Mihaela Radulescu se muta la Monaco!?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Ar mai lipsi sa apara la OTV la Diaconescu in direct- senzational,bineinteles!!!!- unde sa ne explice de ce si cum se hotari ea sa se duca taman spre monaco...

"Trust no one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

ha ca nu i la Monaco e la vro 30 de km deja nu mai e Monaco demult e Franta intr o zona mai exclusivista fara muritori de rand in... cap d'Antibes nici o sansa sa dau de ea
Mihaela daca ai nelamuri suna ma O6 "'é&--è_èç ah ce visez cam nasol cu traficul... parcarile... vecinii ...super alegere felicitari!

montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88

Tudor ,Ale ,si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

off topic : maraki, pai nemtii, din experienta proprie, oricat de loviti de raceala ar fi, nu te trateaza ca un functionar (romana) sanatos... fereasca sfantu sa ai neovie de functionari vara pe caldura... se pare ca le agraveaza agresivitatea lipsa de aer conditionat...

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croitorualin spune:

Zicea cineva intr-o postare anterioara cum ca omul de-l vezi la televizor si prin presa nu e omul de-acasa.

Pai atunci m-am inselat in ceea ce-o priveste pe Sexy Braileanca. Ea de fapt nu e nici saraca cu duhu, nu e nici lipsita de educatie si moralitate asa cum lasa ea sa se vada la televizor.

Eu nu cred ca la televizor vedetele sunt altfel decat intr-un alt mediu, indiferent ca vorbim de casa lor, de studioul unei emisiuni sau de o cafenea.

Ghandi spunea ca "Omul este suma actiunilor sale".

Dar cum iti asterni, asa dormi! Iar Mihaela Radulescu nu cred ca doarme prea bine, dar ar fi putut ca macar acum sa dea dovada de un pic de discretie, sa fie mai rezervata in declaratii, sa se retraga pur si simplu. Iar daca presa ar fi insistat cu intrebari - de ce se retrage cred ca raspunsul era simplu : pentru fiul ei - punct; fara alte comentarii.

O seara placuta!

Mergi la inceput

croitorualin, sexy braileanca sau cum ii zice, nu e om de televiziune... vorbesc de oamenii care CHIAR au cap... daca tu consideri ca aceast specimen este om de tv...

repet, nu vorbesc de specimenele care apar la tv, ci de cei care chiar muncesc si fac ceva in televiziune... si crede-ma ca stiu ce zic !

************************************************************************************

www.inimacopiilor.ro

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Uite ce spune doamna azi, in ziarul Cancan :
""Plec suparata... pe tara mea, plec dezamagita de breasla mea, plec scarbita de o presa mondena jegoasa, plec indurerata ca nu mai pot ajuta niste oameni care s-au bazat pe mine ani de zile, plec hotarata ca macar fiului meu sa-i fac dreptate, plec promitandu-le parintilor mei prea tristi de atata vreme ca vor zambi din nou"(...)
"Copilul meu se uita-n ochii mei si-mi spune ca ma iubeste pana la stele, exact atunci cand imi stau sa tasneasca lacrimi de ciuda si de neputinta cand vad cate enormitati si aberatii se scriu despre mine."(...) "
Acum, sper sa mai fie loc in Monaco sau mai stiu eu prin ce alt loc de retragere, ca ma astept sa plece si alte vedete, ca doar si despre ele se scriu mizerii si neadevaruri !!
Si da, Croitorualin, daca dadea dovada de ceva mai multa discretie si un pic mai multa atentie, cred ca ar fi putut manageria criza aceasta intr-un mod benefic pentru ea ! Am tot auzit-o declarind peste tot ca Ayan este cel mai important pentru ea, dar din ultimele ei actiuni, numai asta nu am inteles !
Si ca sa mai si sustii ca pleci scirbita din tara ta .. uel, atunci good ridence ! Sint si eu curioasa cit o sa o tina scirbeala asta si cumintenia pe care o afiseaza acum peste tot !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ma, si eu cand am sustinut ca chestia cu divortul e vrajeala nu m-ati crezut! Nu vedeti ca incepe sa se lege totul acum??
In plus, mai si renunta la numele radulescu pt care, cica, ar fi dat-o fostul barbat in judecata, ca i l-ar fi folosit abuziv...si l-a reluat pe cel de ...hopalaaaaa Schwartzenberg...ca sa vezi neamule, coincidenta!

Incep sa cred ca nici iubareala cu Otil nu e prea reala...ci creata ca sa convinga si mai si de divort si toate cele... parca vad ca in max 1-2 ani pleaca si dl Elan peste mari si tari

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

www.youtube.com/watch?v=iQ6Z9F23KNE" target="_blank">Melodia mea

Mergi la inceput

bafta voua fetelor !!!

www.inimacopiilor.ro

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Cale batuta!Nu poate sa ia cu ea inca niste dive?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Aici este un comentariu obiectiv, cred, cu privire la fapta ( adica la retragere) , in care domnul zice ca nu e dispus sa rezoneze la dramele oamenilor bogati care se retrag la Monaco. Noi de ce am fi dispuse?
http://www.ciutacu.ro/

Mergi la inceput