FIV 224
Raspunsuri - Pagina 19
nusy spune:
Felicitari,Alsima, sarcina usoara si la termen,cu bebel/bebei sanatos/i.
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor zilei!!!!
Nusy
34+
Ingrid Cristiana
A.M.R. 5 saptamani!!!!
Miruma38 spune:
Alsima felicitari sa le pui numele Constantin si Elena...ca deh..ai rezultatul de sfintii Constantin si Elena.Sarcina usoara si sa te bucuri de 2 
sanatosi si nascuti la termen.
Ai grija de
ta , relaxeazate si fa exact ce ai chef.. pup toate burticile si celor care aspira sa va ajute DD sa reusiti.
pen spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor si implinirea visurilor!!!!!!
Alsima te felicit din tot sufletul, ai rija ca de atata fericire cam inveti sa zbori, eu si acum am impresia ca plutesc, chiar daca m-am inrasat!
Adinutza eu am reusit si anul trecut mi-a descoperit la laparoscopie, focare de endometrioza. Am facut Diphereline timp de trei luni (menopauza 6 luni), chiar in perioada verii, cu toate bufeurile de rioare, dar ce mai conteaza.....
O sa reusesti dupa ce o tratezi!
Kora si eu ma bucur ca te-am cunoscut!
Va pup pe toate!
anka_daria77 spune:
Alsima felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!
Ia uite 

pentru tine .
maine fetelor va spun si despre mine cand dam startul la stimulare.![]()

ankflor spune:
Multumesc Kora,
Sigur ca voi mai incerca, astept sa imi vina menstruatia si voi pleca iarasi pentru alt set de ecografii, tratamente si o alta fertilizare, sa speram de data asta cu mai mult succes.
O zi buna tuturor,
Anca
iazminn spune:
Buna fetelor. Tocmai m-am intors de la Giulesti. Astazi am avut ET. Mi-am implantat 3 embrioni nu extraordinari. 2 A6, 1 a7. Problema este ca mi-am facut de dim progesteronul si este peste 200, in conditiile in care acum o sapt era 0, 690. Cum e posibil sa creasca atat de mult. Endometru a fost 13 secretor. Eu stiam de la voi ca trebuie sa fie trilaminar, insa profesorul a zis ca sunt in faz luteala si asa trebuie sa fie.
KORA ma lamuresti tu, ca eu sunt f derutata?
IANA-MARI mi-au venit rez de la BIOS.Tie?
KiraClara spune:
Alsima, felicitari
! Iti urez o sarcina usoara si bb sanatos si la termen! E intotdeauna o bucurie cand una dintre noi reuseste!
Ingeras, multumesc pentru urare. Sper ca asa sa fie si noi toate sa o urmam pe Alsima cat mai curand la gravidute!
Eu am sunat azi la Giulesti si mi-au spus ca dr. Cocei nu mai este pana in iulie, dar daca vreau sa imi fac dosarul pentru FIV ma poate primi asistenta. Acum stau eu si ma gandesc... chiar vreau sa fac FIV cu prof. Marinescu, in conditiile in care nu am vorbit cu el niciodata ci doar l-am vazut o data sau de doua ori pe holurile spitalului, si cu dr. Cocei pe care nu stiu daca as recunoaste-o dupa fata caci am avut o singura consultatie cu ea in care s-a uitat pe analizele mele si mi-a recomandat sa nu mai astept si sa fac FIV (zicea ca ar fi bine in noiembrie), sau ... cu dr. Dracea pe care nu am vazut-o niciodata (dar la care am o programare pentru consultatie pe 31 august la Gynera... ca cica tocmai atunci au ajuns cu programarile)? Cu dr. Tutu si dr. Matei m-am hotarat ca nu fac, dr. Anca Moisa stiu ca nu face (sau ma insel??) si parca am o retinere sa iau calea Ungariei sau Vienei (ca e drumu' lung!).
Voi ce ziceti? ... ca eu nu mai stiu ce sa mai zic ! O sa ajung sa ma duc la o ghicitoare ca sa imi spuna la ce doctor imi sta norocul! (M-am tzacanit de tot!)
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor !
Clara
catalina2307 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe ziua 5 de Gonal estradiol 56 progesteron 0.1 Stie cineva ce inseamna ? |
Eu as spune estradiol mic, dar dupa cum ai vazut se pare ca nu este relevanta valoarea estradiolului . O ecografie nu ai facut?
coltul meu de rai
iana_mari spune:
Iazmin acum m-am uitat,am 125 valoarea.
Fetelor am 3 embrioni de calitatea A8 si 4 embrioni A4 LA CONGELAT.
Pt.fetele cu hidrosalpinx un sfat :scoateti-le.
Si eu am facut 2 fiv-uri cu punctii in timpul stimularii ,amandoua esuate.,dar dupa scoaterea lor organismul meu a reactionat f. bine.
Kora pana maine cand vorbim cu dr. zi-ne ceva,de progesteron ,nu de alta dar,nu trebuie sa ne stresam.
ALSIMA FELICITARI SI SARCINA DUSA LA TERMEN.
BUN VENIT NOILOR FETE PE FORUM

?