Fibrom uterin (23)
Raspunsuri - Pagina 20
Ninia81 spune:
Fetelor, am fost in seara asta la eco. Se pare ca de data asta la masuratori fibromul a avut 10 cm!
Asta inseamna ca a scazut!
Alte vesti...pe ovarul drept am un folicul de 14 mm si endometru de 8,5. Bagam mare zilele astea...poate da Dumnezeu si se sparge!
Doamne ce mult mi-as dori sa iasa bebe!
Arina
, ma bucur ca ne-ai scris! Te pup mult si iti doresc sa fie totul bine si sa ne dai o veste buna cat mai curand! Poate mergem impreuna la odisee! Ce frumos ar fi sa plecam toate fetele de aici...direct la odisee...
Lyly, ma gandesc serios la embolizare. Si in seara asta mi-a zis dr ca imi recomanda sa o fac. Mai ales ca ea e prietena cu dr Rares Nechifor. Vedem. Daca nu iese bebe pana in toamne embolizare scrie pe mine.
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru 
Gina36 spune:
Buna fetelor,
arinna bine ai revenit printre noi. Asa cum spunea si nicolae trebuie sa ne acceptam viata asa cum ne este scrisa. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa continuam sa speram, sa visam si sa luptam pentru visul nostru. Oricum tu esti o luptatoare si sunt sigura ca stii sa iei lucrurile asa cum sunt.
nicolae chiar eram curioasa sa vad ce mai faci. Eu nu am avut probleme cu astfel de scurgeri, nici macar cheaguri. Fibromul tau unde este situat, intern sau extern?? Daca Dorobat te-a asigurat ca nu sunt probleme inseamna ca nu trebuie sa-ti faci griji. Eu am avut temperatura de pana la 37 cu 6 in primele 5 zile iar sangerarea s-a oprit cam dupa o saptamana. De atunci nu am mai avut nici un simtom, ba din conta, cand ma palpez nu mai simt umflatura , cred ca inceope sa scada. Mult succes in continuare!
lyly
eco trebuie sa o fac dupa ce imi vine ciclul. Eu m-am embolizat pe 19 iunie deci astept sa-mi vina CM si apoi fac neaparat eco doppler. Mi-a spus sa ii trimit rezultatul pe e-mail sa vada daca s-au astupat toate caile de hranire a monstrului. Daca alimentarea este intrerupta perfect atunci cu siguranta pe perioada sarcinii nu v-a mai creste, daca au mai ramas ceva cai de acces la alimentare atunci creste insa mult mai putin decat in conditii normale.
Ninia iti doresc sa ti se implineasca visul si sa poti face un bebe chiar daca fibromul este marisor. Cazuri sunt destule. Depinde foarte mult si de pozitionarea fibromului. Mult succes!!
kiki uite ce repede trece timpul si tu te apropii cu pasi mari si siguri de visul de a deveni mamica. Sa ai grija si mai multa de tine si sa ne dai numai vesti bune!
va pup
lyly_mar spune:
Gina,
multumesc pt lamuriri!
Ninia,
Spor la treaba!
pupici la toate fetele si va astept cu vesti bune
lyly_mar spune:
Buna dragutelor,
Am fost la echograf (ieri 17 iulie)si se pare ca embolizare nu prea are efect ,pt ca la aproape 3 luni de la embolizare(fac 3 luni pe 23 iulie) dimensiunea este ca la 1 luna de la embolizare.Dr care mi-a facut-o,este medic la giulesti, mi-a recomandat sa incerc sa iau diphereline impreuna cu alt medicament ,nu am retinut bine numele:livelion ,oricum ceva cu li....,care este impotriva osteoporozei, pentru 6 luni. Si daca imi scade la jumatate dimensiunea fibromului(acum are 7,5/6,6 cm) sa imi faca miomectomie ,in care sa incerce sa conserve cat poate din peretele uterin ,cu sanse 50% sa raman insarcinata.El nu s-ar baga sa-mi faca operatia ,pt ca trebuie un dr cu experienta,mi-a zis sa ma duc la dr ion ionut ,sefu sectiei de la giulesti.
A incercat sa vada dac artera este bine obturata,dar nu a vazut ceva f clar.
Asa ca ma gandesc ce sa fac......

Eu am observat ca dupa embolizare, cantitatea CM este scazuta,nu mai imi curge asa mult si cu cheaguri.Cantitatea este normala.
Ma duc luni la dr meu ginecolog sa vad ce zice.........
la toate fetele si sa fiti sanatoase si sa veniti cu vesti bune
lyly_mar spune:
Voi ce credeti?ca ar trebuii sa astept sa mai scada? Este posibil sa mai scada?
Sunt in dilema,nu stiu ce sa fac? sa astept sa vad ce se mai intampla? sa incerc tratamentul cu diphereline?

nicolae68 spune:
Eu am trecut printr-o perioada mai grea,mi-a venit ciclul cu hemoragie abundenta ,cheaguri, febra foarte mare frisoane ,a fost groaznic ,a trebuit sa ajung la spital deoarece nu imi scadea febra cu tot augmentinul care il luam,nurofen,algocalmin.La spital m-i s-a facut control ginecologic de catre d- doctor Horhoianu,bineanteles cu multa morala amintindu-mi ca nu el mi-a dat aprobarea pentru embolizare,ca nu stiu cate fete s-au operat dupa doua luni,si numai zic de altele care au facut necroza la fel ca si mine au dat coltul.Mi-a explicat ca fibromul pediculat s-a eliminat in totalitate s-au nu ,dar problema este cu cel din peretele uterului care se necrozeaza si nu se poate elimina si astfel trebuie operat.Mi-a schimbat antibioticul si a zis ca ma asteapta dupa ciclu sa imi scoata uterul care acum are dimensiunea unei sarcini de 4 luni.D-l doctor Dorobat mai m-a linistit spunand ca nu e chiar asa de dramatic dar nu e bine sa am febra.Acum astept sa imi revin,o sa fac ecografia dupa ciclu si dupa aceea o sa vad ce o sa fac mai departe.Va doresc multa sanatate si sa ne auzim cu bine
Ninia81 spune:
Lyly,
dar tu de ce nu incerci sa faci bebe cu fibromul acolo? Unde este al tau pozitionat? Eu il am mai mare decat al tau si tot incerc sa vad daca merge asa. Macar sa stiu ca am incercat sa raman...iar daca vad ca nu raman...atunci voi decide sa il scot de acolo si sa imi asum riscul de a-mi pierde uterul...
Uff...ce rau imi pare sa citesc ca nu este in regula....
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru 
Ninia81 spune:
Nicolae,
imi pare tare rau ca si tu ai probleme...parca ma demoralizez din nou si eu...si renunt la gandul de embolizare.
lyly_mar spune:
Ninia,
este subseros si intramural ,situat anterior pe uter.Eu din 2007 am tot incercat, si natural si cu 3 IA, dar........
Doctoru mi-a zis ca exista si minuni , ca daca as ramane poate as putea duce sarcina la capat.....dar nu prea se prinde.
Ma gandesc ca, daca tb sa ajung la operatie,macar am incercat si cu embolizarea.Sunt atatea fete la care embolizarea a avut succes....
[blue]Nicolae,[/blue,imi pare rau ca treci prin atatea probleme,dar poate vrea DD si trec ......si o sa fie bine pana la urma!
si multa sanatate!
arinna spune:
Gina,
Ninia
Nicolae
,imi pare rau sa aud ca nu esti bine...cum de ai nimerit tocmai la Horhoianu?Fibroamele se pot necroza si fara embolizare, oricum el o tine pe-a lui, din orgoliu si nu scapa ocazia sa sublinieze cand apare ceva indoielnic legat de embolizare.Eu am uterul ca in luna a 3-a , poate intre timp a ajuns ca in a 4-a.Iti doresc sa fie bine si oricum, daca chiar trebuie, recurgi si la histerectomie,eu sincera sa fiu deja m-am obisnuit si cu aceasta alternativa ca deja am trecut prin atatea ca nimic nu ma mai mira.Stiu persoane care au facut-o si au fost f multumite ca au scapat de un chin.ma supara rau comportamentul acestui medic, cu exemple cine a dat coltul, nici macar nu ai facut eco sa stie sigur ce se intampla acolo, de unde stie el ca e necrozat ?
Ninia,
rezultatele embolizarii difera,unele persoane au bb, altora le scad fibroamele in dimensiuni, altele nu au niciun rezultat. E bine insa ca experenta noastra te ajuta sa iei o decizie, intr-un sens sau altul.
Lyly
, macar sa nu mai creasca si tot e o realizare, plus ccl normal, e foarte important