Fibrom uterin (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Ola, fetelor!
Kiki, inca nu stiu sigur unde mergem. Se ocupa sotul de planul asta...dar cu siguranta va fi un super concediu! Mai ales ca pe 16 august aniversm si 1 an de la casatorie si se va intampla chiar cand suntem plecati!Plus...ca sunt si in perioada propice pt bebe...

Gina36, ma gandesc serios la embolizare...daca nu vine bebe pana in toamna...o voi face. Mai ales ca dr a zis ca a vazut embolizari pe fibroame si de 20 de cm. Prefer metoda asta, decat sa ma operez. Eu sper ca totusi si vina bebe! Doamne ajuta!

Arinna, tu ce mai faci? Sper ca esti bine!

www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Ninia, sunt sigura ca va fi un concediu de vis...oriunde veti merge...si bafta la bebe.

Fetelor astept vesti si de la voi.

Noi suntem bine, stau mai mult in casa...nu ma prea incumet sa ma duc pe drumuri...

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolae68 spune:

Buna.Au trecut 21 de zile de la embolizare timp in care am avut si mai am scurgeri urate dar acum nu stiu ce sa fac deoarece am eliminat o formatiune de 2-3 cm de culoare vinetie.Ieri am sangerat mai mult,ma gandeam ca s-ar putea sa imi vina ciclu,de dimineata ma durea mai tare burta si am luat un flamexin,iar acum 5 minute surpriza asta.Ce sa fac?sa-mi cumpar o folie de augmentin?

Mergi la inceput

Am vorbit la telefon cu d-l doctor Dorobat,mi-a spus sa nu imi fac griji,a avut paciente care au eliminat fibroame intregi,dar totusi sa iau 3-4 zile un antibiotic pentru protectie.Sper sa fie bine,sa fi scapat de fibrom ,odata cu el si de hemoragia pe care o aveam luna de luna.Trimit un coleg sa-mi cumpere augmentin,nu mai astept pana ajung eu acasa deoarece cred ca am si putina febra si ma doare si capul.Va doresc sanatate si tot binele din lume.

Mergi la inceput

Buna.Astazi ma simpt mai bine,intr-adevar ieri aveam putina febra (37.6),eram tare ametita sunt sigura ca a avut legatura cu acea eliminare,deoarece la cateva ore dupa ce am luat augmentin eram bine.Gina36 ,Lyly_mar voi sunteti bine?Eu m-am cam speriat ieri,astept cu nerabdare sa fac ecografia sa vad ce s-a intamplat.Kiki_cri sarcina usoara iti doresc,ai grija de puisorii tai,iti este foarte greu ,burtica tebuie sa fie mare ,dar usor ,usor trece si o sa fi o mamica tare fericita.Eu am o fetita de 19 ani,am facut-o dupa trei ani de tratament,sarcina a fost foarte dificila dar cu rabdare mai mult am stat la pat fara efort am adus-o pe lume sanatoasa.Imi aduc aminte cat de fericita eram cand am primit vestea,alergam de fericire ,vroiam sa zbor ,sa ajung mai repede acasa sa pot sa le dau vestea cea buna familiei mele(nu aveam telefon mobil pe aceea vreme ).Arinna,ce mai faci,iti este mai bine?Ai grija de tine,si ce o vrea Dumnezeu,daca e sa fie o sa vina si un pui al tau,daca nu ,trebuie sa ai grija de tine,parerea mea e ca sanatatea ta conteaza cel mai mult.Sunt multe cazuri in care dupa ce au infiat un copilas Dumnezeu le-a mai dat si el unul,doi..Eu cred ca ai facut tot posibilul sa se realizeze acest vis ,dar daca nu se poate viata trebuie traita asa cum e .Va pup pe toate,concediu placut si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Nicolae, ma bucur ca azi esti mai bine. Cand mergi la eco? Tin pumnii sa fi scapat de fibrom.

www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru

Mergi la inceput

Astept sa-mi vina CM,si dupa aceea,sper sa fie altfel decat pana acum.Daca nu imi vine pana pe 20 iulie am sa-mi fac programare asa cum sunt (d-l doctor Dorobat a zis ca primul ciclu dupa embolizare este cam aiurea,s-ar putea sa am hemoragie sau nu).Vom trai si vom vedea,mult nu mai este.Am inteles ca o sa plecati in concediu,ce bine,ai sa te odihnesti si cine stie poate va intoarceti mai multi ,bafta si mult noroc.Eu nu am facut inca planuri de concediu astept sa vad cum ma simpt si dupa aceea.Fibromul tau este mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Gina,eu in concediu nu prea am unde sa merg sunt oricum mai tot timpul acasa, suntem legati de gradina si animale, poate iarna, o saptamana, cum se duce toata lumea in tarile calde dar vom vedea cum ne simtitm si daca avem cu cine sa lasam matzele.

Ninia, momentan sunt mai bine, astept sa vina CM sa stiu ca reintra in normal.

Nicolae,ai dreptate in ce ma priveste. Ce fetitza mare aiSper sa iti treaca sangerarile si sa ai un concediu frumos si linistit( poate nu ar fi indicat la mare ma gandesc)In ce priveste fibromul sa nu te astepti sa dipara total, de regula isi reduce dimensiunile si uneori da, se mai si elimina cate ceva.Oricum ar fi, important e sa se opresca sangerarile abundente.Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna dragutele mele,
Eu sunt bine, CM este foarte scazut dpdv al cantitatii,dar mai curg cheaguri, si ma duc pe 17 iulie la echografia de 3 luni (fac 3 luni pe 23).
Gina, nu trebuie sa-ti faci echografie de 1 luna? parca este timpu....
Mie,Dorobat nu mi-a zis de ecografie doppler....o fii uitat !? nici la fetele din salon cu mine nu le-a zis........dar cred ca este cel mai bine sa faci eco doppler ca sa vezi daca m-ai este alimentat fibromul. Bsfta multa!
Nicolae, , o sa vezi ca o sa fie bine! te asteptam cu vesti de la echografie.
Eu am o prietena care si-a facut operatie clasica de fibrom cam odata cu mine ca perioada, si intr-adevar dr i-a zis sa nu mearga la mare si nici la plaja,cam 6 luni! Cred ca ar fii mai bine pt noi fetele cu fibroame embolizate de curand ,sa mergem la munte in CO.
Arinna,, sa-ti revii cat mai repede si sanatate multa! Da , cel mai important este sa fiim sanatoase! Dar ,dupa cum i-am zis si preotului meu duhovnic,care incerca sa-mi zica ca asta e.....nu toate femeile au copii si imi zicea de cineva din Biblie, ar trebuii sa ne dea DD putere sa acceptam ca nu toate femeile pot sa aibe copii......Dar noi mai speram in minuni !
Ninia, ,te-ai mai gandit la embolizare? CO placut !
Mihaela , ce vesti mai ai?
Kyky si ai gija de tine si de minuni!
pupici la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Aaa, am uitat, mai am o intrebare intrebatoare
Daca fibromul este embolizat,de ce creste in timpul sarcini?poate kyky ma lamureste
De fapt mai am o intrebare: pot sa fac IA/FIV cu fibromul embolizat?Daca el nu mai este alimentat cu sange,ma gandesc ca ar tb sa nu fie influentat de tratamentul de stimulare!? Sau gandesc prost, ca am cautat pe net si nu am gasit mai nimic?
Aaa,si m-a dus sa refac analizele pt chlamydia ,dupa inca o cura de antibiotic si dr de la cantacuzino ,m-a intrebat de ce le refac? ca vechile analize sunt negative,nici macar nu am avut infectie si ca ma sfatuieste sa-mi schimb ginecologu
Pot sa-mi dau foc in Piata Univerisitatii?

pupici

Mergi la inceput