Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!
Raspunsuri - Pagina 16
devoska spune:
delphi, multam!

agent 007 cu ochii in patru
, de vroiam blat nu ma logam
. V-am citit in fiecare zi, eu sunt cea care evalueaza subectul de fiecare data
, dar pana nu mi-a "trecut" nu am putut scrie. Si la ritmul cum se scrie aici, mai ales ca s-au ingrosat randurile, am mai ramas in urma. Si nu ma acuza degeaba
, primul subiect cetit in fiecare dimineata este acesta. Pupici la copilasii tai.
marami
si tu, si gabi, si kokiy... ma uit cu admiratie la voi, sunteti puternice. Nu stiu cum as putea "duce" asemenea suferinte.
ancadragoman spune:
Miho daca ajung pe litoralul romanesc iti bag o vizita ...ai incercat sa faci rost de niste numere pentru teledon?
Marami da peretele ala incoa![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devoska delphi, multam! ![]() agent 007 cu ochii in patru , de vroiam blat nu ma logam , dar pana nu mi-a "trecut" nu am putut scrie. Si la ritmul cum se scrie aici, mai ales ca s-au ingrosat randurile, am mai ramas in urma. Si nu ma acuza degeaba , primul subiect cetit in fiecare dimineata este acesta. Pupici la copilasii tai.marami si tu, si gabi, si kokiy... ma uit cu admiratie la voi, sunteti puternice. Nu stiu cum as putea "duce" asemenea suferinte. |
ok...acceptam explicatiile...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Miho daca ajung pe litoralul romanesc iti bag o vizita ...ai incercat sa faci rost de niste numere pentru teledon? Marami da peretele ala incoa anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
anca,mai greu cu numerele de teledon,adica pt persoane fizice..cazul nostru a fost preluat de o fundatie din bucuresti...mame,dar sunt la inceput..acum au promisiuni si pt astfel de numere....
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
mihalea
incearca si tu toate variantele posibile si imposibile...trebuie sa fie ceva.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
ralualexandrei spune:
Salutare gasca,moama dar ce viteza ati bagat,eu acu am reusit sa ma apropii de pc ca pana acu au rulat Micii Ponei pe care-i urasc cum il urasc si pe Bernard.
Deci eu is closca sefa nascuta pe 9.02.1976 si puii in ordinea venirii sunt:
Radu Justinian-19.02.1987
Robert Cristian-24.10.1996
Maria Alessandra-11.02.2004
Eduard Ionut-14.03.2007
Radu este fratele meu cel mic,pe care noi l-am crescut(poveste lunga telenovelista)asa ca e si el in gasca pt ca in ciuda varstei tot copil e.
Asta e familia in care mai intra si una bucata urs mare(consortul meu) si bland,mama ii spunea blandul Ben,un catel(catea)Daisy,neste pesti(vreo 2 acvarii) si una bucata testoasa Brosky.
Destul despre mine acum despre voi:
Misha la teledon ma gandeam si eu,cred ca merita sa incerci.
Delphi suna bine dieta si mi se pare echilibrata poate o incerc si eu ca de Scarsdale m-am cam plictisit.
Despre litoral eu anul asta cred ca zic pas,de fapt ma refer la cel bulgaresc si turcesc pt ca acolo am fost in ultimii ani,la noi nu am mai mers demult.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
kokiy spune:
Multumesc fetele de sustinere

Da este greu,dar cum spunea si Marami este un curs normal pe care-l parcurge omul ...cea mai grea parte este suferinta pe care trebuie sa o indure cei care au boli
... as prefera sa se termine totul mai repede,sunt constienta ca nu se mai poate face nimic ...
La partea cu incineratul si eu sunt de acord ...parinti normal ca au alte idei si nu vor sa auda de asa ceva ... mama imi spunea"maica,sa nu care cumva sa nu ma ingropati ...sa aveti unde veni cu o lumanare, cu o floare" ...eu cum mi's mai dusa d'acasa i'am raspuns "pai mie mi se pare ca daca te incinerez stai mai aproape de mine ,pun urna in bucatarie,stam la o sueta la cafea,mai ciocnim un pahar
" ...bine,noi suntem o familie cu simtul umorului ...altfel nu-mi permiteam 
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui ralualexandrei Salutare gasca,moama dar ce viteza ati bagat,eu acu am reusit sa ma apropii de pc ca pana acu au rulat Micii Ponei pe care-i urasc cum il urasc si pe Bernard. Deci eu is closca sefa nascuta pe 9.02.1976 si puii in ordinea venirii sunt: Radu Justinian-19.02.1987 Robert Cristian-24.10.1996 Maria Alessandra-11.02.2004 Eduard Ionut-14.03.2007 Radu este fratele meu cel mic,pe care noi l-am crescut(poveste lunga telenovelista)asa ca e si el in gasca pt ca in ciuda varstei tot copil e. Asta e familia in care mai intra si una bucata urs mare(consortul meu) si bland,mama ii spunea blandul Ben,un catel(catea)Daisy,neste pesti(vreo 2 acvarii) si una bucata testoasa Brosky. Destul despre mine acum despre voi: Misha la teledon ma gandeam si eu,cred ca merita sa incerci. Delphi suna bine dieta si mi se pare echilibrata poate o incerc si eu ca de Scarsdale m-am cam plictisit. Despre litoral eu anul asta cred ca zic pas,de fapt ma refer la cel bulgaresc si turcesc pt ca acolo am fost in ultimii ani,la noi nu am mai mers demult. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 |
andra,m-ai speriat,eu stiam ca ai 3 bucati kupii...a,si baga si datele voastre,ca sa stim sa va zicem si voua la multi ani...
si te rog,mie zi-mi oricum(umflatel,mihaela,agent 007),dar nu misha,pt a u se face confuzie cu misha nostra,mama de alexut!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
Yupiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alex a facut kk la WC!!!!!!!! Da' atita m-am scremut pe linga el de era sa fac si io ![]()
Madame closca shefa, am io orbu' gainilor sau matali ai nascut primul kupil la 11 ani 
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui misha71 Yupiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alex a facut kk la WC!!!!!!!! Da' atita m-am scremut pe linga el de era sa fac si io Madame closca shefa, am io orbu' gainilor sau matali ai nascut primul kupil la 11 ani ![]() **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
tizo,ai citit printre randuri...e fratele ei!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA