Buna fetelor
! Va doresc sarcini la termen celor care sunteti insarcinate si mult succes celor care sunteti aspirante la 
.
Luck, imi pare rau ca ai trecut prin atatea in ultima vreme si mai ales, imi pare rau ca ai aflat de la ginecologul din orasul tau si nu de le cel care ti-a facut FIV ca de fapt embrionii implantati nu au fost de calitate...
Nu vreau sa zic nimic rau de ceea ce se intampla la Szeged in ultima vreme; si eu am vrut sa fac FIV acolo, dar din mai multe motive am schimbat 'macazul' si am sa merg la Budapesta.
Iti doresc mult succes si sa te ajute DD sa iti implinesti visul
!
balanta tm 
imi pare bine pt tine ca ai hotarat sa facia asta , esti a doua persoana in ultimele 12 ore de care am auzit ca "a scimbat macazul"
si merge la Budapesta.
balanta ,
si sper ca ginecologul meu sa se insele referitor la embrionasii mei pt ca altfel nu mai am nici o sansa !!
Luck, dr tau face FIV ?
In Romania, datul cu parerea este sport national, asa ca nu ma mira ca fara sa stie cum aratau ovocitele, embrionii, endometrul, dr tau da verdicte 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Va invit la un nou capitol norocos AICI
elena
+31
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!