Vitamine romanesti in Germania (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

cine ? cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

m-am uitat pe blog care-i cine?

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

oare, oare??
Miha in mijloc sunt eu, dreapta mea Corina(Yasmine), stanga Adina (Celeste), lamurita ??

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

se face pe forum,pastrati linistea .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mama ce fete frumoase am vazut in poze.

Eu abia ce am picat, am fost la cumparaturi, am luat carcalaci urechiati si mustaciosi, mi-asm spalat masinuta, acu e mumusica, spar sa nu ploua maine, merg acu sa prajesc niste chiftele si sa-l astept pe al meu si sa-mi trantesc vreo doua boarfe in geanta.

reviu....

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

A aterizat cu bine in brate la soatza IULIA bravo Iulia bine ai venit iubita.
Am vb cu Monik, deci cam asa sta treaba fetelor : are contractii destul de dureroase, dilatata nu e, insa medicii au decis sa o tina sub perfuzii dar daca nu inceteaza contractiile ii vor face injectia de dilatare sa nu se mai chinuie, copilul e bine, e dezvoltat, i s-a dat ceva injectii ptr intarirea plamanilor, asa ca om vedea sapt viitoare ce hotarasc medicii, suntem alaturi de tine iubita si ne rugam sa fie bine.
Ioana dupa cum ai facut descrierea poti sa-i lasi acasa ca mi s-a pus un nod in gat deja, mi-e sa nu ma inec cu mustatile .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Monik mi-a scris si mie ca nu scapa asa usor din spital . Si sarmana moare de cald si de plictiseala...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Clau, ai disparut de pe mess.Voiam sa vb cu tine, am o veste
Daca mai apari da un buzz ceva ca sa vb.
Ma duc sa ma incui in baie

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Ioana draga,io sunt in zona..daca ai nevoie de un umar,doi
Fetelor,m-am apucat de alergat,trecea cate una ca o gazela pe langa mine si io ca elefantul.lasa ca ma fac io mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Sper ca bebele lui Monik sa mai stea macat putin in burtica. Claudia dar cate saptamani are acum?................si cu migrenele sigur le poti da de capat. Trebuie numai sa nu faci ca mine , sa astepti sa treaca de la sine.
m-am uitat pe blog, fromos fetelor ca va vedeti.
Corinna prietena mea din Bruchsal a terminat in 98 si stiu ca lucreaza undeva intr-un cabinet tot al unor romani. Baiatul tau e de varsta lui David, a inceput deja scoala sau si la voi ii ia abia la 7 ani? David e tare nerabdator sa o inceapa. Tocmai imi spuse asta seara ca " eu stiu ca-i trebuie ghiozdan???, ca el vrea unu cu un Porce pe el, si daca nu gasesc atunci cu un avion, elicopter sau alta masina
iulia, doar asa scurta vacanta?? bine ca ai profitat cat ai putut.
Miki, ma bucur muuuult de tot pentru tine!!
Codruta cum mai e Matei?.
Mariana, hai ca mai ai si tu asa de putin pana sa-ti ti baietelul in brate

...eu ma bag la culcare. sunt franta. Maine avem program de voie. Barbatii pleaca la "wandern" , asa ca noi fetitele ne facem de cap.

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput