Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet
Raspunsuri - Pagina 20
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katty Emma, din ce ai scris acolo ca medicatie nu i-ai dat nici un antialergic, aerius, claritin sau altceva, poate fi o tuse alergica...nu stiu ce sa-ti mai zic...decat ca sfatul Catutzei e bun, deja e mult antibiotic... _ Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta lui Andrei ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei ![]() "Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..." "Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..." |
a avut aerius dat pe langa antibiotice. e ffff mult antibiotic. dr la care ne duceam (particular) e in concediu si eu nestiind ce sa mai fac i-am dat antibioticele. am zis ca daca nu merge primul lucru care-l faceam ii faceam analize si vedeam cu ce ma confrunt. Cred ca ma fac pediatru.....la cate inveti. ca dr astia...n-ai nici o baza.
dar cum va ziceam acum e mai bine andrei si speram sa se indrepte.
--------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
aeperju spune:
| citat din mesajul lui yoannamarie Hey! Emma, nus' ce sa mai spun referitor la tuse...caci si fii-mea tuseste foarte tare...si e sub tratament... Eu ii dau Stodal...Ceva se intampla...caci, am vazut ca multe mamici de pe forum se confrunta cu aceeasi problema...tuse la copil, ce tine de cateva saptamani! O prietena, m-a sfatuit sa-i dau suc de ridiche neagra...cica are efect imediat... Tai o ridiche neagra in jumatate, o scobesti si in gaura facuta, pui zahar....Lasi sa se topeasca si ii dai, copilului, siropul rezultat....Cica ar face minuni! Problema e sa-l accepte copilul! Asa am auzit si de ceaiul de ceapa, cum spunea si Annie...da' e greu cu administrarea... E bun de facut si testul pentru alergii, dupa cum spunea Catutza! N-ai de unde sa stii! Pe mine chiar ma bate gandul sa i-l fac... Multa sanatate! ![]() www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate! Mitzu si...perlutzele... Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit... Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 ) |
sucul de ridiche neagra e super de bun si nu e rau la gust fiindca e cu zahar. (n-am gasit ridiche neagra nicaieri de-aia nu i-am dat)
ceaiul de ceapa cu soc si tei si cu miere e bun la gust. si e f bun.
-------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
Annie80 spune:
| citat din mesajul lui aeperju patlagina i-am dat n-a avut efect. ceai de ceapa i-am facut (coji de ceapa nu?) facut cu tei si cu multa miere si a baut. I-a facut tare bine. |
Eu am pus ceapa toata la fiert
eu sunt zombii. al meu sot vine acasa, astazi !
Adi felicitari pt premiu

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
yoannamarie spune:
'neatza! Dau www.galateni.net/forum/download/file.php?id=1239" target="_blank">cafeaua sau ceaiul! Dupa preferinte! 
Sunt...amortita de oboseala! Abia ce ne-am intors de la medicul de familie, caci Mitzu, de ieri dimineata, a trecut pe tratament injectabil. Ieri, dimineata, mi-a facut 39, febra, in timpul zilei a oscilat intre 37,8- 38 si, aseara, 38,8. Am fost nevoiti sa recurgem la injectii, deoarece varsa orice suspensie. A facut puroi in gatut. Asa ca, facem cate o ampicilina cu gentamicina, la fiecare 12 ore. Azi, noapte, nu prea am dormit, dimineata la 7 fara un sfert am fost in picioare, deoarece, la 8 fara un sfert trebuia sa fim la doctor. si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, m-a rapus, si pe mine, boala...Ieri am fost nauca, toata ziua. Febra, durere, crunta, de cap, usturime in gat...tot tacamul...Asa ca, am inceput, si eu, de ieri, tratamentul cu antibiotice. Sa spunem, ca azi imi e mai binisor...
Annie, matinala, ca de obicei!

Reintalnire placuta cu sotzul...
Aeperju, mercic pentru sfatul referitor la ceai! Am notat! Si eu stiam ca tot din coji de ceapa se face! Dar cu soc si tei n-am incercat! E bine de tinut minte! 
Catutza, te
, scumpo!
Adi, felicitari pentru premiu! 

Katty, petrecareti, nu gluma!
Foarte frumos! Imi place despre voi! 
Dany, Lilia, Raluca ?!
Gata, ma retrag...poate resusesc sa fur vreo doua ore de somnic!
Va doresc o zi buna, in continuare, tuturor!
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
Annie80 spune:
Ioanna, eu matinala, ca deh am inaintea voastra o ora, si plus insomnii
La noi, suberbe 49 + grade cu un real feel de 48, cum dreacu
, sa iau foc in masina cand am urcat, lantul de la gat ...frigea, nu ca ies sa vad cum se coace un ou pe asfalt, si partea frumoasa tre sa merg la dubai 300 KM, si probabil plimbareli pe acolo , poate vanez rochita care am vazuto data trecuta, si as vrea 2 creme de la esteee lauder, sau macar una
oare tantile astea localnice care poarta haine si pe deasura abaya, neagra si capul acoperit
dar macar nu se bronzeaza ca tractoristii ![]()
ah si poate il fac pe al meu sa punem foile la masina, sa nu ia foc
Edit, la dubai e mai racoare 41 de grade cu 46 real feel-ul!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
danyalo spune:
Buna fetele
Nu am disparut...stau la teveu si ma relaxez cu-n film :comedie romantica. Va pup si va urez o zi frumoasa.
Am pus link spre poze in contul comun de vineri.![]()
toate felinele fara exceptie!
Multa sanatate Mitzoacei!!Emma baietelul tau se simte mai bine ...Doamne ajuta!
yoannamarie spune:
'neatza, dragutelor!
Poftiti la www.amigo.ro/i/adolescenta.jpg" target="_blank">cafea sau la o cescuta cu ceai cu lamaie!
Mie, una, imi face tare bine! Ploua in Bacau, cu nervi, e friiig...numai inceput de vara, nu e!
Soare n-am mai vazut...oho... de cateva zile!
Dar, asta nu mai conteaza, azi! E o zi mare pentru, picii nostri!
Dany, saru'mana!
Am vazut pozele! Superbe!
Mi-a placut, enorm, cum ai fost imbracata! Foarte finut, elegant! Mi-a placut, foarte tare, ideea dresurilor ca accesoriu de baza. Super tare! Te felicit pentru o asa tinuta discreta, finuta, rafinata! 

Mey, dar ce distractie ati tras! Se poate citi bucuria, implinirea pe fetele tuturor!
Tortul m-a lasat
...
Fetele, intr-adevar, foarte frumusele! Mi-au placut, si cum dansau cu totii! Eh, ati stiut sa va distrati, sa faceti atmosfera! Bravo!
Offf! m-a cuprins nostalgia vremurilor...cand eram si eu eleva la generala! Frumoase timpuri! ![]()

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
( 5 septembrie 2006 )
szivarvany spune:
tuturor copiilor 

Si o saptamana frumoasa tuturor cu mult spor la treburi !
Dodo, cum esti ??? 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
yoannamarie spune:
Am revenit...am trimis, din greseala...inainte sa urez
LA MULTI ANI, TUTUROR COPIILOR, DE ZIUA LOR!!!

Un www.ottima.ro/gallery/albums/uploads/torturile%20noastre%2021-01-07/normal_20-tort_mireasa_cadou.JPG" target="_blank">cadou dulce pentru toti copiii! 
O zi buna, dragutelor, in continuare!
felinele!
( 5 septembrie 2006 )
katty spune:
Neata!
La multi ani tuturor copiilor lumii!
la multi ani puilor nostri dragi si noua, caci suntem inca copii!
Catutza, in Branesti petrecera a fost la casa prietenilor nostri, casa pe malul lacului, frumos!!! Pozici primesc si eu azi si pun, n-am avut ap. foto nici vineri nici sambata
!Emma, mai tuseste Andrei??? Sau ai gasit leacul?
Yoanna, sanatate multa si galustei tale! Ti-am citit aseara postarea de pe blog

! Deja ai fani! Sa nu ne trimiti ploaia, ca ne-a ajuns cea de sambata!Annie, gata, v-ati reintregit???
Dany, ma duc sa vaz pozici!!!
Daria,

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."