Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!
Raspunsuri - Pagina 15
Delphinas spune:
misha si sorana multumesc ca imi dati aripi sa sper intr-o transformare a lu max 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
devoska spune:
Cafeaua mea unde-i? Am fost doar pana la scoala (Sara a avut un spectacol) si deja ati scris 4 pagini...
kokiy, cum adica apari prea tarziu? Te referi la ora??? Uite in seara asta te astept la o sueta
. Nu am stiut de tatal tau. Imi pare rau ca e bolnav.
delphi, felicitari mama pentru cura aia. Eu nu am putut nici sa o citesc pana la capat. Prea complicata pentru mine. Spor la slabit. Sunt convinsa ca vei reusii.
mishulica, ce face baiatul? Doarme bine noaptea sau te tine de povesti 
vio, unde esti, ca ti-am adus o floare
, sa vedem cine se mai gelozeste azi ![]()
anca, ce-ti mai face piciorul?
marami spune:
Cat am stat ca strutu` cu capu-n nisip vedeam doar moarte in jurul meu
Sora mea are ciroza hepatica, si nu, nu este alcoolica, de o luna incoace se simte rau, a stat in spital doua saptamani si nu e nici o schimbare substantiala, de cand o stiu spune ca ea vrea sa fie incinerata, in sfarsit, ce vroiam sa spun este ca desi doare al dracu de tare face parte din cursul vietii, Iulia 
e o dimineata atat de frumoasa si mi-e atat de dor de mare. Am reinceput sa fac tae bo si probabil voi reinstaura Scarsdale din nou, daca imi iau una dupa ceafa de la Misha ![]()
ancadragoman spune:
Pai e mai bine,mersi de intrebare dar acum ma doare spatele f tare si celalalt picior din cauza ca am cam schiopatat...cand de c...cand de ga...asa sunt eu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
marami spune:
Anca draga iti trimit peretele meu de rigips, altfel o sa te doara si capu`![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
mihaela77O spune:
mamaaaa,ce s-a animat subiectul...n-a mai fost asa de la inceputuri..
in alta ordine de idei,bine ati revenit destabalatelor...misha,dev,marami,pe dev,o trag de atentie,ca ea forumeste blat si la noi n-a bagat okiu...nu degeaba sunt agent 007,nu?
marami,iulia,sa va dea dumnezeu putere sa va puteti sustine persoanele dragi si sa va intareasca cand va fi mai rau...
anca,refacere rapida cu piciorul,stiu cum este,eu si acum trag cu piciorul stang...
aa,si ce intrebare este asta,unde mergeti la mare?sa dea
ii,sa nu dati si pe la cta(adica moa),daca ajungetiin zona...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
dev
o cisterna ajunge? ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
mihaela77O spune:
eu mi-s suparata...ieri am avut intalnirea cu coodonatoarea lui mihaita....facem progrese,dar pe limbaj stam jalnic...nu gasesc nimic prin care sa-l mai pot linisti,este foarte agitat,motiv pt care nu se poate concentra suficient,urmarea fiind intarzierea achitiilor..si cel mai grav..mi se termina,banii...mai am bani pt 2 luni de terapie....si pe urma?la ce usi sa mai bat...?dati-mi idei...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas Closca sefa=Andra www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
tarziu,mi-a picat fisa...
,dar dupa cum ziceai delphi,eu nu prea am baut laptic cand am fost mica...MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
bey ce e betegeala asta aici..vedeti ca ma ia si pe mine cu dureri
ca o lady ce-mi sunt, mi-am "boit" gherutzele la birou. si vine un director si ma prinde in fapt.si-mi zice"eh, ce va pasa. stati la birou, va faceti unghiile, nu ca noi."
eu:"adica cum nu ca voi? ca muncesc mai ceva decat tine si tot tu ai salariu mai m are decat al meu si realizari zero" si ca sa nu ma las mai jos de el l-am luat repede cu programele si planificarile si nu avea nimci in regula
si i-am zis doua scurte si la-m trimis la "munca ordotocsilor"
poze, Just Me
ambitioasa