Prietenie la plesneala 46 - Soacrele reloaded!
Raspunsuri - Pagina 11
marami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Gata! **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
Gata, ce?!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
marami spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Mishule, da' tati cum se descurca? I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
inca o bufnita
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
marami spune:
Buhuhu, buhuhu, buhuhuuuuuu noapte buna s-aveti! Si lasati si voi o gura doua de cafea la amiaza, cam pe cand oi reusi sa deschid ochii. 
pozne-npoze
Delphinas spune:
neata stilatelor
dupa bunul plac al fiecareia...ingrediente gen zahar, lapte si etc va puneti voi. eu beau o
facuta de max...slaba...apa chioara
deci nici
nu stie a face. copii nu-ii ies inca, de calcat nu calca, de gatit nici nu mai vb...cine il vrea? il dau la oferta super speciala
kokyi sunt si eu cu sufletul si inima alaturi de tine. mi se zbarleste paru pe maini, ca doar acolo mai am, cand ma gandesc la tine si la gabi si la cele ce ati trecut prin asa ceva.
sa-i zici lu amantu meu ca doar pt el tin cu dinamo si sunt alaturi de soferinta lui. da iubitu meu ce mai face? mai doarme in leagan?
dev nici macar rusii tai nu ma mai iubesc de ti-au taiat mesajul sa nu mai ajunga la mine. da de ce te ia cu lesin maica cand vb de chimie? ai fost cumva olimpica? ![]()
misha mama heroina ce esti. soacra ta este gand in gand cu mine sa vina si bb vostru, facut cu sudoarea fruntii, plamadit din muschii si sangele vostru nobil. da eu nu zic ca Alex e eztraterestru...e cupilu vostru, facut tot cu sudoarea fruntii si cu ani lungi de sarcina, asa cum ti-am zis la telefon, dar nu e din muschiu cu vana a lu sotu ![]()
stati asa ca ma-ti pierdut...adica daca cad in fund pe scari se lasa cu ochi?? pai atunci imi scutesc picerile si cobor treptele in fund, se pune? sau tre sa fie pe neveu cazatura?
vio da cu
cum mai stai? tot la ultima ai ajuns?
ma duc sa-mi fac eu o
strong ca asta nu are nici un efect asupra mea.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Ana68 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Alooooooo Timisoara,scorpioanca,Ana68 ![]() ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Draga me...unde-i nema puterinta,nema chichirez galceava
hehehehehehehe....ca sa ne veselimSi nu in ultimul rand...putere si tarie,sa treceti cu bine de necaz

...imi pare tare rau de necazul cu tatal tau...e cumplit de greu...cumplit de greu fara parinti...In alta ordine de idei...salut si io zapaciunile de pe aici...fete dragi si cu inimi cat roata carului,va doresc sa aveti o zi bestiala si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
Imi pare f rau,daca ai nevoie de ceva sa spui ![]() Irina ,in curand o sa fie cazul sa plang ...am fost azi pe la ai mei,iar tata este inr-o stare f.grava...aiureaza uneori,se vaita incontinuu,nu se mai ridica,are pampers,abia daca bea o gura de apa ...am reusit sa rezolv aproape tot cu inmormantarea ...************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui kokiy Anca ,sotul meu are pe cineva la spitalul de pe langa foisor,nu stiu cum se numeste,stiu ca se ocupa cu picioarele ![]() ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Mersi mult dar deja sunt mai bine

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
Ana68 spune:
| citat din mesajul lui misha71 ana io n-am avut net, da' matali pi undi ti-au umblat piciorusele, ha? judoka **************************************************************** Drum bun, licurici iubit! ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
Mishulico...iote ca am fo' si la iarba verde si la cules de cirese la Mariaa...ne-au umblat chisiorusele
Aseara m-am agitat ca sprayul,ca joi are Luana serbare,este carnaval si am reusit sa o conving sa nu fie printesa ,ca se va pierde printre toate celelalte printese din clasa ei-ca evident ca toate fetitele vor fi printese si zane-si am decis amandoua sa fie Dorothy din Vrajitorul din Oz,asa ca ieri am cumparat materiale si aseara am croit si insailat la greu,de am besici in desh'te...iar azi tre' sa cos la masina...Ureaza-mi succesuri,ca nush ce iasa pana la urma...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri

Alexandru (14.03.2008)

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Am coborat in cea mai mare fuga,eram intr-un halat,te-am strigat iar tu ma recunoscusesi din prima.Te-am imbratisat si te-am pupat spunandu-ti c-o sa fie bine.Tu,tot plangeai iar cand m-am uitat in jur era atat de multa lume.....