Mihaela Radulescu se muta la Monaco!?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Aici este un comentariu obiectiv, cred, cu privire la fapta ( adica la retragere) , in care domnul zice ca nu e dispus sa rezoneze la dramele oamenilor bogati care se retrag la Monaco. Noi de ce am fi dispuse?
http://www.ciutacu.ro/

Pt. ca mi se falfaie intens de ce face Mihaela Radulescu , Jennifer Aniston sau Ada Milea.
Ce treaba am eu cu locul unde vrea sa se mute , cu ce nume isi tine sau cum isi mobileaza bucataria?
Atata timp cat nu apare in fundul gol cu o pana in par injurand tara asta e strict treaba ei ce face.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

anisiap, cum s-a terminat incidentul cu baiatul tau, ai reusit sa-l recuperezi? La vremea respectiva am urmarit subiectul si nu mai stiu finalul, daca e fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Ma, si eu cand am sustinut ca chestia cu divortul e vrajeala nu m-ati crezut! Nu vedeti ca incepe sa se lege totul acum??
In plus, mai si renunta la numele radulescu pt care, cica, ar fi dat-o fostul barbat in judecata, ca i l-ar fi folosit abuziv...si l-a reluat pe cel de ...hopalaaaaa Schwartzenberg...ca sa vezi neamule, coincidenta!

Incep sa cred ca nici iubareala cu Otil nu e prea reala...ci creata ca sa convinga si mai si de divort si toate cele... parca vad ca in max 1-2 ani pleaca si dl Elan peste mari si tari

Nu e chiar totul o inscenare. Otil chiar cred ca a luat relatia pe bune.
La faza cu Elan - de ce dai max 1-2 ani? Daca se muta la el la Monaco/ Monte Carlo, nu inseamna ca practic se muta inapoi la el?
Pana la urma ma doare la jumate de metru de cot de Raduleasca - ups, Schwartzenbearga - la emisiunea ei nu am avut nervi niciodata sa ma uit...
Ar fi bine ca macar de acum incolo copilul sa duca o viata normala. Desi nu cred ca cultul personalitatii o va lasa sa stea linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Aici este un comentariu obiectiv, cred, cu privire la fapta ( adica la retragere) , in care domnul zice ca nu e dispus sa rezoneze la dramele oamenilor bogati care se retrag la Monaco. Noi de ce am fi dispuse?
http://www.ciutacu.ro/

Foarte bun comentariu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Citat:
citat din mesajul lui StMihaela

Citat:
citat din mesajul lui danat

Ma, si eu cand am sustinut ca chestia cu divortul e vrajeala nu m-ati crezut! Nu vedeti ca incepe sa se lege totul acum??
In plus, mai si renunta la numele radulescu pt care, cica, ar fi dat-o fostul barbat in judecata, ca i l-ar fi folosit abuziv...si l-a reluat pe cel de ...hopalaaaaa Schwartzenberg...ca sa vezi neamule, coincidenta!

Incep sa cred ca nici iubareala cu Otil nu e prea reala...ci creata ca sa convinga si mai si de divort si toate cele... parca vad ca in max 1-2 ani pleaca si dl Elan peste mari si tari

Nu e chiar totul o inscenare. Otil chiar cred ca a luat relatia pe bune.
La faza cu Elan - de ce dai max 1-2 ani? Daca se muta la el la Monaco/ Monte Carlo, nu inseamna ca practic se muta inapoi la el?Pana la urma ma doare la jumate de metru de cot de Raduleasca - ups, Schwartzenbearga - la emisiunea ei nu am avut nervi niciodata sa ma uit...
Ar fi bine ca macar de acum incolo copilul sa duca o viata normala. Desi nu cred ca cultul personalitatii o va lasa sa stea linistita.

Pentru ca am sustinut cand au divortat si mi s-a mai intarit convingerea, ca ei nu au divortat ca ar fi avut probleme in casnicie, ci pt ca e mai safe (pt copil, ea, viitor, banii lor etc) din cauza unor probleme de business-uri nu tocmai curate.
Ca atare acum urmeaza plecarea ei cu copilul din tara intr-un loc atit de ok, si de aceea am sustinut ca si el cred ca va pleca curand acolo. Poate am eu multe teorii conspirationiste in cap, insa vazand ce fel de om este ea, el nu mai zic, ca e uns cu toate alifiile, cam asa i-as vedea si pe viitor, tot impreuna.
Primul pas: ea este doamna Schwartzenberg din nou, dupa ce acum vreo luna fugea din casa "monstrului"

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hobby

www.youtube.com/watch?v=iQ6Z9F23KNE" target="_blank">Melodia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Citat:
citat din mesajul lui rory76

Si campaniile strict umanitare si alte tzspe chestii pe care le-a facut au fost NUMAI si NUMAI pentru imagine. E clar ca lumina zilei! Cineva care face asta doar pentru caritate si nu pentru imagine nu apare nicaieri, face totul din umbra, doneaza, se implica, fara sa-l stie nimeni. Asta mai avea putin si ne baga si deshtele-n oki s-o vedem la tv!!! Mi-e sila...

"Trust no one!"

Ce bine ar fi daca toate persoanele publice, si chiar si mai putin publice ar face fapte bune pentru publicitate. Pana la urma conteaza chiar asa mult motivele pentru care le face, sau conteaza faptul ca le face? Unde n-ar face toti fapte bune si sa ajute un pic anumite cauze pentru ORICE motiv, numai sa o faca?

Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: asa creste Dariuta!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Hmmm, vine in Monaco !!! Ok, astept sa o vad prin Carrefour,la cumparaturi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hai, mey, fetelor, pentru dumenzeu ... nu a fost vorba nici macar o secunda despre Mihaela implicata in actiuni umanitare ! Vad ca tot apare ideea aceasta cu cit a facut, cui a facut bine si de ce ! Eu nu am placut-o niciodata, dar am stimat-o exact pentru actiunile caritabile, umanitare in care s-a implicat ! Ca a facut-o dezinteresat sau pentru a-si "spori" imaginea, asta nu e treaba mea !
Dar Mihaela - femeia, mama, persoana publica ca nu stiu cum sa ii mai spun care apare in toata mass-media oferind circ, aratind cu degetul spre presa pe care mai deunazi o iubea ... uel, asta este altceva ! Si cind mai dai si asemenea comunicate presei, reluindu-ti numele barbatului pe care cu citva timp in urma il balacareai in aceeasi presa ... deja pentru mine este cam mult !
Si - ca sa fie si peste acest "cam mult", vii si ii trimiti pe toti cei care poate ca isi puneau sperante ca ii vei ajuta la fostul sot .. blah-blah ... Asta chiar mi s-a parut incalificabil, venind din partea celei care spuneti voi, a facut asa de multe ! Poate daca venea din partea lu fii-miu de 5 ani care s-a suparat pe colegul de nisip, mai era cum era !?
Din partea mea, se poate muta si in cealalta parte a galaxiei ! Chiar simt un inceput de sila ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

PAREREA MEA !!....nu dati cu pietre....imi pare rau ca pleaca desi nu o urmaream de cit cind era invitata in emisiuni....presa de scandal nu prea citesc. Stiu din surse sigure ca Elan pe timpul casatoriei avea tot felu' de aventuri.....ceeea ce nu mi-a placut din cite a facut ea sau nu trebuia sa faca- este ca: nu trebuia sa treaca la religia lui si nu trebuia sa se combine cu Otil - parerea mea repet !!!.....in rest sa-i fie bine ii doresc unde se duce.....sigur o sa-i fie bine ca-i desteapta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai da, ca iti trebuie si multa minte sa stai intr-o casa sperba si sa mergi la shopping! Cam ce credeti ca o sa fac ea pe acolo? O sa o bage aia la teve-ul lor??

"Trust no one!"

Mergi la inceput