Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8
Raspunsuri - Pagina 15
mcrissa spune:
profa imi pare rau pentru Z1.hai ca acum vine vacanta mare si vei fi mai relaxata, mai multe sanse sa se prinda bebe.
eu m-am linistit ca nu imi mai curge sange din nas, dar m-am speriat ca mi-au curs cate pivaturi de sange unde am facut injectia aseara si am citit eu pe undeva ca daca nimeresti in vas de sange poti sa mori.dar apoi am citit prospectul si am vazut ca in unele cazuri se face si intravenos si m-am mai linistit.m-a certat sotul aseara ca plang tot timpul si ca ii fac rau lui bebe si e suparat pe mine ca nu sunt mai curajoasa.
7+
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
profa spune:
mcrissa,offffff,ce copil esti...!!!da,trebuie sa fii increzatoare,esti sub control,sub medicatie adecvata,esti in siguranta!Da?
Sub anticoagulante probabil ca vei mai sangera la injectii,chiar daca nu se atinge vreun vas.Uite,si mie,cand am facut o injectie cu pregnyl,intramuscular,asistenta mi-a zis ca asa a curs sange de parca ar fi atins aorta...
Asta e,nu te mai ingrijora atat,bine?
goldi spune:
Fetelor, la "FIV ..." se ramane graviduta intr-o veselie !
Luna mai a fost ultra-mega-extra productiva .
Chiar nu am mai vazut o astfel de productie de bb-ei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
miki-miki spune:
Profa 
imi pare tare rau.
Sa iei Vitex Fruit acum 3/zi si omega 3. Mai poti completa cu vitamine Ginsavit (din acelea care au 24 capsule/cutie)
A postat ieri Kitta
la FIV in UE un site cu tratam naturiste, f f interesant.
Goldi
am bagat si eu un ochi la FIV, f multe gravidute. Cred ca si Iazmin e insarcinata pt ca avea test f slab pozitiv. Oare ce au papat fetele alea![]()
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
ingeras26a spune:
Nu stiu ce au papat restul fetelor de la FIV, ca io n-am papat

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
criss_85 spune:
Aici sunt miki
! M-ati dat disparuta?
Nu prea am mai avut timp de net in ultimele zile,dar am reusit sa citesc tot din urma.
Mcrissa,stai linistita ca sangerarea nazala este normala in sarcina.Multe gravidute patesc asta...
Eu am fost ieri la dermatolog fiindca v-am mai spus ca imi cade f rau parul in ultimul timp si mi-a zis ca nu este de la aspenter.cel mai probabil din cauza nasterii si a socului emotional suferit dar mi-a dat sa fac si niste analize sa vedem daca e vorba si de o anemie.
Joi,merg la ginecolog sa-mi dea listuta cu analizele care se fac in primul trim de sarcina si daca ies ok incepem si noi sa lucram la bebe.Pupici
miki-miki spune:
Criss85
nu mai stiam nimic de tine. Incearca o met babeasca, dupa ce te speli cu sampon pune-ti un ou (batut bine ) in cap si apoi te invelesti cu un prosop cald. Il incalzesti cu fierul de calcat si ar fi bine sa ai 2 prosoape , unul e in cap iar celalalt sub fier
. Stai cam o jum de ora cu capul la caldurica apoi te lipezesti bine-bine de ou. Vezi sa nu te prinda ploaia ca o sa mirosi a ou![]()
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
mcrissa spune:
apropos de mancat am facut o gafa la munca, inainte sa raman gravi.e un departament la nou unde sunt 4 fete insarcinate din 7 cate sunt.si am intrebat ce mananca ele de au ramas toate gravi si mi-a raspuns "sigur nu se manaca pentru a ramane insarcianta"![]()
7+ Minunea din burtica
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
danny1 spune:
fetelor, care nu sunteti din buc,cum ati dat de hematolog.pe unde sa-l caut?
sa ma intorc la genetician?ea mi-a spus doar de acid folic.him.
mami de
Amira, premiata cu argint la concursul de dans![]()