisat si te-am pupat spunandu-ti c-o sa fie bine.Tu,tot plangeai iar cand m-am uitat in jur era atat de multa lume.....
Bine c-a fost doar un vis...
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
violeta69 spune:
Irina,ai inceput sa ma inseli
o visezi pe kokyleasa ![]()
fetele,multam fain 
am avut niste emotii de ziceai ca cel putin da bacu-ul 
![]()
data viitoare nu ma mai duc,ca daca io ma emotionez asa si la un concurs de karate cred ca la examene serioase mor de-a binelea
anca
doamne-fereste ca nu a patit si cea mica ceva!!
imi amintesc cum am luat-o eu la vale pe scari cand era Mihnea mic,cu el in sus si eu cu fundul pe scari ma duceam la vale...
nu mi-am scrantit piciorul da'mi-am facut prastie fundu'![]()
insa de copil am tinut bine 
ai grija cu piciorul,tine rece cat mai mutl si sper ca nu e nimic grav 
puppa
,may ce muriti asa cu astia de alearga dupa o minge?!
![]()
eu tin cu steaua,da' nu ma uitam(ca acu' nu ma mai uit nici la astea
) decat la meciuri serioase nu din astea cu FC "frunza-verde nu stiu care"
delphinuto,tu ce mai faci? esti bine?

oana,bafta la nemtia si sa gasesti camera ieftina 

si pt Soso cea dulce 

Misha ce mai face? acum e ocupata ,dar asa din cand in cand sa ne mai spuna si noua ce face ea si puiul 

Tanta 

marami 
Iulia 
Andreea,Miha,Dodo 

sorana
multumesc 
Ana

andata 
pun aici cu rosul fetele care au disparut:![]()
Mie imi e dor de Gabi,dar vad ca nu mai vrea sa vb cu noi,e tare suparata 
diarux
ce mai zici?
dev
te-au furat rusii?ce face micuta balerina?
pe celelalte fete nu le mai strig acum...la mai dau o sansa ![]()
sa aveti o saptamana minunata 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
ancadragoman spune:
Vio la mine este a 3 cazatura cu ea in brate dar de fiecare data pe ea o protejez![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
sorana spune:
Despre soacra n-am acum nimic nou
dar am de la sot
Ieri fi-mea si-a rupt pantalonii intre picioare si vine tinandu-se cu mana in fata. Si purtam urmatoarea conversatie:
Mama: - De ce te tii asa? Faci pipi?
Monica: - Nu, am o gaura!
Tata: - Si altele au gaura si nu se tin asa de ea!![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Vio la mine este a 3 cazatura cu ea in brate dar de fiecare data pe ea o protejez anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
no,ca si eu am mai cazut,dar atunci m-am dus ca in filmele cu prosti

de cateva ori am cazut cu carutul ca eram la etajul 1 si tb sa-l cobor
ai grija!ca eu asa imi propuneam mereu, dar nu reuseamAlaturi de SONIA

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui sorana Despre soacra n-am acum nimic nou Ieri fi-mea si-a rupt pantalonii intre picioare si vine tinandu-se cu mana in fata. Si purtam urmatoarea conversatie: Mama: - De ce te tii asa? Faci pipi? Monica: - Nu, am o gaura! Tata: - Si altele au gaura si nu se tin asa de ea! Sorana si Monica (6 ani) "Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein |

Alaturi de SONIA

Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
dah...subiectul zilei: Dinamo a luat bataie. barbati revoltati, doamne indignate de esec. fratele meu da era musai sa ia dinamo campionatu? aveati ceva de castigat din asta? 25 de bezmetici in teren care urmaresc o minge si alte cateva sute, poate mii in tribune injurand. mie una imi place pe stadion extrem de mult. de mica am mers si voi mai merge. dar ce ma enerveaza la culme sunt comentariile lipsite de bun simt, injuriile, sfaturile catre antrenori, jucatori implicit arbitru...bre daca esti tu mai bun, dute tu si joaca, arbitreaza tu. in fine, dupa razboi multi viteji se arata.
Puppa si mie imi place ca dupa un meci sa mergem la beut
tare fain.
Vio e geloasa de acum...irina face chimie in vis cu iulia ![]()
eu tot cu lupta mea cu kilele sunt. s-au dus deja 3, dar pana la 10 mai e cale lunga. v-am zis, azi am o fata de zici ca m-am uitat in masina de spalat programata la program de stoarcere. abia astept sa ajung acasa sa
. barbatu e la munca pana la 20 asa ca...as putea sa-mi permit. dar am un munte de haine de calcat care ne trebuie si nimeni nu le calca in locul meu. dimneata deja am prestat echipamentul de serviciu a lu max.
max vrea sa faca greva foamei ca cica a mancat in we asta de ii ajunge o viata
gras cat un biscuite in dunga si el vrea sa faca greva foamei. l-am avertizat ca daca gasesc oalele intacte nu ii mai gatesc ever. da ce eu stric mancarea pe sclifositi? sau fac mancare sa hranesc cainele lu soacra`mea...Doamne am pomenit de ea si deja ma ia durerea de cap. femeia asta ma face la psihic nu alta.
abia astept sa vina fermecatii acasa sa imi pun planul in aplicare. asa dorinta de a le intoarce si celalalt obraz am, de nu va inchipuiti. desi nu e tocmai ortodox ce voi face, dar isi merita soarta.
acum va las...ma duc la scrisul meu.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
devoska spune:
Vio, ma strigi asa frumos ca nu pot sa rezist sa nu-ti raspund. 
Felicitari micutului karatist! La cat mai multe medalii. Ce si-a propus Mihnea sa faca cu medalia? Ca Sara ma intreba daca o sa castige medalia de aur la concursul de spelling poate sa o topeasca si sa faca inele si cercei din ea?
Anca, mergi la doctor si fa o radiografie. Eu am "tras" vreo 3 ani de la o glezna sucita.
Despre soacre... numai de bine
. Fiecare la casa ei, cat mai departe, e cel mai sanatos. ![]()
Va
pe toate la rand. Trimit soare si
de pe meleaguri... rusesti
.
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui sorana Despre soacra n-am acum nimic nou Ieri fi-mea si-a rupt pantalonii intre picioare si vine tinandu-se cu mana in fata. Si purtam urmatoarea conversatie: Mama: - De ce te tii asa? Faci pipi? Monica: - Nu, am o gaura! Tata: - Si altele au gaura si nu se tin asa de ea! |
pai tu tb sa-i dai raspunsul de la intrebarea mea: de ce femeile vorbesc mai mult si barbatii ar tb sa gandeasca mai mult. tb sa-i spui ca si el are 2 capuri dar uneori e in recreatie cu ambele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa