Fibrom uterin (23)
Raspunsuri - Pagina 15
lyly_mar spune:
Buna fetelor,
Arinna,te asteptam cu vesti! ne gandim la tine! Sa stii ca, esti un exemplu pt noi pentru vointa,tenacitate si puterea de a merge la departe
Sa dea DD sa fie bine!
Gina, mie dr ginecolog mi-a zis ca dupa 2 luni pot sa incerc sa raman.Si asa am citi pe forum si de Rachel Owen,care dupa embolizare a incercat sa ramana ,fara sa astepte 6 luni.Si eu l-am intrebat pe dr ginecolog,daca tb sa astept 6 luni si a zis ca 2 luni sunt suficiente....Fiecare cu ideea lui!
Nicolae,sper ca esti bine! te asteptam cu vesti!
Ninia,Sorinake,avalon,Kyky,blue
si va asteptam cu vesti bune!
kiki_cri spune:
Hello fetelor!
Noi am fost plecati cateva zile la mama...si maine iar plecam la socrii, asa de asta am lipsit, dar abia am asteptat sa ajung sa va citesc
.
Gina,
ma bucur ca esti mai bine. Si mie mi-a zis medicul care mi-a facut embolizarea ca sa astept 6 luni pana sa inecrc sa raman insarcinata, iar ginecologul mi-a zis ca dupa 2 luni...si noi nu am mai vrut sa piredem timpul si dupa 4 luni am ramas insarcinata
. Si LYLY a zis bine cazul lui Rachel Owen care tot asa cam dupa 2 luni a ramas insarcinata...faci cum crezi
.
Arinna,
si eu astept cu sufletul la gura vesti de la tine!!!
Va
pe toate!!
KIKI
25+
si 
Ninia81 spune:
Arinna,
, de unde iei forta asta? Zi-mi si mie secretul! Eu de luna viitoare incep lupta cu adevarat. Sper sa reusesc. Eu m-am gandit sa nu mai vorbesc urat de monstru, ca sa nu il supar. Mai bine ma imprietenesc cu el, ca sa ma ajute sa am si eu bebe.![]()
Asteptam vesti maine sua poimaine de la tine. Eu simt ca tu ai un bebe luptator. Doamne ajuta!
Gina, mi-a zis si dr de vineri sa incerc embolizarea, desi eu stiam ca nu se face la fibroamele ce depasesc 8 cm, iar eu am 12. Dr a zis sa ma duc la ei si sa le spun cazul. O sa ma gandesc serios sa ma embolizez.![]()
Lyly_mar, deci peste 2 luni incep lupta! Cu Dumnezeu inainte! Poate devenim colege de odisee!
Nicolae, tu cum esti? Da-ne un semn!
Visul nostru
Ninia81 spune:
Kiki, or sa iasa plimbareti baietii tai! II plimbi peste tot! Br4avo! Asta inseamna ca te simti bine! Ai trecut de jumatatea sarcini, deja! D-abia astept sa iti fac galerie!
Visul nostru
nicolae68 spune:
Buna,bine v-am regasi.Astazi ma simpt mai bine,am revenit la servici,am sa stau cat pot,voi ati transpirat dupa embolizare,pe mine curg apele,transpir foarte tare,nu stiu de ce ,de felul meu nu transpir doar daca sunt foarte racita.Interventia nu este grea,dar dupa este foarte greu prima zi,eu pot sa spun ca nu a fost mai rau decat atunci cand imi vine ciclu,durerile nu cedeaza la nimic,asistentele sunt dragute stiu prin ce trec embolizatele ,vin si te intreaba cum te simpti ,dupa interventie si toata noaptea mi-a facut calmante .Eu am singerat imediat dupa interventie,este ca si cum mi-ar fi venit ciclu (3-4 tampoane /zi)sper sa nu mai am hemoragie cum aveam pina acum.Eu inca nu am pofta de mancare ,am dat jos 3 kg,abia pot sa mananc un mar,cand eu mancam trei odata,parca mi s-a inchis stomacul,iau deja calciu sandoz,magb6 si fier pe langa augmentin si ketonal.Conditiile la spital sunt foarte bune,curatenie si asistente tare dragute,am ramas placut surprinsa,nu ma asteptam sa fie asa.
kiki_cri spune:
Neata!!!
Arinna
nici o veste?Te asteptam cu drag!
Ninia
asa e vor fi f plimbareti baietii mei
. Multumesc lui D-zeu m-am simtit destul de bine si am reusit sa ma deplasez destul de mult.Si eu abia astept sa iti fac galerie peste 2 luni cand o sa ne zici ca esti graviduta si apoi cand vei naste!!!

Va
si va astept cu vesti bune!
KIKI
26+
si 
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicolae68 Buna,bine v-am regasi.Astazi ma simpt mai bine,am revenit la servici,am sa stau cat pot,voi ati transpirat dupa embolizare,pe mine curg apele,transpir foarte tare,nu stiu de ce ,de felul meu nu transpir doar daca sunt foarte racita.Interventia nu este grea,dar dupa este foarte greu prima zi,eu pot sa spun ca nu a fost mai rau decat atunci cand imi vine ciclu,durerile nu cedeaza la nimic,asistentele sunt dragute stiu prin ce trec embolizatele ,vin si te intreaba cum te simpti ,dupa interventie si toata noaptea mi-a facut calmante .Eu am singerat imediat dupa interventie,este ca si cum mi-ar fi venit ciclu (3-4 tampoane /zi)sper sa nu mai am hemoragie cum aveam pina acum.Eu inca nu am pofta de mancare ,am dat jos 3 kg,abia pot sa mananc un mar,cand eu mancam trei odata,parca mi s-a inchis stomacul,iau deja calciu sandoz,magb6 si fier pe langa augmentin si ketonal.Conditiile la spital sunt foarte bune,curatenie si asistente tare dragute,am ramas placut surprinsa,nu ma asteptam sa fie asa. |
Nu am transpirat, deloc.Cred ca pofta de mancare ti-a disparut din cauza anesteziei si a senzatiei de voma.Parca ai spus ca tb sa-ti vina CM? cred ca asta este cauza pt care sangerezi asa mult....Mie mi-a spus sa vin dupa CM, imediat ce se termina, ca sa fac embolizarea.O sa vezi ca o sa fie bine!

lyly_mar spune:
Ninia,
,eu am facut 2 luni de la embolizare,ar tb sa ma apuc de lupta.. Dar la programul sotului meu..........astept CO pt o lupta mai mare![]()
Eu stiiam ca am fibrom de 8/7 cm,dar la echografia din spital a iesit 9/7,5 cm,asa ca nu trebuie sa te opresca marimea fibromului pt a face embolizarea.Dorobat mi-a zis ca a facut embolizare laun fibrom de 40 de cm.Asa ca, nu sta pe ganduri daca vrei embolizare 
Kyky,
Arinna 
Gina36 spune:
lyly
xefo este antiinflamator si il iau 14 zile cate doua pe zi.
Inca nu am discutat cu un ginecolog cu privire la problema de a ramane insarcinata dupa embolizare. Dorobat a spus ca dupa 6 luni fibromul scade la jumatate si cu cat dimensiunea la fibrom este mai mic cu atat este mai bine pentru sarcina. Daca se intampla mai devreme sa raman insarcinata, este ok, insa am deja o sarcina pierduta la 26 sapatamani si nu as suporta cu siguranta ca istoria sa se repete, de asta voi incerca sa-mi iau toate masurile de precautie.
kiki, ninia pupici 
nicolae ce bine ca ai scapat si tu! Eu am implinit deja o saptamana de la embolizare si pot spune ca ma simt bine. Mai sangerez foarte putin. Acum ma doare putin mana, in zona cotului. Dar nu este asta o problema grava. Greul a trecut. Mai vorbim!
Ninia81 spune:
Buna seara, fetelor!
Kiki,
ce frumos ar fi sa ai gura aurita si sa va anunt peste 2 luni ca sunt posesoarea unui test pozitiv!Stiu sigur ca nu ma va lasa Dumnezeu! Asta a fost primul semn pe care mi l-a dat...sa merg la un medic care sa imi dea sanse!
Nicolae, ma bucur ca ai scapat! Eu nu stiu ce sa iti zic de simptome...ca nu m-am embolizat. INCA!
Refacere grabnica iti doresc si sa ai parte de bebe cat mai curand!
Gina,
Arinna, tu ce faci? Nu ne zici nimic? Nu ne tine in suspans!
Lyly, sa vii din CO cu bebe! Ca si eu tot asta sper de la mine! hai sa mergem la odisee cat mai rpd!![]()
Visul nostru