Vitamine romanesti in Germania (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

iulia zbor placut .

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Iulia, drum bun spre casa.

Apropo de zboruri, ma uitam azi sa vad ce oferte mai sunt, mai bine nu ma mai uitam ca inca nu mi-au intrat banii si parca vad ca atunci cand intra oferta asta nu mai e.Am gasit bilete BUC-Köln dus intors , 2 pers 199 cu tot cu taxe.
OFFF.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata , la prinz!
Va doresc o zi frumoasa si fara evenimente(neplacute!)
Sa va povestesc din ciclul"mi-se intimpla numai mie"!-ieri dupa somnul de amiaza , Matei se trezeste si ii spun ca trebuie sa il schimb de haine ca este foarte transpirat .Bun!Imi spune ca se imbraca singur , nu poate ...bluza fiind prea strimta .Incepe sa plinga , si il iau in brate sa-l mangai . Si deodata il vad ca incepe sa ii curga singe pe nas si pe gura .....L-am spalat , , schimbat , l-am asezat pe pat cu picioarele mai sus , capul in jos si mana stinga ridicata ...I-a trecut , insa ma intreb ...ce a fost asta ? VOi stiti ? vi-sa intimplat vreodata ?
Eu nu stiu ce sa mai cred cu baiatul asta al meu....
Sper ca nu va stresez asa tare cu problemele mele 1
Adina , sigur ca ne intilnim , insa mai stau un pic in expectativa , sa vad ce si cum cu Matei !
Ce se stie de Moonik?
Ploua ca la tropice !
Va doresc numai bine tuturor !Sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Codruta, nu te mai necajii, poate e ceva mai sensibil acum din caza bolii, si-a suflat mult nasul? Eu am problema asta cu David, de cand era mititel. La 4 ani am fost cu el sa-i cauterizeze in nas si nu a tinut. Se trezeste chiar si noaptea ca-i curge sange din nas. Iar cand e racit si-si sufla mult nasul e si mai rau.
Multa sanatate va doresc.

....eu sunt beata de cap. De niste zile ma tine o migrena. Ieri am fost la grill organizat de preotul roman de aici. A fost tare fain. M.am bagat in pat fara sa iau tableta cu gand ca-mi trece durerea. cu toate ca stiu ca nu-mi trece de la sine. Asa ca m-am trezit azi noapte, am inghitit pastila, apoi am vomitat tot , am mai inghitit una si intr-un final am adormit. La 6 dimineata a dat trezirea matza care zgaria pe usa ca vroia in casa. Acu as dormii cu capul pe masa.
V-am pupat. Va doresc un weekend minunat.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

I'm back, am cunoscut niste gagix super , am stat la pove la un latte servit de un chelner pe care numai sti m cum il chema de fapt Enrique sau Monica , dragutzel italianu, ne-a facut is poze, pai la asa gagici nici nu avea cum sa ne refuze , fetelor ma bucur ca v-am cunoscut si promit cat mai multe intalniri prin zona .
Am sunat-o pe Monik dar nu raspunde, incerc mai incolo.
Iulia gute flug si sa ajungi cu bine .
Codruta nu te mai necaji , las ca se face el barbat.
Mira sa treaca migrenele la tine macar ca la mine numai trec bata-le norocu .
Ioana deci va astept maine.
Miha-ha alles klar bei dir?
Va pe toate, merg la bucatarie ca am de gatit .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

clau alles klar danke.

abia astept sa te cunosc si eu sau sa ma cunosti..da ce kochalesti?

sper sa avem ocazia sa ne vedem toate.

va pup

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

pt cea care ``m-a tras de urechi``

Mergi la inceput

Monik mi-a scris ca nu a putut raspunde din cauza perfuziilor care le primeste incotinuu, acuma asteapta sa mearga la ecografie, dar i s-a spus ca si sapt viitoare va sta in spital, bebe vrea afara, of, of.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

ptr Rihana unde ai disparut de pe mess mancat-asi ,
Miha-ha pai sper si eu sa avem ocazia sa ne intalnim toate .
Pun pe bloq pozele ce le-am facut azi.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

...........daca ati vedea cum rade si eu acu o luna o vedeam cum plange ..........

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput