Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Misho ce sa zic de soacra asta a ta,mare talent la vorbe
Delph daca iti rupi c..uru pe scari iese cu ochisori?Esti sigura?
Hai sa cititi ceva :

Acum cāteva zile, intr-un oras; din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria: "Īn vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"

Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la īntrebarea de publicitate īn acesti termeni:

"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu īnconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa,ramān gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele cānta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.

Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoare pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copiii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul cāstigam īn greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cānd o sa ma uit la fundul meu īn oglinda,o sa ma gāndesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Neata! Sar'na de Delph

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Mishule, da' tati cum se descurca?

I love you in the way I understand love.
I love you in my own peculiar way

Tati INCA se descurca, saracu', ca-l iau de bun cind vine acasa de la munci
Io ziceam ca nu va fi in stare sa aiba grija nici de el, daramite de kupil, s-am avut dreptate pe juma': de el, in continuare nu are grija (ar fi in stare sa stea cu fundu' lipit de chiuveta si sa ma strige ca vrea un pahar cu apa ) da' de kupil nu ma gindeam ca da peste el asa o minune de responsabilitate. Ptiu, ptiu sa nu-l deochi!

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marami

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Gata!

Gata, ce?!

Gata mesajul kilometric dinainte panamea!

Citat:
citat din mesajul lui marami

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Mishule, da' tati cum se descurca?

inca o bufnita

Aici ne-a dat teapa ca doarme in alta camera

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas
misha mama heroina ce esti. soacra ta este gand in gand cu mine sa vina si bb vostru, facut cu sudoarea fruntii, plamadit din muschii si sangele vostru nobil. da eu nu zic ca Alex e eztraterestru...e cupilu vostru, facut tot cu sudoarea fruntii si cu ani lungi de sarcina, asa cum ti-am zis la telefon, dar nu e din muschiu cu vana a lu sotu
stati asa ca ma-ti pierdut...adica daca cad in fund pe scari se lasa cu ochi?? pai atunci imi scutesc picerile si cobor treptele in fund, se pune? sau tre sa fie pe neveu cazatura?

...tu-i vana lui...

Ultima oara cind am cazut pe scari (impreuna cu o sticla de cognac, care s-a facut praf ca miroseam ca o bodega in flacari ) asa mi s-a zis, numa' ca sarcina mea a durat fo 2 ani, s-am facut un kupil de 14 kile fara pampers

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana68
Mishulico...iote ca am fo' si la iarba verde si la cules de cirese la Mariaa...ne-au umblat chisiorusele...am mai dat si pe acilea...da' n-am avut,zau asa,inspiratiune sa ma bag in seama,asa ca am stat cumintica in pana mea...
Aseara m-am agitat ca sprayul,ca joi are Luana serbare,este carnaval si am reusit sa o conving sa nu fie printesa ,ca se va pierde printre toate celelalte printese din clasa ei-ca evident ca toate fetitele vor fi printese si zane-si am decis amandoua sa fie Dorothy din Vrajitorul din Oz,asa ca ieri am cumparat materiale si aseara am croit si insailat la greu,de am besici in desh'te...iar azi tre' sa cos la masina...Ureaza-mi succesuri,ca nush ce iasa pana la urma...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

sa-mi opriti si mie cirese d'alea ca mi se umfla....de pofta
Mariaa. Anu' asta simt io ca o sa nasca si ea, cam tot asa ca mine

Dorothy o sa fie cea mai cea zina si printesa din toate. La cit e de frumoasa nici n-ar avea cum altfel Coifura asa o sa fie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Neata
Misho ce sa zic de soacra asta a ta,mare talent la vorbe
Delph daca iti rupi c..uru pe scari iese cu ochisori?Esti sigura?
Hai sa cititi ceva :

Acum cāteva zile, intr-un oras; din Franta, pe un afis cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria: "Īn vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"

Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la īntrebarea de publicitate īn acesti termeni:

"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu īnconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa,ramān gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia , marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele cānta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.

Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoare pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copiii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul cāstigam īn greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, cānd o sa ma uit la fundul meu īn oglinda,o sa ma gāndesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "

SA IL AJUTAM PE ANDREI

M-ai convins: voi ramine o balena culta!
Da' cu scolioza ce fac?

Mergi la inceput

Tantzico, da' pe closca shefa n-o bagi in listuta?

Closcutzoooooo baga datili di nastere la tot neamu' sa fie setu' complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Tantzico, da' pe closca shefa n-o bagi in listuta?

Closcutzoooooo baga datili di nastere la tot neamu' sa fie setu' complet.

cine-i closca sefa????ca io nu stiu....
'neata...delphi,multam de cafea....pup you..revin,later...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dati sa va servesc o buna cum fac eu, nu zoia a la max...am si aruncat-o ca nu avea niciun gust. dar nu m-a lasat inima sa nu-l trezesc si sa-i spun cat de delicioasa a fost lui, nici la pici nu are efect.
anca vezi ca e cu ochi daca pici pe scari...deci pe scari fetelor
si eu prefer sa fiu balena...doar am prieteni delfinii
misha bv lu sotu lu matele ca are grija de kupil. toti cunoscutii asa zic si despre max. oare sa-i cred? pana atunci cale lunga mai e si daca va fi sa plece...2 ani stau pe tusa lejer.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cine e closca sefa?
Pai si eu ca tine ,merg in fund pe scari daca iese cu ochisori

SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput