Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!
Raspunsuri - Pagina 14
Delphinas spune:
Oana daca te chem eu vii??
PanaMea uite aici mama
...ot tine 2...esti mai zpeciala ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
misha71 spune:
Asa bre, pi mini nu ma bagati in clubul fumaciosilor
dupa ce m-am chinuit 21 de ani sa ramin virgina la orice tentativa de lasat de fumuri
Oano io intru in greva! Te bagi? ![]()
Closca sefa = Andra = ralualexandrei ![]()
Rhoneea, poti sa-l pupi si p'ala mare, ca nu ma supar ![]()
Delphi ai marturisit ca mai pupi filtrele cind nu e Max acasa? ![]()
Panamea ia o cisterna de
de la mine, ca io am baut toata cafeaua pe care a dat-o Delphi
Anutza bafta si sa nu te lasi de meserie, ca pun pariu ca va fi cea mai super zina-printesa-Dorothy din toate 
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
marami spune:
No bine daca mi-ati dat cafea poate imi dati si mie o tigara ca dupa aia ma duc sa ma scalambai cu Billy![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
ancadragoman spune:
Tigara dupa...![]()
Unde va duceti la mare anul asta?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Delphinas spune:
okay...deci trebile s-au rasculat...
irina ia pune mama si fa tu clubul fumacioaselor.
misha NU
dar era la un pas sa ma prinda in we asta cand am fost plecati. daca continua in stilul asta sa ma scoate din minti, si nu de placere, ci de nervi, cum port tigarile dupa mine in posheta, s-ar putea sa-l sochez plecand in bucatrie si dintr-o data sa miroase a tiuton ![]()
el cu ale lui, eu cu ale mele.
anca cum adica e tare rau? pt mine una e cea mai simpla si mai buna dieta ce am tinut pana acum. si crede-ma ca din primul an de facultate tot de diete ma tin. pot manca ce dorest, in functie de oridnea de acolo. primele zile e mai greu pana se acomodeaza organismul. ieri de exemplu am fost la ziua de proteine...am bagat o rosie, un castravete, o ceapa verde si 200gr de sunca presata...le-am mixat eu acolo cu furculisionul si am bobinat la pranz. seara aceeasi reteta dar cu 15ogr de sunca presata....si pe cuvant de cercetas de am avut senzatie de soame pana am belit ochii.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
marami spune:
departare![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
ancadragoman spune:
unde mai exact?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
marami spune:
Io-s fidea nationalista si merg la Eforie Nord sa adun mucurile de tigari din jurul cerceafului in timp ce imi prajesc hectarul de umeri la soare![]()
Intotdeauna la sfarsitul lui august cand sunt valuri mari
pozne-npoze
sorana spune:
Iulia ... greu trebuie sa-ti fie. 
Mamei tale probabil ii e cel mai greu. Sa ai grija de dansa ...
Bine-ai revenit Mishule in lumea civilizata, cu internet ![]()
Cum ma nu ti-am zis ca va fi al tau un tata responsabil? Trebuia sa-ti fi zis. Al meu nu stie unde-i e capul, habar n-are pe ce lume e dar ... daca-i cu fi-sa e uliu
Pentru Fi-sa n-a uitat niciodata nimic, e cu okii pe ea tot timpul cand sunt singuri plus ca si acum el o spala pe cap, o mai culca cateodata, in fine, e un tata model ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami Io-s fidea nationalista si merg la Eforie Nord sa adun mucurile de tigari din jurul cerceafului in timp ce imi prajesc hectarul de umeri la soare Intotdeauna la sfarsitul lui august cand sunt valuri mari www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!![]() mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii! |
Am pricipit
Eu nu stiu daca sa merg la noi la mare sau sa dau o fuga la bulgari

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI