Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 18
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdita Am o mare, mare rugaminte la voi : as vrea sa ne rugam pentru prietena noastra Andreea Magdalena, Mada23, care se pare ca are niste probleme cu sarcina. Din tot sufletul va rog sa facem o rugaciune colectiva pentru ea si ghiocelul ei drag .Andreea Magdalena ![]() ![]() ![]() |
O vom pomeni in rugaciunile noastre pe AndreeaMagdalena!

speranta2008 DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE pe mama ta!
Imi pare rau!ALBUM
6
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Rebiana27 spune:
Alina imi doresc si eu sa ma pomeniti, alaturi de celelalte fete,caci dupa pierderea sarcinii (tu stii in ce conditii) am speranta ca Dumnezeu va readuce in viata noastra o minune.. Multumesc frumos! 

I can't fake with dignity so i'll not try!!
ellenii spune:
Mada23, Camy-pus, multa sanatate si Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va protejeze pe voi si pe bebelusii care se formeaza in burticile voastre! Nu va pierdeti nadejdea!

Caciantoni, Iti multumesc pentru cuvinte.
Am citit post-ul tau si din pacate am regasit si la mine din consecintele tristetii. Acum sunt mult mai bine si accept ceea ce a fost. Sunt convinsa ca numai dupa ce voi fi reusit sa las totul in urma va apare si bebele mult dorit!
Speranta, condoleante pentru pierdrea ta! Sa te intareasca Dumnezeu sa treci peste durerea asta atat de mare!
Lauraa e delicioasa copiluta ta!
Sunt fericita!
Am fost intr-o fuga la Iasi si am poposit si la Mitropolie! A fost atat de frumos! Mi-era tare dor!
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">fertility ticker
oanka80 spune:
Preaputernice #351;i sl#259;vite Doamne Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit īn lume s#259; t#259;m#259;duie#351;ti neputin#355;ele oamenilor, Care nu ai venit s#259; chemi la poc#259;in#355;#259; pe cei drep#355;i, ci pe cei p#259;c#259;to#351;i, #351;i ai primit moarte pe cruce pentru māntuirea noastr#259;! Din adāncul inimii Te rog s#259; prime#351;ti smerita mea nevoin#355;#259; #351;i aceast#259; mic#259; rug#259;ciune a mea pentru cei īncercati de boal#259; Eugenia si Andreea-Madalina.
speranta2008 sa te intareasca Bunul Dumnezeu sa mergi mai departe si ai puterea de ai purta randuielile bisericesti mamei tale ce a plecat la Domnul. sunt alaturi de tine cu tot sufletul meu si sa ai pe sot alaturi de tine ca tare greu e fara mama 

. sa ne zici ca esti bine si sa fii o luptatoare 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
oanka80 spune:
Preaputernice si Slavite Iisuse Hristoase, Tu care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, Care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra. Din adancul inimii Te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica rugaciune a mea pentru cei incercati de boala Eugenia si Andreea-Madalina.
Speranta2008 sa te intareasca Bunul Dumnezeu sa mergi mai departe si sa ai puterea de ai purta randuielile bisericesti mamei tale ce a plecat la Domnul. sunt alaturi de tine cu tot sufletul meu si sa ai pe sot alaturi de tine ca tare greu e fara mama 

. sa ne zici ca esti bine si sa fii o luptatoare 
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
cipicah spune:
Speranta2008,suntem alaturi de tine! Dumnezeu sa o ierte pe mama ta si sa o duca "acolo unde dreptii se odihnesc"!
Sa ne rugam si pentru cei aflati pe patul de suferinta :Andreea Magdalena si sa ne amintim de ajutorul minunat dat ei de Sf.Nectarie.
Lauraa,e o minune Maia Teodora! Este chiar recomandat sa te rogi cat mai mult. Vei vedea cat de mult inseamna un "Tatal Nostru" tarziu in noapte,la vremuri de colici sau suferinte nestiute!
cami_antonia spune:
speranta Dumnezeu sa o ierte pe mama ta si sa se odihneasca in pace!\
lauraaaaaaaaaa ai o minune de fataaaaaaaa
spune-i multe rugaciuni si Tatal nostru in continuu ... eu asa am facut mai ales ca am botezat fata la 3 luni ... sa ai multa rabdare cu ea ... cu colicii ... chiar daca vei avea n nopti nedormite asa ca mine ... 

... pana la 3 luni e mai greu ...
noi am reusit sa ne intoarcem pe burtica singure ... si sa prindem jucariile in maini ... suntem tare vesele ... si pupam pe toata lumea
Camelia
sandaa spune:
Buna dimineata dragele mele si Cipicah!
Speranta bunul Dumnezeu sa o ierte si odihneasca pe mamica ta iar tie sa-ti dea putere sa treci peste aceste clipe grele. Suntem alaturi de tine.
Andrea Magdalena si Elena Camelia. Maicuta Domnului sa va acopere cu sfantul ei acoperamant ca sa duceti cu bine sarcina pana la sfarsit. Doamne ajuta!
Cami si Laura ma bucur ca aveti timp sa ne scrieti despre minunile voastre. Va 
Va doresc tuturor o zi frumoasa si linistita.
caciantoni spune:
HRISTOS A INVIAT!
dragutelor si cipicah.... sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/mai/mai26.htm
magdita spune:
Neata scumpele mele si draga Cipicah,
Va multumesc din suflet pentru rugaciunile voastre
, Andreea Magdalena se simte mai bine, copilasul a fost salvat, e internata in spital, sa speram ca totul va decurge bine in continuare si DD si Sf.Nectarie vor fi alaturi de ea si de micutul din pantec in continuare
. Va rog sa continuam cu rugaciunile pentru ea si minunea ei, si sa speram ca totul va fi asa cum ne dorim toate. Doamne ajuta
.
Oana80
, felicitari pentru sarcina. Sa ai o sarcina usoara si binecuvantata
.
Speranta
, condoleante pentru pierderea suferita
. Sa te intareasca DD si sa iti aline durerea.
Laurra
, ti-am vazut printesa si e minunata
.
Andreea Magdalena 

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!