FIV 224
Raspunsuri - Pagina 20
Dana_bebe spune:
m-am uitat prin arhiva la valorile voastre in ziua 5 si intradevar e cam mic estradiolul asta al meu 
am facut o eco ieri dar nu cu dr mea - 6-7 foliculi mititei pe fiecare ovar si endometru 6.6 astept o eco cu ea ca sa modifice si gonalul poate imi da mai mult ![]()
KoraPop spune:
Iazminn endometrul trebuie sa fie trilaminar pana la punctie,dupa punctie trebuie sa fie secretor asa ca la ET era foarte bine ca era secretor.Progesteronul e foarte bun 200,nu ai nevoie de progesteron injectabil.Multa baftaaaa!
Dana bebe mie mi se pare cam mic estradiolul pentru ziua 5,dar sa speram ca va creste bine zilele urmatoare.Progesteronul e ok.Baftaaa!
Iana mari felicitari pentru puisorii din burtica,dar si pentru cei de la congelator.Ai progesteron bun,nu ai nevoie nici tu de injectabil.Fetelor nici prea mult progesteron nu e bun,deci sa nu luati de capul vostru cumva progesteron injectabil.OK?Tin pumnii!
gasca de fivoase!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
iazminn spune:
KORA multumim pt raspuns.
IANA-MARI am vb aseara cu dr Cocei. Am intrebat-o daca sa fac un diphereline de 0,1 in z 7( citisem aici de asa ceva)si mi-a zis sa nu cumva sa fac aceasta prostie ca stric tot ce am facut pana acum. In legatura cu medrolul mi-a zis sa-l iau pana la BHCG si nu pana in z 7 cum ti-a zis tie dr Codreanu. Nu stiu ce sa mai zic, insa eu merg pe mana ei.
ALRAK spune:
Oana este foarte bine ca ai devenit vizibila pe forum, numai asa poti avea raspunsuri directe la intrebarile tale.
In legatura cu durerea, nu fi speriata , fiecare organism reactioneaza altfel si fiecare persoana are o anumita rezistenta la durere.
Alsima nu a prea avut dureri si ne-a dat vestea cea mare ieri cu beta mare. Curaj si DD o sa te ajute.
Huski, mie mi s-a recomandat in mod special sa nu conduc masina, din cauza a ceea ce ar putea sa apara ca neprevazut in trafic si care ar putea sa duca la incordarea muschilor de la burtica. Trebuie sa fim relaxate in aceasta perioada si fara emotii inutile date de catre factorii externi . Eu sunt in ziua a 7 a de la ET.
Dana bebe sa te ajute DD sa fie BINE.
Simona2 cum te simti in a treia zi de stimulare?
Kira Clara eu dupa ce am consultat foarte multi medici in Romania (Bucuresti, Sibiu, Arad si Timisoara) si care mi-au spus ca totul este OK , sa INCERCAM, dar rezultatul nu a aparut, am luat drumul Szegedului. In Szeged tratamenul este personalizat pe fiecare pacient si in timpul stimularii am fost la control de 7 ori, eco si analize de fiecare data, cu schimbarea tratamentului si a dozelor in functie de rezultatul analizelor. Pentru mine a fost mai simplu sa aleg Szegedul din cauza faptului ca mergeam doar din Arad.
DD sa te ajute sa iei decizia cea mai buna pentru tine.
Pupici tuturor
Doamne Ajuta-ne!
simona2 spune:
Eu ma simt f bine, Alrak...merci de intrebare
Mi-am setat creierul pe optimism si numai stari de bine si functioneaza pana acum.
Fizic, de asemenea, ma simt bine...am facut abia doua doze de merional de 225 ui (menopur)si nu simt decat o usoara jena in zona ovarelor, ocazional. Ma bucur ca m-am obisnuit cu injectiile si le fac chiar cu drag (sper ca n-o iau razna). Azi ma duc la eco si dozari hormonale..
Bafta tuturor!
Moniland spune:
Dana bebe, estradiolul e cam micut, dar eu zic ca nu ingrijorator. Pana in ziua 6 de stimulare are loc selectia foliculilor si abia dupa aceea incep sa creasca si sa produca estradiol.
Iana, sa stea in burica inca 8 luni. De abia astept sa vii la odisee.
Iazmin, tin pumnii pt un rezultat pozitiv.
Eu inca conduc masina si o fac zi de zi, dar ce-i drept nu prin Bucuresti si nu pe drumuri cu gropi. Acum a intervenit problema spatiului de dupa volan, dar ma descurc
.
30+
Laura Ioana
Irina Maria
iana_mari spune:
MONILAND si eu sper sa ma mut ca am stat destul pe la cap. asta.
IAZMIN arefam e tot utrogestan?ce concentratie are?