Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Danny eu l-am gasit la Fundeni, hematologi specializati in trombofilii obstreticale f greu gasesti.

Eu ieri am fost la gine pt un control si mi-a spus ca pe ea o ingrijoreaza mai mult mutatia MTHFR C677T homozigota decat Fact V Leiden heterozigot. Fetelor, sunt f imp vitaminele pt cele cu MTHFR, nu renuntati la ele. Mi-a spus ca a avut paciente care nu au stiut ca au MTHFR , au nascut ca apoi sa moara bb. Va rog sa luati in sarcina cel putin 500mcg B12, 50mg B6 si 10mg acid folic. Dr aceasta a avut f multe paciente cu MTHFR si deci stie cum tb tratata.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

miki, de fundeni stiam.dar pana acolo,din cluj........of.imi aduc eu aminte bine ca o mutatie homo e mai rea decat una hetero?cum se numeste medicul tau?tot uscatescu e, sau sunt mai multi.aici, din cate stiu,numai ginecologul se ocupa de paciente.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

Mergi la inceput

Danny hematologul din Buc e dr Uscatescu , ginecologi unul in orasul meu si inca unul cel cu care voi face FIV in Germania. Ma bate gandul sa-mi mai gasesc un ginecolog bun in orasul meu sa am 2 pareri si raman pana la urma la cel care imi inspira incredere mai multa.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

fetelor, ati plecat in concediu?deduc ca toata lumea e ok.eu am facut o prostie.am redus wobenzimul si nu ma simt bine.un experiment...nereusit.dar ma repar eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

danny prezent
io m-am cam linistit cu cautarile, am vorbit si cu o fata de pe forum care are MTHFR si are 2 copilasi santaosi, iar tratamentul facut de ea a fost:aspenter luni, miercuri si vineri, clexane 0.4 de cum se vede sarcina in uter, acid folic si magne B6(ea a fost la Londra la hematolog).pe langa asta eu mia iau si Elevit si vitamina C(de cand iau vitamina C nu mi-a mai curs sange din nas).
astept sa vina miercuri sa merg la eco sa vad samburelul.

7+ Minunea din burtica

Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

mcrissa,presimteam eu ca sunteti bine.am scris la singular(esti)dar am schimbat,ca sunteti 2.ms ca ma info de taratament.acu il trec in catastif.eu am emotii pt ca daca nu am aici un hematolog,nu stiu cum va fi.si tipa aceea nu ia B12?de fapt,nici tu nu iei.nu o fi asa imp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Dragele mele am facut toate analizele de mai jos rezultatele sunt bune numai ca domna dr.hematolog ma timis sa fac analiza Teste genetic (PCR)pentru Factor II G20210A rugamintea mea me la voi este spunetimi si miece este aceasta analiza . Am sa merg sa o fac analiza si va tin la curent cu rezultatul.
APCR (rezistenta la proteina C activata)
INR
APTT
anticoagulant lupic
anticorpi anticardiolipinici IgG
anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM
antitrombina III
proteina C
proteina S
Mutatia factorului V Leiden
Va pup pe toate

Puisori dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

danny nu stiu cat este de important B12, dar mie imi e frica sa il iau.are Elevitul putin B12, incerc sa mananc pui, peste ca se mai ia si de acolo.varul meu este la un institut de cercetare in Canada si a vorbit cu doctori de acolo si parerile sunt impartite, unii cred ca ar trebui luat, altii considera ca riscul este acoperit cu acid folic, baby aspirin si heparina, si ca acele B-uri ar fi ca tratament alternativ daca nu faci heparina si nu iei aspenter.pareri, pareri si iar pareri...adevarul e ca MTHFR asta e descoprit de cativa ani si nu stie nimeni foarte multe despre el.pe buletinul meu de analize scrie "semnificatia clinica nu este pe delpin cunoscuta"-analiza lucarata la Institutul de genetica umana din Munchen

7+ Minunea din burtica

Puisori

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Va salut pe toate dar eu din lipsa de timp am intrat pe forum mai putin...asa ca va scriu pe scurt mai tirziu cum stau cu planul de atac.Va spun acuma numai atit ca azi am programare la med.cu care am facut Fiv(nereusit) si mai vreau sa incerc unul in urmatoarele 2 luni.Azi voi discuta cu el despre mai multe chesti si as vrea sa i-mi spune-ti ce analize sa-i cer sa i-mi faca adica c-am tot ce ar trebui legat si de pierderile de sarcini .Va rog mult care sunte-ti online si aveti putin timp sa i-mi dati o lista cu tot ce trebuie sa-i pun pe masa azi.Eu vreau sa-i cer ca sa-mi faca si o Histeroscapie(pt Uter) si Histerosalpingografie(pt Trompe).Dupa FIV am avut un ciclu ciudat ,primul la 10 zile dupa oprirea Utrogest-ul care ma tinut 8 zile numai cu uosare picaturi dupa care la 2 saptamani mi-a venit iar dar tot la fel de putin cantitativ dar ma tinut 15 zile ,asa ca sa vad ce i-mi spune azi medicul si de asta vreau sa fac controlul pt trompe si uter in special.
Va doresc o zi buna, revin cu detalii mai multe dupa ce ma reintorc de la med.Va salut pe toate.

Looana

Mergi la inceput

Loona:

pt trombofilie/SALF

· APCR (rezistenta la proteina C activata)
· INR
· APTT(activated partial thromboplastin time)
· homocisteina
· anticoagulant lupic (LUPUS ANTICOAGULANT)
· anticorpi anticardiolipinici IgG
· anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM
· antitrombina III
· proteina C
· proteina S

Biologie moleculara (PCR)(tot de trombofilie)
· Mutatia factorului V Leiden,
· Mutatia protrombinica (factorII) ,
· gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C),
· Mutatia Factorului XIII (G102T)

Hormoni tiroidieni:
· T3,
· T4
· TSH
· ATPO

Imunologie
· Cellule NK
· ANA