Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (38)
Raspunsuri - Pagina 20
noce spune:
Mamieea,
ma bag eu sa-ti scriu drumul, sper sa nu te ametesc.
De la Piata Unirii la manastirea Radu Voda mergeti pe jos in directie parcul Tineretului, Berceni (asta puteti intreba ca sa stiti sensul de mers).
Manastirea se afla pe straduta Radu Voda, prima straduta mica dupa intersectia Piata Unirii in directia mentionata.
Straduta e destul de scurta, veti gasi repede manastirea.
De acolo, va intoarceti la Piata Unirii si continuati in aceeasi directie de mers pana la Universitate (cam o statie de mers) sau luati metroul o statie.
Eu v-as recomanda mersul pe jos, nu e mult, iar pe drum, daca mergeti pe dreapta, va ies in cale doua biserici. Intr-una sunt moastele Sf Nicolae, in cealalata moastele Sf Ecaterina.
Sa aveti o zi frumoasa, sa va bucurati de linistea bisericilor! 
32+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 8 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
mamieea spune:
multumesc fetelor ptr raspunsuri...noce nu merg cu metroul ca de vreo sapt am asa un rau de miscare si ceva greturi ..asa ca o sa mergem pe jos.In concluzie nu e mult de mers..va pup pe toate...
criss_2081 spune:
Slava Domnului, inca nu am nascut, sper ca bebe sa stea in burtica pana la termen, nu stiu de ce s-a creat confuzia aceasta si am fost trecuta la mamici!!!
30+
Doamne ajuta-ne!
cami_antonia spune:
fetele va pup
a fost greu ca si nasica pentru ca bebelina a fost cam agitata ... dar cu ajutorul lui Dumnezeu a fost si ea crestinata ...
va indemn pe toate care sunteti gravoide sau veti ramane sa faceti botezul copilului cat mai repede pentru a il putea scoate din casa cat mai repede sa nu se sperie din orice cand merge in lume ...
revin
Camelia
mamieea spune:
ai dreptate camelia...noi l-am botezat pe Marian la doar 13 zile de la nastere, pe un ger naprasnic..era a doua zi de Craciun..si nu a patit nimic...ma doare inima cand vad cazuri de parinti care amana f mult botezul din ratiuni lumesti..nu e sala libera, nu au bani etc...ptr ca se pot intampla si nenorociri..boli sau mai rau iar copilul nu este crestin si nici inger pazitor nu are...
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamieea ai dreptate camelia...noi l-am botezat pe Marian la doar 13 zile de la nastere, pe un ger naprasnic..era a doua zi de Craciun..si nu a patit nimic...ma doare inima cand vad cazuri de parinti care amana f mult botezul din ratiuni lumesti..nu e sala libera, nu au bani etc...ptr ca se pot intampla si nenorociri..boli sau mai rau iar copilul nu este crestin si nici inger pazitor nu are... |
Buna!
Daca l-ai botezat la 13 zile de la nastere, ai putut participa la slujba?
Asa e, tb botezati cat mai repede, noi am botezat-o pe Ioana la 40 de zile (ca sa particip si eu la biserica), deoarece 40 de zile am stat in casa.
criss_2081 am facut modificarea
, cineva mi-a zis, altfel nu modificam..
Sarcina usoara in continuare!ALBUM
6
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Ma apuc sa fac capitol nou??
ALBUM
6
si 5 maselute
Ioana creste mare