Fiv in Europa (20)
Raspunsuri - Pagina 20
elenada spune:
Liliana iti doresc mult noroc si multa putere de a merge inainte. Eu una consider ca e mai important sa strangi in brate un copilas care stii ca e al tau chiar daca nu ai avut inainte o burta mare si nu ai fost graviduta. Varianta cu mama purtatoare nu mi se pare chiar atat de rea. Sa nu crezi ca zic asta acum pt ca eu imi port copii in pantec si imi este usor sa vb. Eu daca nu as fi reusit acum as fi adoptat o fetita. Aveam deja planul facut. Dar Dumnezeu a avut alt plan cu noi care recunosc este minunat.
Dumnezeu sa va ajute si pe voi fetelor sa va gasiti linistea sufleteasca si sa va strangeti la piept copilasii.
elena
+31
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
OneFineDay spune:
hello fetelor nu am mai fost de mult pe aici pe la voi, de saptamani bune! Intre timp voi a-ti reusit sa mai adunati un capitol, o sa-l citesc cu pofta
. Sper ca e bine cu voi toate, Liliana tie i-ti trimit mii de imbartisari ....
Nu o sa va vina sa credeti, dar SUNT GRAVIDA. Da, s-a intamplat un miracol. Inca nu ne vine sa credem, suntem in stare de soc. dar testele arata plus-uri de te sii sperii ce puternia e liniutza aceea...pe care de atatia ani speram sa o vad... Si mai stiti ceva? Cred ca sunt gemeni!!!!!!!!!!!!
Hai sa va zic pe scurt: aveam totul planificat ptr Austria in iulie, deja socrii urmau sa ne ia medicamente din Ungaria si sa vina sapt viitoare la noi.
Noi mai aveam 2 blasto la congelator , din decembrie, de la ultima incercare. Am zis bineinteles hai sa -i scoatem inainte de Austria, nu se stie niciodata. Nu prea aveam nici o sansa ptr ca am mai avut embrioni crio-preservati sau cum se zice, 6 la numar, si nici unul nu a rezistat procesului de dezghetare. deci nu am avut practic nici o speranta.
cand ne-au sunat sa ne zica sa mergem ca amandoi sunt bine si s-au descurcat de minune si arata super ok am ramas masca. Doctorita ne-a zis "acesti blastocisti au viata puternica in ei" si noi ne-am hotarat din momentul ala sa CREDEM in ei, in puternicii nostrii.
Ieri, la exakt o sapt de la ET (cu blasto, deci ziua a 12-a de la conceptie normal) am facut un test doar asa, sa ma amuz, ca trebuia sa merg la un chef vroiam si eu sa stiu daca pot sa beau un pahar de vin sau nu.Cand a aparut linia aia era sa lesin. Cred ca m-am uitat la test vreo 20 de minute si ziceam "oh my god" intr-una.
Nu-mi vine sa cred. de 5 ani incercam sa avem un
, de 4 ani facem tratamente. Asta e chiar cel mai frumos lucru car ni s-a intamplat pana acuma.
Normal ca acuma sunt ingrijorata putin si mi-e frica de ce ar putea sa se intample, dar m-am decis sa nu ma gandesc la prostii ci doar la cat de frumos cresc ei acolo in burtica.
Numai luni-marti fac testul de sange deci pana atunci nu stiu nimic mai mult.
fetelor.....va tin pumnii sa reusiti TOATE, doamne ajuta.
va pup cu drag
elenada spune:
One Fine Day felicitari din inima. Sa ai o sarcina usoara si la termen si bebe sau bebelusi sanatos/i.
elena
+31
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 7 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
oanademunck spune:
Lilisor ma bucur ca ai discutat cu Platou si ma bucur ca ai decis deja ce ai de facut. In locul tau as proceda la fel iti spun sincer..;desi daca ma gandesc bine suntem cam in aceeasi oala, eu probabil ca voi putea purta in pantece un bebel doar ca genetic nu al meu...ti-am mai zis eu tie ca viatza e atat de nedreapta..si ca din noi doua ar iesi o femeie ca lumea si cu ovocite de calitate si cu uter cel putin fara sinechii (ca in rest nu m-am controlat da la cat ghinion am eu... tin tare de lemn)
pup fata dulce!!
One fine day mai asa imi place sa aud intamplari din acestea pe bune! Mi se face pielea gaina gandindu-ma cum poate fi? dupa atatia ani sa reusesti sa te uiti la tstu ala si sa crezi ca esti in vrun film......mi-a intrat in cap ce a zis doctora ta 'embrionii acestia au viatza puternica in ei' ...bai frate daca e sa fie e, si dupa nu's cat timp de asteptare, si dezghetzatzi si oricum ar mai fi, daca e sa fie e!Sanatate multa si sarcina usoara!!!
Luca
cum mai stai?
pupe tuturor
KoraPop spune:
Onefineday FELICITARI si din partea mea! Sai ai o sarcina usoara si bebe/bebelasi sanatos/i !
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
miki-miki spune:
OneFineDay
FELICITARI!!!
Sarcina usoara si la termen!!
Vestea ta o va bucura mult pe Pisix
, are si ea 2 blasto congelati.
Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!
medamaya1 spune:
One Fine Day, felicitari si din partea mea, surprizele apar cind te astepti mai putin,bravo , sarcina usoara la termen cu bebici santosi
.
Mi-ar place si mie asa o surpriza, azi sint ziua 6 de la et cu Et cu blasto congelati.Vedem.
LilianaFi
, imi pare rau
.
Sarcini usoare in continuare fetelor cu burtici, iar celorlalte, nu renuntati fetelor, trebuie sa reusim si noi odata si odata.
pisix spune:
Waaau, onefineday, chiar ca-mi bate inima nebuneste de emotie …
M-am bucurat si m-am speriat in acelasi timp. In primul rand FELICITARI, chiar ca e mare emotie mai ales cand te astepti mai putin …
Te rog sa-mi spui si mie cate ceva: cum adica ai avut 6 si nu s-au dezghetat ???!!! Ai avut in total 8 blasto si astia au fost ultimii doi ? I-ai dezghetat pe toti o data ? Ai facut vreun tratament inainte ? Cat a durat de la ET/FIV-ul anterior ?
Cum a zis miki, si eu voi face in toamna transfer de congelati, eu am 3 embrioni de clasa A dar nu sunt blasto.
Lili – nu ti-am mai scris nimic aici … sincer fetelor ma simt uzata moral in ceea ce priveste toate aceste esecuri si dezamagiri … ma credeti ca nu mai gasesc in mine acele cuvinte care ar putea sa aline ?... Parca s-au epuizat …
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OneFineDay hello fetelor nu am mai fost de mult pe aici pe la voi, de saptamani bune! Intre timp voi a-ti reusit sa mai adunati un capitol, o sa-l citesc cu pofta . Sper ca e bine cu voi toate, Liliana tie i-ti trimit mii de imbartisari ....Nu o sa va vina sa credeti, dar SUNT GRAVIDA. Da, s-a intamplat un miracol. Inca nu ne vine sa credem, suntem in stare de soc. dar testele arata plus-uri de te sii sperii ce puternia e liniutza aceea...pe care de atatia ani speram sa o vad... Si mai stiti ceva? Cred ca sunt gemeni!!!!!!!!!!!! Hai sa va zic pe scurt: aveam totul planificat ptr Austria in iulie, deja socrii urmau sa ne ia medicamente din Ungaria si sa vina sapt viitoare la noi. Noi mai aveam 2 blasto la congelator , din decembrie, de la ultima incercare. Am zis bineinteles hai sa -i scoatem inainte de Austria, nu se stie niciodata. Nu prea aveam nici o sansa ptr ca am mai avut embrioni crio-preservati sau cum se zice, 6 la numar, si nici unul nu a rezistat procesului de dezghetare. deci nu am avut practic nici o speranta. cand ne-au sunat sa ne zica sa mergem ca amandoi sunt bine si s-au descurcat de minune si arata super ok am ramas masca. Doctorita ne-a zis "acesti blastocisti au viata puternica in ei" si noi ne-am hotarat din momentul ala sa CREDEM in ei, in puternicii nostrii. Ieri, la exakt o sapt de la ET (cu blasto, deci ziua a 12-a de la conceptie normal) am facut un test doar asa, sa ma amuz, ca trebuia sa merg la un chef vroiam si eu sa stiu daca pot sa beau un pahar de vin sau nu.Cand a aparut linia aia era sa lesin. Cred ca m-am uitat la test vreo 20 de minute si ziceam "oh my god" intr-una. Nu-mi vine sa cred. de 5 ani incercam sa avem un , de 4 ani facem tratamente. Asta e chiar cel mai frumos lucru car ni s-a intamplat pana acuma. Normal ca acuma sunt ingrijorata putin si mi-e frica de ce ar putea sa se intample, dar m-am decis sa nu ma gandesc la prostii ci doar la cat de frumos cresc ei acolo in burtica. Numai luni-marti fac testul de sange deci pana atunci nu stiu nimic mai mult. fetelor.....va tin pumnii sa reusiti TOATE, doamne ajuta. va pup cu drag |
Felicitari pt bebe si sarcina usoara!!!!!!!

Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanademunck Lilisor ma bucur ca ai discutat cu Platou si ma bucur ca ai decis deja ce ai de facut. In locul tau as proceda la fel iti spun sincer..;desi daca ma gandesc bine suntem cam in aceeasi oala, eu probabil ca voi putea purta in pantece un bebel doar ca genetic nu al meu...ti-am mai zis eu tie ca viatza e atat de nedreapta..si ca din noi doua ar iesi o femeie ca lumea si cu ovocite de calitate si cu uter cel putin fara sinechii (ca in rest nu m-am controlat da la cat ghinion am eu... tin tare de lemn) pup fata dulce!! |
Oana, eu as zice ca e al tau din moment ce il duci cu tine 9 lunite. Nu te mai gandi ca nu e dpdv genetic. Multe femei nu au nici macar sansa asta... asa ca gandeste-te numai ca e al TAU.