Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Closca sefa=Andra

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mishulica draga..."coifura" nu am construito io...din pacate,ci Dunia,sora Luanei...fatuca din fundal...Io nu le am cu constructii d-astea...iti trebuie studii inalte....Sar'na,sper sa iasa bine cu Dorothy...ca la cat m-am chinuit aseara cu croitul si la cat m-oi mai chinuit si in seara asta cu cusutul...zau ca-mi bag picioarele de dau chix si nu ma mai duc la nici o serbare!Basca,trebuie sa o fac pe Luana sa invete cuvintele ce tre' sa le spuna despre personajul ei...aici e lucru dracu-n casa popii!
Pai o sa ii "starnesc" doo codite,ca asa arata Dorothy...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

kokyleaso tu ai slabit 7kg cu pastile, eu doar 3,5 si mancand chiar si dulce seara
am observat o chestiune la dieta asta...am plecat de acasa sambata dimineata cu XX kile. unde am fost ce dieta tata...mancare peste mancare. duminica seara m-am cantarit mancata, bauta, imbracata, nedusa la buda. surpriza...aceleasi kile. exact. zic mai nu se poate, nu vad eu bine de la bautura. chem pe max...max confirma. zic si tu esti , dute de te culca. iau si bag o poza sa o elucidez a doua zi dimineata...culmea aceleasi kile. zic taci ca e bun. nu am depus nimic. asa ca merg mai departe cu ea.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Delph mai zi odata de unde iau dieta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

uite maica...special pt tine
E cunoscuta si sub numele de dieta de 90 de zile.Si cartea cica vine cu exemple de meniuri pt fiecare zi.

Micul dejun e la fel in fiecare zi si consta in cateva fructe (2 mere sau pere, piersici sau un pumn de fructe marunte)

In cursul acestei diete alterneaza zile de proteine, legume, carbohidrati si fructe. Nu se poate schimba ordinea!

Ziua 1: Proteine
Pranz: Carne fiarta sau fripta – 3 felii (200g)
In loc de carne se pot consuma 3 oua fierte sau prajite, sau branzeturi/cascaval.
1 felie paine, salata fara limite (fara ulei)
Dupa pranz trebuie obligatoriu consumat 200 ml supa fara taietei
Lactate se pot consuma doar in aceasta zi
Cina: la fel ca la pranz, dar fara supa. Sa fim atenti sa consumam aceeasi mancare ca la pranz

Ziua 2: Legume
Pranz: Orice fel de legume, verdeturi (fasole, mazare, linte, morcovi, cartofi …) obligatoriu fierte. Se pot folosi condimente, sare, ketchup, bulion
1 felie paine, salata dupa gust
Cina: la fel ca la pranz, dar in cantitati mai mici

Ziua 3: Carbohidrati
Pranz: Paste fierte cu condimente sau sosuri sau aluat de pizza cu ketchup, bulion sau rosii
Cina: o felie mai mica de tort/prajitura, sau 2-3 cozonaci mici, sau 3 globuri inghetata. Obligatoriu o felie de ciocolata de menaj

Ziua 4: Fructe
Pranz: Orice fel de fructe in cantitate nelimitata
Cina: La fel ca la pranz

Alte lucruri de stiut:
- Pe parcursul dietei, o data pe luna trebuie obligatoriu tinuta o zi in care se bea doar apa; aceasta zi trebuie sa urmeze dupa ziua de fructe, dupa care continuam cu ziua de proteine
- Cafea si ceai se poate consuma in orice cantitate, fara zahar si lapte
- Dupa terminarea dietei putem manca normal, dar pentru inca 90 de zile la micul dejun trebuie sa consumam doar fructe. Daca in aceste 90 zile mai slabim inca 3 kg, inseamna ca schimbarea a avut loc in organism
- Nu se poate sari peste nimic din meniu, deoarece fiecare aliment isi are rolul sau, si daca nu le consumam pot aparea carente care pot duce la infectiuni
- Deobicei nu obisnuim sa mancam doar fructe la micul dejun, dar din acestea, organismul extrage prima data zaharul integral care hraneste si intareste sistemul nervos
- Cei care sufera de tensiune arteriala ridicata, dupa cateva saptamani de dieta pot chiar sa renunte la medicamente, bineinteles sub supravegherea medicului

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Hola senioritele

Mishuleeeeee mi-o fost dor de 'mneata.Pup baietu tau,ala care face regim ,nu ala mare

Iulia,,e trist si extrem de dureros ce se intampla,asta e natura.
Alaturi de tine

Delph si Vio haideti la o

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

asa, irino !!! Pe mine nu ma chemi :(

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

cafeaua mea unde-i???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea
Delph si Vio haideti la o

eu vin, cum sa te las la greu. nu stiu vio daca vine ca era la ultima tigara de saptamana trecuta

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu vreau o tigara ca zici ca sunt moarta
Delph e tare rau dieta ta dar nu ma simt in stare.
Oanoooooooooo!!!!!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput