Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Fenotipare limfocitare - asa se numeste in Rom, ii poti spune dr ca vrei o analiza detaliata a limfocitelor (NK, limfocite b, limf T ).

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Mihaele fact II este mutatia protrombinica. Te asteptam cu rez analizelor.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Looana
doar acum am vazut mesajul tau ca altfel te rugam sa-l intrebi pe dr tau daca e adevarat ca , cu cat e mai mare doza de stimulare cu atat mai slaba este calitatea ovocitelor (embrionilor) !!!
Pt ca dr cu care am facut primul fiv dar nu si ultimul mi-a spus ca degeaba am obtinut 3 embrionasi care mi-au fost transferati ca ei oricum nu erau de calitate si problema mea este de poor responder si nu aceea de esec de implantare
miki-miki
mi-am facut analizele de tiroida dar am luat inainte eutyroxul , asa ca maine le mai fac o data si am facut si IgG si celulele NK.Acum sa vedem rezultatul.
danny
sunt suparata , am sunat astazi la Synevo in Cluj si mi-au spus ca nu au program sambata , am vrut sa vin sa fac pachetul de trombofilie screening.La mine in oras nu este Synevo si nici alt laborator care sa faca analizele astea.
Ce ma fac ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

facut toate analizele, cheltuit peste 10 mil, 11 eprubete de sange, astept cu nerabdare rezultatele si vi le spun.
Pup mult.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ziceam eu ca miercuri il vad pe bebe, dar aseara am avut o sangerare usoara si m-am speriat si am ajuns la spital.bebe e bine, se vede deja la eco pe burtica, nu se vad urme de decolare de placenta, imi trebuie mai mult reapus si no-spa.noroc ca vine week-end-ul asta mai prelungit.

7+ Minunea din burtica

Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ingeras tin pumnii sa iasa bine analizele, poate gasesti o cauza, sa ai ceva de care sa te agati.
miki cand mai ajungi la Bucuresti?

7+ Minunea din burtica

Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

luck, stiam ca sambata nu este.eu nu mi-am programat niciodata anal asa, pt ca riscam sa nu fie deschis lab.majoritaea sunt inchise.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Nici luni, 8 iunie, nu este deschis la Synevo

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Dupa cum va spus ieri am fost deci la med.la clinica unde am facut primul Fiv.Din analize au zis ca nu are rost sa i-mi faca ca timpul e prea scurt pina la urmatoarul adica al 2-lea si asta va fi la spre sfirsitul inceputul lui august.Eu trebuie sa fac acest Fiv cel tirziu in august altfel nu i-mi mai este platit de casa de sanatate ,asta e deci marja mea daca nu vreau sa-l platesc integal eu.
Problema e alta ca din 30 Mai pina acuma am avut de 2 ori CM timp de o luna ,care ma tinut mult odata 8 zile si a doua oara circa 15 zile,de ieri ma treczt pe anticopceptionale o luna si cind i-mi vine CM ai anunt si incepem cu protocol-ul lung pt stimulare.La fel si nici Histerosalpingografie(pt Trompe) si Histeroscapie(pt Uter) nu i-mi face din cauza ca timpul e scurt ,si daca e sa fac la dorinta mea au zis ca nu va putea sa-mi faca FIV.Nu stiu cum e mai bine eu totusi am vrut sa fac numai asta Histeroscapie(pt Uter) sa stiu ca e totul ok adica legat de mucoasa uterina.
Asa c-am astea sunt ,un pic sunt dezorientata.....iar legat de analize ce le-am cerut eu iar au zis ca nu i-si au sensul acuma find scurt timpul,oricum i-mi vor da si pt singe dupa ET.
O zi buna va doresc!

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

eu nu as renunta.daca gresesc, fetele sa ma corecteze.nu as renunta pt ca:1 e mai mult de o luna pana atunci.daca e ceva, fara trat....sa nu pierzi.si daca incepi sa iei de acu ceva minim, de baza,te-ar putea ajuta.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput