Leoaicele DC *(36)*-cu Emma in suflet

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata si la multi ani!
La multi ani tuturor,nu numai copiilor..:)

Multa sanatate trimitem lui Andrei si Mariucai sa va faceti sanatosi repejor!

Catutza,ii poti lua o pereche de butoni de argint,asta daca poarta camasa ptr butoni..sau o trusa ptr bauturi,sant frumos prezentate,in cutii de lemn(tirbuson,antipicurator,dop guler ptr sticla si nu mai stiu ce mai are),un set de pahare de whisky acompaniate sau nu si de sticla,un vin bun mai scumpisor cu o cana de decantare/servire,un set de piese si tabla de sah sau table mai deosebite(daca-l pasioneaza),mai sant pe la magazinele artizanat recipiente ptr tuica,diverse forme,cu tot cu paharele si suporturi..si ar mai fi,da tre sa ma mai gandesc..:)

Ioana,la voi ploua si noi aici ne rugam sa mai picure macar putin,sa ne ude gazonul .
Multa sanatate si tie si ai grija de Mariuca.
N-am inteles de ce iei si tu antibiotic,nu era destul tratament cu antitermice si antiinflamatoare?
Noi nu luam antibiotic la raceala sau gripa.

Annie,ti-ai luat rochita si cremele?
S-a intors sotul? Ti-a adus ceva frumos din Egipt?

Danny,ma duc sa ma uit la poze.

Emma,din cate stiu eu nu se dau numai 5 zile antibiotic,ca sa fie tratamentul intreg se dau 7 zile sau 10.Daca-i dai numai 5 e ca si cum l-ai intrerupe si e posibil sa revina boala.
Aparat de aerosoli gasesti n farmacii si pe net,pe la magazinele online.

Gabi,iti doresc multa putere si sa treceti cat mai usor peste toate .

Noi multumim ptr felicitari.A fost primul festival ,nu chiar atat de mare si de important insa destul ptr niste incepatori ca noi.
Avem acum o diploma semnata de Traistariu..ee..:)

Ce sa zic despre festival..multi copii talentati,foarte bine pregatiti,cu coregrafie bine lucrata..cea care aluat trofeul la grupa 5-7 ani la care a participat si CAtalina a fost nemaipomenita..a avut un cantecel despre o pisicuta,a adus o pisicuta intr-un cosulet si a asezat-o pe scena in fata ei , pictata pe fata..foarte cocheta si dichisita(era imbracata cu colannti,bluzita ,vestuta crosetata,cipilica pe cap,pantalon scutrt peste colant..)si avea o coada lunga si stufoasa din blanita.

totusi mi-a parut ca au fost acordate premiile mari in special ptr jocul scenic ,coregrafie si costumatie mai mult decat ptr voce.
O fetita ce a cantat nemaipomenit si avea o voce extraordinara insa nu avea rochita de ocazie cu voaluri si nu a avut nimic deosebit in coregrafie a luat doar locul doi,iar una care a adus un brat de papusi pe scena si avea rochita de printesa cu diamante si coregrafie deosebita insa vocea normala,fara nimic deosebit a luat primul loc.

Bine,asta e ce s-a observat din public,na,eu nu-s de specialitate..:)

Catalina a avut emotii,a avut o ezitare in dans la un moment dat,asta cred ca a depunctat-o putin,insa a avut emotii vis-a-vis de juriu.Am vazut-o cum isi frangea manutele inainte de a se urca pe scena,voia sa cante mai repede sa scape..a fost si putin "scortoasa" de concentrata ce era..ei..a trecut.
Ieri a cantat in Carrfourre si a fost super.Si vesela,si zambitoare,si i-a iesit foarte bine si dansuletul..insa aici n-a avut emotii pentru-ca mai cantase si in decembrie..stia cam care e treaba..

Pozele de la festival nu au iesit,nu era suficienta lumina pe scena (ptr aparatul meu) insa ne-a promis un nenenca ne trimite ce a facut el cu aparat profi,vom vedea..

Va pup,ma duc sa ma pregatesc,sa vad unde o distrez azi pe mandra mea..ca vrea distrata azi,nu ieri,nu maine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neata si de la noi

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR SI CELOR CU SUFLET DE COPII!!!]

Adi nu miam luat rochita si nici cremele, rochita nu mai era, dar am luat alta mult mai ieftina si vesela, cremele nici nam indraznit sa deschid gura despre sunt cam scumpicele

Mia adus un tricou, cu niste insemne egiptene si o bratara faraonica, de argint lata.... cu asta m-a dat pe spate

Katty defineste reintregit da numai ca dupa o noapte de insomii, si condus peste 300 km , la 50.5 grade ca asa au spus ca a fost , tocuri, itit dai seama ca am ormit ca valiza in gara, de la 9.30 la 6 cand vroiam sa arunc ceasu pe geam

mer la n-a ca nu avem smilie cu calcat rufe!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

La multi ani de la mine pentru toti copilasii( si eu ma consider copilas sa stiti)!
Adi- felicitari pt. premiul luat de Catalina!
Cata- nu stiu ce sa zic ref. la cadou ... daca e genul mai serios i-ai ce ti-a sugerat Adi ...al meu e mai trasnit si de fiecare data ii iau numai lucruri funny...sunt magazine speciale prin Buc. pt. asa ceva!
Ioana- multumim pt.aprecieri!Sa stii ca si eu te-am citit la bloguri... o sa si intru sa postez!Ai deja fani sa stii! Cu aceeasi placere o citesc pe olgutza... o zuza si o scumpa de prima clasa! F frumos scrie si ea!Toate aprecierile mele!
Annie- gata achizitiile?
Ledi-am vazut pozicile superbe! Si voi si bebitzu sunteti niste frumosi!
Katty- ma bucur ca v-ati simtit bine la Branesti. Am iesit si noi aseara putin prin parc...dar nu am facut poze ca era deja noapte.
Ieri am primit acasa o vizita neasteptata... a venit asa pe nepusa masa domnisorul Teo de la tara cu mami a lui si cu mamaie...caci ieri dimineata s-a trezit intr-un puseu de plans...ca-l doare capul si arata undeva dupa ureche. Azi s-au dus cu el la Budimex.Da DD sa fie bine si sa nu fie nimic aiurea!
Emma, Gabi, copilutz,Daria,Aurorra,Lilia, Raluca tuturor!
O saptamana buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Dany, am vazut pozele...superbe fete...adevarate domnisoare...frumosi tineri, la fel "profii", mi-au placut pozele!

Adi, eu sunt restanta la felicitari, caci am scris cam putin zilele astea! Felicitari inca o data Catalinei, ma bucur ca a fost asa, mai ales ca zici ca a avut mari emotii. Din ce povestesti tu imi dau seama ca premiile sunt subiective! Asta cred ca se intampla fiindca suntem in Romania! Bleah!

Annie, ma refeream daca a ajuns sotul cu bine acasa...cu cadouri ptr. tine si copil!!

E nevoie de cap. nou!!! Cine se incumeta sa faca? Gabi, Daria...?

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Am deschis Cap 37

Bazar Sonia si Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!