Fibrom uterin (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Avalon, la eco ar trebui sa cam stie pt ca se fac in acelasi loc,urgenta sau nu.Dr nu primeste de regula decat raportul, ce scrie Dr radiolog.Multumesc pentru suport Azi am facut testul, nu se stie daca e gata maine,cum ar fi trebuit, ziceau ca la 48 de ore,oricum era mai multa lume ca niciodata.Maine merg totusi la medic poate vin rezultatele si pt ca asa a vrut el.Joi ar fi pana la urma ziua cea mare, deja am programarea la eco dupa care va trebui sa il cheme pe DR sa vada rezultatele.

Ginamultumesc.

Nicolae, sper sa ramana pe marti, emotiile sunt din ce in ce mai mari cand esti amanata. Succes mult maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Bluel, sar'na pentru raspuns, m-am mai linistit acum... nu intelegeam de ce medicii nu spun nimic de firbroame, numai ecografistul la care am facut eco morfologica mi-a spus... probabil ca nici fibromul meu nu pune in pericol sarcina...

Arinna, Doamne-ajuta! Hai c-o sa fie bine, am eu un feeling!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 17+

Mergi la inceput

Avalon, Bluel e un adevarat exemplu, numai eu o depasesc in fibroame, 4 intramurale si unul subseros.Mie mi s-au marit cred si data trecuta in timpul extrauterinei, multe din reactiile organismului sunt la fel ca la sarcina normala.Sper sa fie ok de data asta ca prea m-am obisnuit cu gandul si mai ales de cateva zile deja mi s-a marit tare uterul din cauza fibroamelor, vazuse si medicul vineri, eu abia ieri am pus mana si e foarte tare si marit,pana sub buric, se si vede, mi-a spus sotul meu, plus ca am o apasare permanenta pe abdomen ca inainte de CM.Sunt cam ingrijorata ca eu am oricum uterul ca o sarcina in luna a 3-a asa mi-au spus in tara, inseamna ca acum sunt deja, dupa reactiile lui, ca in luna a 4-a?Macar sa fie cu folos, am o greata de zile mari si am ajuns sa ma bucur daca ma mai doare si in alta parte , ca nu e numai in dreapta.Am un stres nebun in mine azi ca merg la medic desi nu stiu daca vin analizele si eco abia joi.Feelingul bun il am si eu dar mi-l reprim, ca sa nu cad prea de sus in caz ca( nu sunt pesimista sunt stoica )
Unde sunt localizate fibraomele tale ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Arinna, ma bucur ca esti optimista! Te admir enorm pentru felul tau de a fi! Esti o luptatoare si asta ma face si pe mine sa lupt. Mai ales ca eu am doar un monstrulet...dar...unul si bun!

Nu stie nimeni ce a facut Nicolae? S-o fi embolizat deja? Sper sa fie bine!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Pe unde umblati fetelor? Nu mai are nimeni vesti?

Visul nostru

Mergi la inceput

Ninia,multumesc. Eu oricum am cea mai "grea" situatie de aici si se mai suprapune si cea cu trompele uterine, sper sa nu va descurajati daca n-o sa fiu ok nicid e data asta. Nu neaparat fibroamele sunt problema infertilitatii, majoritatea femeilor le au si nici nu stiu, afla cand apare bb.Trompele uterine si ovulatia sunt f imporatnte.
Mie mi-a iesit ieri iar la limita de jos hcg, stiu ca oricum in perioada asta deja se dubleaza la 70-90 ore, m-am lamurit ca numai cu asta nu se afla nimic decat daca e prea evident; poti sa ai manifestari, poti sa n-ai (ca mine in iarna, nu dureri, nu hemoragii, era fixata spre intrarea in uter In alte locatii probabil simptomele sunt mult mai evidente iar cat priveste hcg poate scadea, creste lent sau poate fi normal in extrauterina. Daca nu e o scadere drastica sau o crestre f lenta numai eco poate spune ceva.
Aseara am avut niste dureri de credeam ca s-a spart trompa, niste cutite si apoi urme de sange dar tot abdomenul o luase razna, mancasem si niste cipsuri care uneori imi fac f rau insa m-am speriat pt ca a fost coincidenta prea mare, durerea , sangerarea si abdomenul. Foarte greu m-am linistit,nu mai puteam sa misc delco.Azi n-am nimic dar daca stau pe scaun incepe sa ma doara si trebuie sa ma intind(ieri la fel) Maine sper sa scap de acest cosmar, la 11,30 am eco(18,30 ora Romaniei)probail o sa scriu tarziu sau poimaine vin cu vesti.Daca e de rau ma opreste pe-acolo, ma astept la orice.
Va pup si astept vesti bune de la voi.

Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetelor
arinna trebuie sa mergi pana la capat. Oricum nu ai voie sa dai inapoi. Nu gandi negativ cum ca esti in cea mai delicata situatie dintre noi, ca nu tu hotarasti asta! Daca Dumnezeu vrea cu tine, atunci vei reusi cu siguranta. Eu iti tin pumnii in continuare!
ninia tu de ce nu incerci embolizarea. Doctorul mi-a spus ca garanteaza 90% sanse ca monstrul sa se stafideasca si sa ramana mic si neputiincios in vreo 6 luni. Atunci eu pot incepe maratonul pentru a ramane insarcinata. Gandestete si la optiunea asta.
Eu am facut embolizarea pe 19 iunie si marti deci pe 23 eram deja la munca. A fost rau 3-4 zile, dar a trecut. Acum sangerez asa cum mi-a spus doctorul si eu imi urmez tratamentul cu augmentin si xefo. Sunt convinsa ca o sa fie bine!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ce inseamna valoare la limita de jos, Arinna, cat a iesit hcg-ul?
Ma bucura sa aud ca ai deja simptome de sarcina, exact asa simteam si eu chiar de la ziua testului de sarcina, cum ai descris tu apasarea aceea pe abdomen... la mine era chiar ca o febra musculara, ca si cand as fi facut abdomene la sala, plus ca era tare... si burta mi-a crescut foarte rapid, eu la 2 luni ziceai ca sunt in 4-5 luni, burta conturata de sus, chiar de sub sani, desi nu aveam decat 1-2 kg in plus atunci...

Fibroamele mele sunt intramurale (nu stiu daca am scris corect), adica pozitionate cumva in muschiul uterin spre exterior, fara a afecta endometrul (interiorul uterului)... au avut 1-2 cm inainte de sarcina, acum unul a ajuns la 4,4 cm... stiu de acesta din 2005 cand s-a pastrat in limite mici de 1-2 cm, dar atunci cand faceam stimularile fiv sau cand am fost insarcinata si am pierdut sarcina, tot asa crescuse binisor, cred ca pe la 2-3 cm la 8 sapt de sarcina... medicii nu au dat multa importanta acestora fibroame pentru ca nu afecteaza cavitatea uterina si implantarea, dar am inteles de la o prietena care din nefericire are cateva fibroame mari si e "toba de carte" in domeniu ca fibroamele intramurale pot "migra" atunci cand cresc spre cavitatea uterina si sa devina chiar subseroase... tot de la ea stiu ca cele pediculate sunt cele mai inofensive si usor de indepartat chirurgical... sper ca nu spun prostii prea mari, vorbesc din amintiri acum...

Ideea e, Arinna ca uterul creste oricum in sarcina, si la mine a crescut brusc, desi nu am decat 5 kg in plus pana acum, totusi aceste 5 kg s-au "pus" pe burtica si par ca as purta o sarcina mult mai avansata... eu ma bucur ca uterul meu devine incapator pentru bebei, nu as vrea sa fie inghesuiti acolo

astept vesti

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina36

Buna fetelor
arinna trebuie sa mergi pana la capat. Oricum nu ai voie sa dai inapoi. Nu gandi negativ cum ca esti in cea mai delicata situatie dintre noi, ca nu tu hotarasti asta! Daca Dumnezeu vrea cu tine, atunci vei reusi cu siguranta. Eu iti tin pumnii in continuare!
ninia tu de ce nu incerci embolizarea. Doctorul mi-a spus ca garanteaza 90% sanse ca monstrul sa se stafideasca si sa ramana mic si neputiincios in vreo 6 luni. Atunci eu pot incepe maratonul pentru a ramane insarcinata. Gandestete si la optiunea asta.
Eu am facut embolizarea pe 19 iunie si marti deci pe 23 eram deja la munca. A fost rau 3-4 zile, dar a trecut. Acum sangerez asa cum mi-a spus doctorul si eu imi urmez tratamentul cu augmentin si xefo. Sunt convinsa ca o sa fie bine!
Va pup!

Gina, pt ce iei xefo? ce este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

arrina, asteptam vesti bune! tin pumnii stransi!

http://tt.lilypie.com/IiZQp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput