Mihaela Radulescu se muta la Monaco!?
Raspunsuri - Pagina 4
rory76 spune:
Asa ca isi ia picioarele la spinare si o taie in conacu' da la Monaco? Hai , mai, fiti serioase! Daca e asa o femeie puternica si tare cum pozeaza, ar putea sa faca ceva si impotriva unui santaj si impotriva unui abuz...
Am urmarit-o pe ia o pauzasrusca asta numai pentru ca apare peste tot, toate revistele de scandal sau nu, televiziuni, ziare, actiuni caritabile, fara sa vrei o vezi, iti baga ea deshtiu'-n oki! Ca altfel...frumoasa nu-i, gura mare are...nu stiu de ce as urmari-o!
"Trust no one!"
buli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rory76 Asa ca isi ia picioarele la spinare si o taie in conacu' da la Monaco? Hai , mai, fiti serioase! Daca e asa o femeie puternica si tare cum pozeaza, ar putea sa faca ceva si impotriva unui santaj si impotriva unui abuz... Am urmarit-o pe ia o pauzasrusca asta numai pentru ca apare peste tot, toate revistele de scandal sau nu, televiziuni, ziare, actiuni caritabile, fara sa vrei o vezi, iti baga ea deshtiu'-n oki! Ca altfel...frumoasa nu-i, gura mare are...nu stiu de ce as urmari-o! "Trust no one!" |
ti-as raspunde, dar mi-am propus sa nu vorbesc cu tine nicicind, pe nici un subiect si sub nici o forma
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
ingridnen spune:
Nu cred ca va sta mult timp departe de "mass media".
Chiar mi se pare oarecum ciudata decizia ei.
Ingrid si Cristi 6 ani
rory76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buli
ti-as raspunde, dar mi-am propus sa nu vorbesc cu tine nicicind, pe nici un subiect si sub nici o forma Bravo! Nici nu vorbi cu mine, n-ai atata vana-n tine! www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
"Trust no one!"
rory76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buli
ti-as raspunde, dar mi-am propus sa nu vorbesc cu tine nicicind, pe nici un subiect si sub nici o forma www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Bravo! Nici sa nu vorbesti cu mine, n-ai atata vana-n tine!
"Trust no one!"
andacos spune:
Hai mey Rory...iar itzi dai in petic?ce Dumnezeu,chiar nu potzi avea un limbaj civilizat,zau asa!
La fiecare subiect de la capitolul asta vii cu asemnea chestii!Zau ca nu te intzeleg!
Dana
Theiuta spune:
Cititi, va rog, interviurile date de Elan in ziarul Ring si in Clik! Va veti edifica.
Elan i-a dat o lectie.Cind intri in lumea miliardarilor, trebuie sa joci dupa regulile, deloc facile, ale acestei lumi.
Mihaela a sarit prea mult calul, in relatia cu fostul sot, cu presa, cu lumea in care s-a invirtit. Eu cred ca asta a fost greseala ei.
Sunt convinsa ca decizia i-a fost indusa, nu a fost ea cea care s-a decis sa plece pentru muuuult timp din Romania.Sunt convinsa ca mintea practica a lui Elan (taur veritabil) a decis sa salveze viitorul copilului, cit si ceva din respectabilitatea si credibilitatea Mihaelei.
Pacat pentru munca titanica depusa de ea pentru a ajunge in virful ierarhiei Tv. O fi fost ea “proptita” la inceput, dar ca sa te mentii atitia ani in top, este nevoie de munca asidua.
Ii doresc succes Mihaelei! Sincer!
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
bertha spune:
As fi apreciat-o mai mult daca, dupa divort, ar fi avut un comportament mai putin ostentativ si daca s-ar fi intins, dpdv financiar, la cat ii ajungea plapuma, mai ales ca nu e o femeie saraca, orice s-ar spune. O femeie care cheltuie cu nonsalanta banii fostului sot, care accepta sa stea intr-o casa cumparata de fostul sot etc, nu este o femeie independenta. Si atata timp cat e intretinuta de fostul sot, sigur ca nu ea va fi cea care va fixa regulile.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Theiuta spune:
Cititi, va rog, interviurile date de Elan in ziarul Ring si in Clik! Va veti edifica.
Elan i-a dat o lectie.Cind intri in lumea miliardarilor, trebuie sa joci dupa regulile, deloc facile, ale acestei lumi.
Mihaela a sarit prea mult calul, in relatia cu fostul sot, cu presa, cu lumea in care s-a invirtit. Eu cred ca asta a fost greseala ei.
Sunt convinsa ca decizia i-a fost indusa, nu a fost ea cea care s-a decis sa plece pentru muuuult timp din Romania.Sunt convinsa ca mintea practica a lui Elan (taur veritabil) a decis sa salveze viitorul copilului, cit si ceva din respectabilitatea si credibilitatea Mihaelei.
Pacat pentru munca titanica depusa de ea pentru a ajunge in virful ierarhiei Tv. O fi fost ea “proptita” la inceput, dar ca sa te mentii atitia ani in top, este nevoie de munca asidua.
Ii doresc succes Mihaelei! Sincer!
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay si cum se poarta cu tine???? zi-mi tu o institutie publica din RO unde ai vazut un functionar care s-a purtat frumos cu tine... si acum sa compari un moderator tv care tine o intreaga emisiune LIVE timp de 3 ore cu un functionar public care completeaza niste hartii, se poarta execrabil cu oricine... e deja MULT prea mult... va urez succes ! sa tot injurati oamenii publici care chiar sunt buni, sa ii tot denigrati ! vorba lui Deus, daca unele chestii ar durea... nasol ! ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
vorbeam despre persoane de oriunde...nu am scris de Romania.E acelasi lucru, astia nu racesc?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5