Cauzele opririi din ev.a sarcinii -TROMBOFILIA- 8
Raspunsuri - Pagina 18
stefy13 spune:
Buna fetelor
Indraznesc sa scriu aici, avand in vedere ca la alte subiecte fetele sunt ocupate cu simptome in perioada stimularii, apoi dupa ET, apoi dupa BHCG, si m-am gandit sa nu le deranjez cu intrebarile mele... Am facut un set de analize in ziua 3 a CM :
FSH =5,6 2,5-10,2
LH = 3,1 1,9-12,5
Estradiol = 56,5 25-165
Testosteron 0,33 <0,78
Testosteron liber 0,18 0,01-0,07
SHBG(hormon sexulal de legare a globulinei)= 20,6 30-95
Pe langa aceste analize am mai facut multe altele:anticorpi antinucleari, anticorpi anti-citoplasma netrofile,anticorpi anticardiolipinici,APCR, celule NK,B,T ..toate au iesit bune.
Am tot cautat pe diferite site-uri dar nu m-am lamurit deloc ..... ce inseamna testosteronul liber de 2,5 ori mai mult decat limita superioara si SHBG asa mic????. Ma puteti ajuta si pe mine ?
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied, Germany martie 2009 nereusit
mihaele spune:
Dragele mele help.
daca mai tineti minte aveam o banuiala cum ca prietena mea mar minti in porivinta rezulatelor azi am intrat in posesia rezultatlor ce vad eu nu saunt lamurita cu un lucru dac ma putei ajuta.
APCR-V=3.168 Valori normale 2.18-3.38
si scrie asa exclude rezistenta la proteina C activa prin orice tip de anomalie a Factor V,inclusiv Factor V Liden.
Se recomanda test genetic (PCR)pentru FII G20210A.
Va rog lamuritima si pe mine. Va multumesc si va 

Puisori dragalasi
luck spune:
goldi
SYNEVO este deschis luni 08.06.2009.Scrie si pe site-ul lor asta.
Eu am sunat astazi la Pitesti , care este la distanta egala de mine cu Clujul si au deschis luni , iuhuuu ..,asa ca luni sunt prezenta de dimineata la analize.
Spuneti-mi va rog am voie sa iau eutyroxul de dimineata avand in vedere ca eu fac analizele de trombofilie?
Multumesc !!
miki-miki spune:
Mihaele
, este o mutatie genetica aia de tb sa o faci, nu te mai panica. A iesit din carti Fact V Leiden pt ca ai APCR bun dar ti se rec sa fac Mutatia protrombina , adica fact II
Luck
eu nu pap si nu iau nici o pastila chiar dc e vb de anal genetice de ex. Doar apa poti bea dar nu f multa.
Loona
eu in locul tau as veni in tara sa fac analizele, poate iti tb heparina imediat dupa ET , poate tb sa iei vitamine din grupul B in cantit mai mare... Intr-o luna afli rez si stii cu ce te confrunti la FIV.
Stefy
ai testosteronul mare si deci exista posibilitatea sa ai PCOS. Cum stai cu ovarele? De anal cealalta nu stiu sa-ti spun nimic, e pe prima pag pus link la utile un site pt interpretarea analizelor, incerca sa gasesti acolo anal.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
mihaele spune:
miki multumesc din suflet iubita mea ma-m speriat cand am vazut rezultatul asta APCR-V=3.168 Valori normale 2.18-3.38.ati multumesc din suflet ma-m linistit luni merg sa fac analiza recomandata de dr .
Mii de pupici Doamne ajuta sa reusim si noi 

Puisori dragalasi
miki-miki spune:
Mihaele
dc ac e intervalul de val normale este in limite, deci nu ai de ce sa-ti faci pb.
Mcrissa
felicitari pt bbic
, super !!! Pt sangerare am auzit ca e bun pregnyl, tu faci?
Nu am de ce sa mai merg la Fundeni deocamdata, voi merge at cand voi fi posesoare de burtik.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
stefy13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Stefy ai testosteronul mare si deci exista posibilitatea sa ai PCOS. Cum stai cu ovarele? De anal cealalta nu stiu sa-ti spun nimic, e pe prima pag pus link la utile un site pt interpretarea analizelor, incerca sa gasesti acolo anal.Miki Anul asta pun de-un pui DOAMNE AJUTA!! |
Saptamana trecuta am facut histerosalpingografie si laparoscopie si totul este bine. Dr care mi-a facut interventia chiar a venit si mi-a accentuat ca nu am aderente, sinechii, endometrioza sau ovare polichistice. Deci aceasta cauza este eliminata.De asta sunt si eu asa nedumerita.Nici nu stiu ce sa mai cred.Am citit pe site la synevo ...dar avand in vedere ca PCOS este eliminat nu stiu care ar fi cauza .
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied, Germany martie 2009 nereusit
ala77 spune:
analizele mele:
Ac anticardiolipina IgG=negativ, IgM=negativ
Ac antifosfolipidici IgG=negativ, IgM=negativ
Beta2glicoproteina IgM=negativ, IgG=negativ
O fi bine, ce parere aveti?
Va multumesc!
goldi spune:
Nu bine, foarte bine !
Ai scapat de o cauza de trombofilie - antifosfolipidicii 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza