Vitamine romanesti in Germania (26)
Raspunsuri - Pagina 11
AdinaF spune:
Sunt si eu in zona, azi am fost plecatzi la wilhelma, pe vremea asta ciudata, copiii n-au marait deloc, au rezistat eroic, pupe-i mama.
Tumpi, tu intrebai de compost? eu nu am, gunoiul de gradina il pun pur si simplu in Kübel, il las descoperit (cand nu ploua, si de 2 ori pe saptaman am posibilitatea sa-l duc la un loc de colectare aici in apropiere, deci n-are timp sa se-mputzeasca.
Dupa Glenn Medeiros eram indragostita lulea in tineretzile mele
, mi-ai rascolit amintirile.
noiembrie, ma bucur ca va merge mai bine, cand ne mai vedem?
Acum merg sa ma uit la Germany's next top model, e finala.
o seara faina!
zuzi.simona spune:
am zis ca dau raportu azi dar pana sa ajung eu la calc dimineata eram deja in olanda, ca si acum de altfel, dar sunt la vapor la cumnatu (ca e cumnata elena si o sarbatorim) si ei au net pe olanda, deci m-am scos!
deci am coborat la wurzburg luni , am capiat 5 ore in ikea la koblenz, apoi fuga si in roller ca deja era spre inchidere si am ajuns la fete dupa 9 seara, mortaciune...
a doua zi cu mama la cumparaturi apoi la casa sa vedem ce mai e pe acolo, am verificat florile, nu le-au terminat melcii dar le-au inceput si fasolea mamei...in rest aratau bine, daca s-o coace ceva acolo...
apoi a venit cumnata cu o verisoara (din olanda) si le-am aratat si lor casa, oraselul, ne-a prins ploaia langa mosel, fuguta acasa...noaptea am sta la vorbe pana dupa 1, dimineata putin la magazine si cu ele si apoi am plecat, ele spre antwerpen, noi spre duisburg unde era vaporul, v-am spus ca trebuia sa fac schimbul la marinari pe 20, ei da cui sa-i treaca prin cap ca e asa o nebuneala pe sosele, am uitat de ziua tatalui, si uite asa nu am reusit sa ajung la timp la vapor , a dat jos barbatu masina cealalta si a plecat el cu omu, degeaba, tot a pierdut avionul, au ajuns cu juma de ora inainte de decolare si cum e regula de 40...
asa ca , cumpara alt bile, si azi fuga eu in belgia la brussel cu omu, azi am ajuns cu 2 ore inainte ![]()
de la brussel eu fuga la amsterdam, cauta haven-ul cam 1 ora, sunt toate in constructie pe aici si nu le am in gps, in sfarsit acu am ajuns si la vapor, si deja in vizita ca stam unii langa altii, trupa sta la baute si eu dau raportul ![]()
si uite asa nu ma plictisesc eu niciodata, ca va intrebati ce fac eu la vapor, iaca asta fac!
maine plecam spre casa si cu al meu ca ne descarca tocmai marti, asa ca avem timp sa mai facem ceva treaba pe acolo...
acu va pup, sanatate si deja cam e de noapte buna
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
ramonaiani spune:
Simona, oau, ce viata agitata! Cred ca nu te plictisesti niciodata, ca vezi atatea locuri. Pai cate denumiri de orase ai insirat tu aici - ca le-ai parcurs intr-o zi, le-am vizitat noi in vreo 3 ani de stat in DE
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+
zuzi.simona spune:
da, cam asa ![]()
uitasem sa felicit constantinii si elenele, la multi ani oriunde va aflati!
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
mikiriki spune:
Buna dimineata,
Am pregatit

M-a sunat seful mai devreme sa ma intrebe daca dorm
pe toate
ramonaiani spune:
Neatza si de la mine. Multam de
Miki.
Eu am dormit cam prost - m-a durut burta pe partile laterale, nu puteam sa ma misc in pat, nu-mi gaseam locul. Off, mai sunt 5 saptamani ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
35+
claudia74 spune:
Hi mädle, beau cafeaua cu voi si plec la intalnire cu Corina si Adina, scriu cand vin
, v-am
pe toate.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Neata si de la mine.
Miki, multam de cafea.Da tu azi nu ai spus ca esti de dimineata?Pana la urma cum faci maine?ai reusit sa vb cu sefu, vi?
Clau, distractie placuta.
Mariana, mai ai putin si scapi de inconfortul asta din timpul somnului, atat cat ai sa dormi dupa ![]()
Mai, dar Osna nu a mai dat nici un semn, cum o fi ajuns cu Wizz?
Clau, Miki, ce mai stiti de Monik?
Miha-ha, unde ai disparut?
Codruta, tu erai cea matinala, unde sti?Ce face Matei?
Adina, si eu tot intr-un containeri pun gunoiul, dar se pare ca a tras si iarba din mijloc a ramas uda si a prins miros.Eu de fel o pun biotonne, ca si asa din 3 fam cate folosim un container, numai eu folosesc bio, se pare ca ceilati nu au asa ceva
.Da in fine, am gasit eu cutie de lapte la hartie.....
Restul fetelor?unde umblati azi?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mihaela_specht spune:
buna dimineata
Tumpi
n-am disparut ,va citesc mesajele zilnic .
Clau distractie placuta tZuka fetele din partea mea 
Ramonaiani sarcina usoara in continuare.
o zi frumoasa tuturor.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
i_ulia spune:
vitamine dragi, am citit ce-ati scris zilele astea, noroc ca n-ati mai avut asa limbarita, ca altfel nu terminam.
intr-o ora plec la aeroport, e o caldura afara de nici nu stiu cu ce sa ma imbrac, ca la aterizare nu mai e asa cald. 
fetelor, am fost ca in concediu saptamana asta, mama a luat copilul si l-a bagat la nani in fiecare seara si eu am fost in fiecare seara la bere, m-am vazut cu aproape toti prietenii, numai la 2 am ajuns acasa. sunt in urma cu somnul rau de tot, ca la 7 cel tarziu copila ma vroia langa ea, dar dupa 2 ani simteam nevoie mare de party. acum mi-am facut damblaua, ma intorc acasa, unde iar nu mai ies noaptea nicaieri ![]()
monik, sanatate multa si ma rog sa fie bine pentru tine si bebe!
clau, duminica nu pot, imi pare asa rau, vine soacra-mea la kaffee si kuchen, am invitat-o deja de-o luna.
corina,
pentru puterea ta!
iar trage copila de mine, sa ne jucam. va pup si mai scriu maine, nu stiu daca ajung asta-seara la calculator.