Fibrom uterin (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna fetelor! va pup pe toate!
Am citit si eu astazi intr-un ziar, despre cazul Madalinei Manole. Se pare ca odata cu operatia de cezariana i-au fost extirpate 4 fibroame, care au crescut odata cu sarcina. Se pare ca se poate sa scapam de ele si in momentul nasterii.

Visul nostru

Mergi la inceput

Buna, dragelor!
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!

www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Hello fetelor!!!

Noi suntem bine tot acasa la mamade asta am scris mai rar...suntem bine...dar parca imi e tot mai greu...e o greutate mare burtica asta, si tot mai greu imi gasesc pozitia noaptea...tot ce imi doresc e sa pot duce sarcina asta cat mai aproape de 40 saptamanisi sa fie bebeii bineca in rest...trec eu peste toate.

Sper ca si voi sunteti bine!

Bluel, am citit si eu de Madalina Manole, dar si mie mi s-a spus ca nu poate sa imi scoata fibromul la cezariana ca e risc prea mare de hemoragie...asa ca nu stiu ce sa mai zic...

Va astept cu vesti bune despre! Va

KIKI 27+ si

Mergi la inceput

Ce tacere fetelor....Sper ca sunteti bine.

KIKI 27+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Kiki, cam asa e vara pe aici, nu se mai intra atat de des...se petrece mult timp pe afara.
Eu sunt mai bine dar daca stau mult pe scaun tot ma mai dore unde a fost operatia, ce cosmar,eu si sotul meu nici nu mai vrem sa amintim de asta, incercam sa ne revenim, suntem inca foarte obositi.

Va doresc tuturor o vara placuta si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetelor,
Kiki pe tine de ce te mai intereseaza sa iti scoti fibromul la sarcina, odata ce este embolizat. Nu a mai crescut iar dupa nastere v-a da din nou inapoi.
arinna incet-incet ai sa-ti revii si ar fi bine ca pe perioada verii sa te relexezi in concendiu. In toamna cu forte noi incerci din nou.
Va pup pe toate
O vara minunata va doresc!

Mergi la inceput

Va pup fetelor!
Arinna, recuperare grabnica si sa revii cu forte noi!

Kiki, eu inca nu am plecat in concediu. Pe 10 august imi primesc si eu mult asteptatul CO. D-abia astept! mai ales ca se anunta unul de vis!

Gina36, cum te mai simti?

Va doresc si eu celor care sunteti deja in concediu, sa aveti parte de zile frumoase pline de relaxare, iar celor care nu au plecat...le doresc sa viseze frumos pana la el...

www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru

Mergi la inceput

Buna fetelor

Cu siguranta vara isi spune cuvantul. Pentru fetele care sunt plecate in concediu sau care vor pleca in curand, le doresc sa aiba parte de vreme frumoasa si de zile cu intamplari minunate.
Ninia eu ma simt foarte bine, de parca nu am trecut prin interventia asta. Tu ce ai mai hotarat cu privire la embolizare?
nicolae tu ce mai faci? Sper ca esti bine!
Va pup pe toate si sa auzim numai vesti bune!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Gina, cu toate ca am facut embolizarea as fi mult mai linistita daca nu as mai avea fibromul delocsi a crescut...ultima data cand l-a masurat un cm si ceva a crescut, acuma nici nu l-a mai masurat...o sa vad ce decizie voi lua dupa ce nasc....oricum acum nu ma gandesc la altceva decat sa duc cu bine sarcina pana la sfarsit.

Ninia, mai e o luna pana plecati in concediu...apropo pe unde??Poate va intoarceti 3 din concediu...sau de ce nu 4

Arinna, cum mai esti? sper ca totul e bine.

Bluel, in curand e ziua lui BUBU. Ce ii cumperi?

Vasi va doresc sanatate si bebei!!!

KIKI 28+ si

Mergi la inceput

Buna fetelor,
Kiki in legatura cu embolizarea fibromului, abia acum inteleg de ce Dorobat mi-a spus sa fac o eco doppler dupa o luna si sa ii trimit poza pe e-mail pentru ca exista riscul ca vascularizatia sa fie foarte deasa si particulele sa nu fi ajuns in toate caile de hranire a fibromului. O asistenta de la clinica mi-a spus ca in general cele care au facut embolizare la fibroame mari, dupa ce Dorobat a studiat eco doppler le-a rechemat sa repete embolizarea. Cica la a doua embolizare iti da reducere.... Timpul rezolva toate problemele si tu chiar nu trebuie sa te gandesti decat la binele micutilor tai. Iti doresc sa ai in continuare sarcina usoara.
Astept vesti bune de la toate fetele!!!!

Mergi la inceput