Vitamine romanesti in Germania (26)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela_specht spune:
iulia zbor placut
.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
tumpi spune:
Iulia, drum bun spre casa.
Apropo de zboruri, ma uitam azi sa vad ce oferte mai sunt, mai bine nu ma mai uitam ca inca nu mi-au intrat banii si parca vad ca atunci cand intra oferta asta nu mai e.Am gasit bilete BUC-Köln dus intors , 2 pers 199 cu tot cu taxe
.
OFFF.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
noiembrie spune:
Buna dimineata , la prinz!
Va doresc o zi frumoasa si fara evenimente(neplacute!)
Sa va povestesc din ciclul"mi-se intimpla numai mie"!-ieri dupa somnul de amiaza , Matei se trezeste si ii spun ca trebuie sa il schimb de haine ca este foarte transpirat .Bun!Imi spune ca se imbraca singur , nu poate ...bluza fiind prea strimta .Incepe sa plinga , si il iau in brate sa-l mangai . Si deodata il vad ca incepe sa ii curga singe pe nas si pe gura ....
.L-am spalat , , schimbat , l-am asezat pe pat cu picioarele mai sus , capul in jos si mana stinga ridicata ...I-a trecut , insa ma intreb ...ce a fost asta ? VOi stiti ? vi-sa intimplat vreodata ?
Eu nu stiu ce sa mai cred cu baiatul asta al meu....
Sper ca nu va stresez asa tare cu problemele mele 1

Adina , sigur ca ne intilnim , insa mai stau un pic in expectativa , sa vad ce si cum cu Matei !
Ce se stie de Moonik?
Ploua ca la tropice !
Va doresc numai bine tuturor !Sanatate !

miraklucker spune:
Codruta, nu te mai necajii, poate e ceva mai sensibil acum din caza bolii, si-a suflat mult nasul? Eu am problema asta cu David, de cand era mititel. La 4 ani am fost cu el sa-i cauterizeze in nas si nu a tinut. Se trezeste chiar si noaptea ca-i curge sange din nas. Iar cand e racit si-si sufla mult nasul e si mai rau.
Multa sanatate va doresc.
....eu sunt beata de cap. De niste zile ma tine o migrena
. Ieri am fost la grill organizat de preotul roman de aici. A fost tare fain. M.am bagat in pat fara sa iau tableta cu gand ca-mi trece durerea. cu toate ca stiu ca nu-mi trece de la sine. Asa ca m-am trezit azi noapte, am inghitit pastila, apoi am vomitat tot , am mai inghitit una si intr-un final am adormit. La 6 dimineata a dat trezirea matza care zgaria pe usa ca vroia in casa
. Acu as dormii cu capul pe masa.
V-am pupat. Va doresc un weekend minunat.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
claudia74 spune:
I'm back, am cunoscut niste gagix super
, am stat la pove la un latte servit de un chelner pe care numai sti m cum il chema de fapt Enrique sau Monica
, dragutzel italianu, ne-a facut is poze, pai la asa gagici nici nu avea cum sa ne refuze
, fetelor ma bucur ca v-am cunoscut si promit cat mai multe intalniri prin zona
.
Am sunat-o pe Monik dar nu raspunde, incerc mai incolo.
Iulia gute flug si sa ajungi cu bine
.
Codruta nu te mai necaji
, las ca se face el barbat.
Mira
sa treaca migrenele la tine macar ca la mine numai trec bata-le norocu
.
Ioana deci va astept maine.
Miha-ha alles klar bei dir? 
Va
pe toate, merg la bucatarie ca am de gatit
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mihaela_specht spune:
clau alles klar danke.
abia astept sa te cunosc si eu sau sa ma cunosti.
.da ce kochalesti?![]()
sper sa avem ocazia sa ne vedem toate.
va pup
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
Monik mi-a scris ca nu a putut raspunde din cauza perfuziilor care le primeste incotinuu, acuma asteapta sa mearga la ecografie, dar i s-a spus ca si sapt viitoare va sta in spital, bebe vrea afara, of, of.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
ptr Rihana
unde ai disparut de pe mess mancat-asi
,
Miha-ha pai sper si eu sa avem ocazia sa ne intalnim toate
.
Pun pe bloq pozele ce le-am facut azi.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
...........daca ati vedea cum rade si eu acu o luna o vedeam cum plange ..........
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna