Topic ingrijirea copilului - CIC(4)
Raspunsuri - Pagina 20
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liluc Buna ziua, Avem si noi o nelamurire - se apropie nastera si incep sa ma stresez cu problemele birocratice. Pe scurt - in CIC o sa intre sotul, dar nu suntem siguri ca firma la care lucreaza esta cu plata darilor catre stat la zi. Este asta un motiv de respingere - adica poate statul sa nu-i dea banii pe CIC pe motiv ca firma e datoare? Am citit capitolul si cu toate ca a mai intrebat cineva asta nu e nici un raspuns. As fi mult mai linistita daca asa sti ceva sigur. Va multumesc! 37+ saptamani cu Cleo Marie |
daca nu e platit CAS-ul la zi...nu va beneficia de indemnizatie de crestere copil!eu stiu cazuri care au patit
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
dariandra spune:
Buna ziua!
Am si eu o rugaminte, daca ma puteti ajuta cu un sfat.
Exista o lege concreta prin care se poate prelungi concediul de ingrijire copil dupa 2 ani?
Va multumesc anticipat!
liluc spune:
petrean Multumesc!
Pai si in cazul asta nu putem face numic, sau celelalte cazuri de care stii cum au rezolvat problema?
Pana la urma de ce sa fie penalizat sotul pentru ceva ce nu depinde de el...
37+ saptamani cu
Cleo Marie
kid spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui annablue
Kid, Mony08 Se pare ca depinde de agentie, ca noi la sectorul 6 am dus adeverinta cu veniturile pt martie inclusiv (iar bb s-a nascut pe 27 martie). Oricum, din ce stiu eu, si la tine trebuia sa calculeze cu luna in care s-a nascut bb, ca adeverinta era aia cu 12 luni, nu cu 13 (au modificat prin februarie ultima data formularul si corect era cel cu 12 luni, ultima fiind cea i ncare s-a nascut copilul). Annablue & Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009) "De noi depinde sa avem o viata frumoasa..." |
Eu am depus adeverinta cea cu 13 luni, am depus dosarul prin iunie parca, dupa ce a implinit jr 2 ani si m-am reintors la munca. Am mers de 2 ori, pt ca nu era bine completata o adeverinta, si mi-a explicat d-l care mi-a si recalculat indemnizatia ca se ia in calcul de 2 ori luna anterioara nasterii copilului, chiar daca e trecut in adeverinta si venitul din luna in care s-a nascut.
Eu am fost in hambarului si stau in sectorul 1.
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2

Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Bazar pentru Ema
Avalon spune:
va rog sa ma lamuriti si pe mine, care e formularul bun: cel cu 12 luni sau cu 13 luni? inteleg ca ii dau angajatorului formularul si el il completeaza, nu? formularul corect de unde se ia?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
24+ 

kid spune:
Avalon Adeverinta o gasesti pe site:
http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=22
la sectiunea Serviciul alocatii si indemnizatii -> Adeverinta pentru indemnizatia de crestere a copilului.
Teodora,
de
Vladut (15.05.2007)
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2 
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Bazar pentru Ema

Avalon spune:
merci 
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
24+ 

annablue spune:
Deci am avut dreptate 
![]()
Ma mir ca pt persoane care au nascut dupa mine, la S6 le-a acceptat cu adeverinta de 13 luni, ca deja era valabila cea de 12 luni si se lua in calcul si luna in care s-a nascut copilul.
Annablue & Adrian (01.11.2002) & Calin (27.03.2009)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
petrean spune:
| citat din mesajul lui dariandra Buna ziua! Am si eu o rugaminte, daca ma puteti ajuta cu un sfat. Exista o lege concreta prin care se poate prelungi concediul de ingrijire copil dupa 2 ani? Va multumesc anticipat! Andreea si scumpica Daria (03.10.2007) |
concediul pentru cresterea copilului se poate prelungi in cazul in care ai acte medicale, ca ,,,,copilul are probleme de sanatate, sunt anumite boli care sunt incluse.
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
marius spune:
| citat din mesajul lui liluc Buna ziua, Avem si noi o nelamurire - se apropie nastera si incep sa ma stresez cu problemele birocratice. Pe scurt - in CIC o sa intre sotul, dar nu suntem siguri ca firma la care lucreaza esta cu plata darilor catre stat la zi. Este asta un motiv de respingere - adica poate statul sa nu-i dea banii pe CIC pe motiv ca firma e datoare? Am citit capitolul si cu toate ca a mai intrebat cineva asta nu e nici un raspuns. As fi mult mai linistita daca asa sti ceva sigur. Va multumesc! 37+ saptamani cu Cleo Marie |
Nu e nici un motiv legal de respingere. E in regula.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa