Vitamine romanesti in Germania (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Buna dimineata!!!!!
Si pentru toti taticii,sanatate si putere!!!
Alooooooooo!!!!! unde sunteti?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

la multi ani de Sf Constantin si Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna dimineata

La multi ani celor care poarta numele Constatin si Elena!
La multi ani taticilor!

La mine inca nu ploua....e soare.
Ma doare capul. Azi merg la munca de dupa-amiaza si maine de la 6 dimineata , asa ca mi-am facu somnul pana acum.
Fug sa mai pun o cafea. Doriti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Fetelor, si de la mine o cafa , cam tirziu , dar ....
La multi ani pentru Sf Constantin si Elena si pentru toti din familiile voastre !
La multi ani si taticilor , sa fie sanatosi si sa ne bucuram unii de altii!Si noi am vrut sa iesim putin astazi , sa mai ia si Matei un pic de aer in nas , insa ....vremea nu ne lasa , asa ca vom vegeta prin casa .Eu am facut o rulada cu fructe de padure asa ca voi savura singura linga o cafea astazi , si pentru barbati , ..la cerere .
Matei incepe sa se simta mai bine , astazi toata dimineata a tot chiuit prin casa , semn clar ca ii merge mai bine . Iar eu ma bucur .
Se stie ceva de Moonik, fetelor ?
Chiar daca nu va duce-ti nicaieri(pe asa o vreme ...brbrrrrrr)va doresc tuturor o zi minunata si sa fiti iubite!

Mergi la inceput

Monik mi-a trimis ieri sms:
Azi nu m-am simtit prea bine, am avut iar dureri, burtica a fost tare. seara se termina cele 48 h de perfuzie, iar maine imi face ecograf sa vada daca muttermund ist nicht verkürzt si daca vom vedea dupa aia ce vom face, asa a zis doctorita. pana atunci nu vrea sa-mi zica nici o prostie.

Mergi la inceput

Mesaj de azi de la Monik:

Nu sunt bine, iar m-a pus la perfuzii 48h, iar daca dupa aceea nu-mi va fi bine, mai incearca cu medicamente si daca nici asa nu-mi va fi bine atunci trebuie sa scoata pe bb :(( Tu cum esti si restul fetelor ?Le salut pe toate si multumesc ca va ganditi la mine

I-am transmis urarile de bine din partea noastra. Suntem alaturi de ea si ne rugam sa fie totul bine. Trebuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Miki , poate nu am fost eu pe faza , dar care-i baiul cu Moonik?
Ce are pina la urma ?
Sanatate maxima si ii tinem pumnii orice ar fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Urasc zilele de genul asta cand am liber si vremea e naspa.
Dupa ce am venit de la munca m-am bagat in pat si am dormitat pana la 12 juma.Acum zici ca m-a batut cineva cau leuca in cap.

Codruta, Monik a avut probleme si a tb sa se interneze.Eu sper ca totusi sa nu fie inca nevoie sa-l scoata pe bebe.

Miki, pana la urma cum a ramas pentru sambata?

Urata zi,nici sa ies nu am chef ca acu iese soarele, acu se intuneca .Cred ca bagam niste filme, da inti sa ma duc sa-mi fac niste cafea sa-s varza.Al meu vaz ca desi nu e sore isi aranjeaza sezlongul sa zaca pe terasa.Cred ca ma duc si eu sa dorm afara

O zi minunata va doresc.Si LA MULTI ANI!taticilor.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Ioana,asa iti trebui,daca te-ai mutat de aicisäc!
A fost o zi superba,am fost la Ammersee si ne-am dat cu vaporul si alte chestii.era lume ca la balamuc,si copila mea arata tot ca venita de la balamuc...vai noua.
Cuscra,ma bucur ca e bine Matei,da-i multi pupici de la noi
Restul,o seara frumoasa cu flori,lumanari si artificii1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Adina, mi-ai placut la faza asta.Si se spune ca acolo e mai frig ca aici, da uite ca se mai schimba vremea.

Ok, Claudia e plecata pe la aniversari,Miki e la munca, Adina a dat de stire, dar restul?Unde ati disparut, vau scos taticii in oras.
Dedicatiune pt toata lumea

si una vecheee da tare frumoasa

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput