Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

magdita - o avem pe Andreea Magdalena in inimile, gandurile si rugaciunile noastre . Poti sa ne spui ce s-a intamplat? Maicuta Domnului sa o aiba in continuare in paza si sa nu uite ca aproape de ea e Sfantul Nectarie

Doamne ajuta!
17+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Despre rabdare

Rabdarea este cea mai puternica arma în ispite (Sf. Ioan Hrisostom).

Dumnezeu iti trimite necazuri pentru ca sa te invete rabdarea (Sf. Ioan Hrisostom).

Unde nu este rabdare, acolo nu este nici iubire (Sf. Grigorie cel Mare).

Mantuirea nu sta numai în faptul ca nu faci raul, ci în faptul ca rabzi raul barbateste (Sf. Ioan Hrisostom).

Sa nu ne despartim de iubirea lui Dumnezeu in Iisus Hristos, ci sa rabdam durerile cu tot sufletul, asteptand ajutorul Lui (Sf. Vasile cel Mare).

Rabdarea este casa rugaciunii, iar smerenia este materia cu care se hraneste ea (Avva Ilie Ecdicul).

Rabdarea este un leac impotriva maniei si a ocarilor (Sf. Antonie cel Mare).

Rabdarea este iubirea de osteneala. Iar unde este iubire de osteneala, s-a scos afara iubirea de placere (Sf. Talasie Libianul).

Cel ce nu rabda nu e credincios; cine nu are nadejde nu mai poate starui in rugaciune (Sf. Efrem Sirul).

Cel cu adevarat fericit este acela care si-a agonisit indelunga rabdare (Sf. Efrem Sirul).

Cel cu adevarat rabdator mai bucuros rabda orice rau decat sa-si arate lumii ce are el mai bun, mandrindu-se (Sf. Grigorie cel Mare).

Cel ce rabda indelung totdeauna este vesel si bucuros (Sf. Efrem Sirul).

Iti vei pregati o mare cununa de rabdare, deoarece furia altuia iti da prilej sa te cunosti de aproape si sa te reculegi (Sf. Vasile cel Mare).

Pana ce aruncam pricinile neputintei noastre in socoteala altora, ne este cu neputinta a ajunge la desavarsirea indelungii rabdari. Capatul indreptarii si al pacii noastre nu se castiga din indelunga rabdare ce o are aproapele cu noi, ci din suferinta raului aproapelui de catre noi (Cuviosul Casian Romanul).

Cuvantul rabdare este egal cu sudori, osteneli si staruinta multa. Dar numai cine nadajduieste poate rabda (Sf. Ioan Hrisostom).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

caciantoni , multumim pentru postare.
theiuta .Nu stiu ce sa-ti spun....trecem noi si de asta.
speranta2008 stiu ce inseamna sa-ti pierzi un parinte. Dumnezeu sa o ierte pe mama ta, sa o odihneasca in pace in locuri curate si luminate.
magditule trimite-i lui mada din partea mea.Ma voi ruga pentru ea si pentru pruncul ei.
Camy_pus Maicuta Domnului sa aibe grija de tine si puiul tau.
Oana80 sarcina usoara si la termen.
Lauraa ce obrajori frumosi are Maya.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

Fetelor am si eu o mare rugaminte la voi. Daca se poate sa ma pomeniti si pe mine pacatoasa in rugaciunile voastre. In 5 zile incep tratamentul (cu pastilute) pentru un bebe si daca in 2 luni nu se prinde intru la HSG de care sincer mi-e tare frica.
Poate cu ajutorul vostru, al Sf. Parinti Ioachim si Ana, al Sf. Parinte Nectarie si al Maicutei Domnului ne binecuvanteaza si pe noi Bunul Dumnezeu cu un ingeras.
Doamne ajuta.
Sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

andrasonia,daca nu ai ulei de la Sf.Nectarie,pune o icoana a Sfintului cu candela dedesubt si te ungi de acolo.Doamne Ajuta!Maica Domnului si Sf.Nectarie sa te ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Lauraa, ce minune ai tu acolo!
M-ai emotionat toata, plang in fata calculatorului, bine ca nu ma vede nimeni. E atat de frumusica si de scumpica, de nu-mi vine sa-mi iau ochii de la ea
Maicuta Domnului sa o protejeze, sa se faca mare si frumoasa si buna credincioasa!
Daca o doare burtica, poate ar ajuta-o si sa o ungi cu ulei sfintit de la Sf Nectarie. Eu asta as incerca.

32+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 8 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Fetelor,
Cris_2081 a nascut? O vad pe lista de mamici si pare cam devreme. Din cate stiu eu sarcina ei era de o varsta cu a mea, adica ar mai avea 2 luni pana la nastere.

Anadomnica, felicitari pentru fetita! Sa ajungeti cu bine la termen!

32+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 8 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

noce - multumesc!! Doamne ajuta sa fie sanatoasa!
andrasonia - ne rugam sa fie cu binecuvantare tratamentul inceput acum si sa ne anunti de barza cu 2 picioare rosii

Doamne ajuta!
17+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

Buna fetelor..vin si eu cu o rugaminte ptr fetele din Bucuresti.Maine ajung si eu in Bucuresti,ptr prima data ptr ca trebuie sa-mi iau originalul diplomei de bac ca-mi trebuie ptr titularizare o copie legalizata.Si acum problema ,adik doua:
1.Ajung cu autocarul in piata unirii pe la 7...cum ajung la Radu-Voda la Sf Nectarie?
2.Trebuie sa ajung la Univ Spiru Haret pe undeva langa Biserica Rusa, pe la statia de metrou Universitatii...cum ajung acolo?
Azi am plans intr-una ca n-am rezolvat o treaba...
Deci ,cine poate, stie si vrea sa ajute un calator pierdut, de fapt doi, ca iau si sotul sa-mi dea mes pe privat
Legat de Camy_pus am vazut la alt topic ca e bine,si chiar stie ca va avea un baietel...va pup dulce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Mamieea
este fff simplu sa ajungi acolo. Vii cu metroul? Daca da, iesi pe la statia de metrou dinspre Hotel Horoscop. De acolo traversezi strada si in spatele blocului cu Sitraco (blocul cu banca italoRomena sau cu Compania El Al- vezi ca in fata blocului sunt niste hameri care pazesc) este Sf manastire radu Voda... Pe oricine intrebi iti va arata fara probleme... La intoarcere, o iei tot pe unde ai venit (la gura de metrou din fata blocului cu hotel horoscop) si o iei in sus spre universitate (10 min de mers pe jos) si la ultima strada inainte de Piata universitatii faci la stanga si acolo este biserica Rusa.
Te pup si succes

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput