Fiv in Europa (20)
Raspunsuri - Pagina 21
pisix spune:
medamaya - bafta maxima si tie !
Imi poti spune te rog cati embrioni ai avut si cati s-au dezghetat ?
Tu ai avut vreun tratament inainte de ET ?
OneFineDay spune:
ohhh fetelor va multumesc mult, v-as scrie pe toate asa fain cum stiti voi sa scrieti (numele adica) dar NU STIU, cum fac sa fie numele ingrosat si colorat ???
Oricum, va multumesc inca o data din suflet la toate chiar daca nu va insirui, nu am crezut niciodata ca o sa vina si randul meu sa fiu felicitata, e ireal
Vreau sa va mai zic ca de data asta am facut acupunctura exakt inainte de Et si dupa, deci de 2 ori in ziua aia. Cred sincer ca a ajutat. Si nu am baut cafea si alcol deloc si am incercat sa o las mai moale la servici si sa nu ma stressez.
Pisix- am avut 6 embrioni in primavara lui 2008, i-am scos pe toti la lumina si nici unul nu a mers mai departe in evolutie, deci s-au oprit toti, nu s-au mai divizat in alte celule, cum sa-ti explic.
Astia doi ii am din decembrie, atunci dupa un tratament au fost recoltate 8 ovocite, 6 s-au fecundat, 4 s-au transformat in blastocisti de toata frumusetea. 2 i-am pus inapoi atunci dar nu a mers, 2 au stat la conge pana acuma si uite rezultatul. sper ca am fost destul de clara?
Majoritatea zic aici ca daca blasto supravietuiesc dupa procesul de dezghetare, atunci sunt sanse foarte foarte mari de reusita. deci medamaya1TextTextTextmedamaya1 esti foarte aproape de reusita!
fetelor TOATE avem undeva acolo sus cineva care are grija de noi si ne hotareste destinul. Mi-e mi-a fost foarte greu sa-mi accept destinul pana acuma, dar ...this is the first day from my new life ;-)))
va pup!
OneFineDay spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisix Waaau, onefineday, chiar ca-mi bate inima nebuneste de emotie … M-am bucurat si m-am speriat in acelasi timp. In primul rand FELICITARI, chiar ca e mare emotie mai ales cand te astepti mai putin … Te rog sa-mi spui si mie cate ceva: cum adica ai avut 6 si nu s-au dezghetat ???!!! Ai avut in total 8 blasto si astia au fost ultimii doi ? I-ai dezghetat pe toti o data ? Ai facut vreun tratament inainte ? Cat a durat de la ET/FIV-ul anterior ? Cum a zis miki, si eu voi face in toamna transfer de congelati, eu am 3 embrioni de clasa A dar nu sunt blasto. Lili – nu ti-am mai scris nimic aici … sincer fetelor ma simt uzata moral in ceea ce priveste toate aceste esecuri si dezamagiri … ma credeti ca nu mai gasesc in mine acele cuvinte care ar putea sa aline ?... Parca s-au epuizat … |
Ha uite cred ca am invatat. PISIX PisixPisixpisix haha sa vedem ce o sa iasa ;-)
Ultimul FIV l-am avut in decembrie, n-am facut nimic de atunci.
de data asta a fost un FET stimulat, adica am luat Progynon tablete ca sa nu am ovulatie proprie si sa creasca endo frumos. Si progesteron bineinteles, inainte de FET. Transferul s-a facut in ziua 20 in CM. Astazi sunt pe ziua 28 in CM, ziua cand de obicei vine ciclul, chiar si cand fac FIV. Poti sa incerci sa cultivi embrioni mai departe la blasto, cica sansele de reusita sunt mai mari?
va pup
medamaya1 spune:
Pisix, am avut 3 blasto, au rezistat toti "dezghetului", dar doar unu a vrut sa mearga mai departe, asa ca am pus unu, doar.Inainte de et, am avut acelasi trat ca la fiv(in Ungaria), femibion, aspirin protect, acid folic,vit c,3 magne b6,metipred,utrogestan binenteles. Si niste vin rosu, seara, ptr endometru.Merci , sa fie
.Nici nu am cuvinte sa-ti spun, decit sa fii tare si sa mergi inainte
OneFineDay, 
Kitta, tinem pumnii la test, sa fie un beta mare
Blanche25 spune:
Onefineday FELICITARI!!!!!!!!!!!!! A venit ziua!!!!!!!!! Sarcina usoara!!!! Cam duceam lipsa de reusite pe aici..
Kitta nu ma pot abtine: 

Meda am pumnii stransi tare, sa fie cu reusita!
Pisix 
Oanademunka deja va ganditi la ovo? Offf....tu ai fost la faimosul Platou? Poate totusi el iti va da o schema de trat care sa trezeasca ovarele tale...imi dau si eu cu parerea, sper sa nu te supere
KITTA spune:
Fetelor, mai asteptai nu fac nici un test de contraol inainte, iar la BHCG ma duc vineri dmineata si iau raspunsul la intoarecere de la srviciu dupa ora 17. Asta asa ca sa imi prelundesc agonia si extazul sau nu stiu care din ele....
Azi am fost cam nervoasa ca inainte de CM, dar sper sa fi fost numai de problemele de serviciu,care astazi poate ca s-au strans ca eu le-am ingnorat cat am putut!
TRISTA45 spune:
Kitta,multumesc mult pentru informatii!
imi trebuie un astfel de dr care sa faca totul posibilu sa "stoarca" de la mine ceva, pt ca am o varsta
acum sunt un pic nelinistita pt ca la inceput mi-a raspuns f repede la mail-uri iar acum i-am transmis analizele de vineri si inca nu mi-a zis nimic
eu inca nu pot da PM pt ca sunt f noua pe forum
pot doar raspunde la cele care le primesc
UNO
oanademunck spune:
Blanche da, teoretic ajung la donatie de ovocite daca ovarele mele nu se trezesc pana in august....eu fac tot posibilul sa se trezeasca le dau cu de toate, le spun povesti seara, le plimb ziua, le dau cate-n luna si-n stele, le mai trag si cate-un bobarnac e drept cand ma enervez deci fac tot ce poci sa le trezesc la viatza..cum s-ar zice incerc sa fac din desert pamant roditor si acu am adus ingrasamant de la americani si romani sa vezi ce bat recordul la seceris in august
..La Platou nu am ajuns dar sunt de 3 ani la aceeasi clinica doar ca alt doctor, adica aceelasi laborator, aceeasi instrumente, aceleasi asistente si respectiv acelasi ecograf...
Parca si tu ai facut cu donator acum ceva timp daca nu ma insel, in prezent ce planuri mai ai? esti in asteptare sau incerci altceva,
multe pupe
luck spune:
goss 
uau ... astea da analize de coagulare , mie nu mi le-a cerut nimeni pana acum dar o sa le fac.Daca am inteles bine clexanul este echivalentul aspirinei sau aspenterului , adica se ia clexane sau aspirina sau aspenter asa ?
Si mai spune-mi te rog care e rolul estromfenului ?
elenada 
liliana 
ce bine imi pare ca esti ok , ca ai stabilit un nou plan de bataie , este excelent.
Eu sunt foarte suparata astazi pt ca am vorbit cu dr-ul ginecolog din oras pt o histeroscopie si mi-a spus ca chiar daca mi-am transferat 3 embrioni acestia nu au fost de calitate (am uitat sa spun ca nu am facut cu el fiv-ul , l-am facut in Ungaria)pentru ca doza mare de stimulare pe care am facut-o afecteaza embrionii si ca de fapt problema mea ramane in continuare "poor responder" si nu pot vorbi de esec de implantare ,,,, asa ca , oanademunck
, sunt pe urmele tale.
one fine day
este minunat ceea ce se intampla , sa ai grija de bb-ii din burtica !!!
Ce tratament ai primit dupa ET?Ai luat ceva special pt anticorpi ?
kitta 
te asteptam cu vesti bune , iti tin pumnii !!!!