FIV in Ungaria 56
Raspunsuri - Pagina 23
Isa78 spune:
Buna fetelor
Am mai scris, dar in ultimul timp nu am avut noutati de aceia nu m-ati mai vazut pe aici.
Alsima felicitari pentru reurita.
Alrak, imi pare rau, dar viata merge inainte si trebuie sa treci si peste hopul asta. Trebuie sa gandim pozitiv.
Eu am fost ieri la Debrecen pt un eco, insa endometru imi este si acum foarte subtire (3 mm), eu sunt cea cu endometrioza si nu am ciclu din feb, pt ca am urmat un tratament cu diphereline ( am mai scris). Cert este ca in 4 iunie am din nou programare imi face o punctie de chist(endometriozic de 3 cm ) si apoi incepem stimularea. Eu nu prea imi pun mari sperante pt ca si sotul meu are astenospermie. Deci suntem amandoi cu probleme.
Va doresc numai bine tuturor fetelor si va tin la curent cu noutati.
Pa
denisa220972 spune:
ALRAK Sincer i-mi pare foarte rau ptr.nereusita,cuvintele sunt de prisos, dar leoacele sunt puternice si se ridica singure de "jos" roaga-te la DD la sanatate, restul le rezolvam noi. Te-am urmarit ptr.faptul ca suntem la acelasi medic la Szeged, deschideti PM
te rog a-si dori sa te mai intreb cat ceva.
Felicitari si sarcina la termen ptr.cele doua
, reusite cat mai multe pentru aspirante si ptr.mamici sanatate la puiuti

ALRAK spune:
Pupy76, iaia13, KLU1973, Isa78, Denisa220972[/b], multumesc pentru gandurile bune si incurajari.
Voi merge mai departe.
[b]KLU1973, sarcina usoara in continuare si sa nasti printesa la termen , sanatoasa si mancacioasa.
Ma ajuta si pe mine cineva sa-mi deschis PM-ul?
Am incercat, dar primesc mesajul ca la profilul personal se lucreaza , neputand sa-mi activez PM-ul. Poate nu am incercat unde trebuie. Multumesc.
Pupici tuturor si sa auzim numai de bine.
Doamne Ajuta-ne!
Liana30 spune:
stati pe loc sa va deschid cap nou![]()
![]()
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Liana30 spune:
gataaa..
poftiti aci http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136800
sa fie cu mult noroc!!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"