FIV 224
Raspunsuri - Pagina 21
huski spune:
ALRAK, multumesc
, eu ieri am condus vreo 20 km si nu mi s-a parut un efort prea mare iar de luni vreau sa merg la serv. si am de mers cam 30 km dus 30 km intors. Eu am intrebat si mi-au zis ca nu-i problema, ca pot asa conduc, dar o voi face doar daca simt eu ca e in regula.
Cred ca are dreptate medicul tau, in trafic te poti astepta la orice..."noroc" ca Bucurestiul e asa de aglomerat ca la vitezele 1 si 2..nu e niciun risc ![]()
Iana, Iazmin, bafta multa fetelor! Cum e? 

Arefam = 200 mg progesteron
Azi ziua 4 de la ET in afara de cateva... ameteli azi de dimineata si ceva intepaturi prin burtica zilele trecute...NIMIC!

-ici tuturor!
ritm_alert spune:
citesc de ceva vreme postarile voastre legate de FIV si imi fac mare curaj sa va rog sa imi spuneti (mai ales cele care ati facut FIV in strainatate, eventual in 2008, 2009)ce documente(acte, protocoale, contracte, asigurari, informari etc) ati semnat de la intrarea in clinica pana la momentul final.indraznesc sa va rog sa imi aratati astfel de documente cu mentiunea strictei confidentialitati.
Ma ajuta sa imi fac curaj...sa merg mai departe...(stiu ca sunt multe riscuri
).Si in romania se semneaza astfel de documente?isi asuma clinica vreo raspunde in cazul in care se intampla si lucruri neprevazute?.
va multumesc anticipat
.
va admir ca sunteti atat de curajoase.
iana_mari spune:
Huschi eu deocamdata nu am nimic.
Am vorbit cu dr. mea si mi-a zis sa fac un progesteron injectabil astazi si unul in ziua 7 cand intrerup medrolul.Are ceva cu ziua 7,cand probabil este implantarea.
Astept raspuns si de la dr.Cocei,i-am trimis mesaj legat de progesteron.

ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana_bebe m-am uitat prin arhiva la valorile voastre in ziua 5 si intradevar e cam mic estradiolul asta al meu ![]() am facut o eco ieri dar nu cu dr mea - 6-7 foliculi mititei pe fiecare ovar si endometru 6.6 astept o eco cu ea ca sa modifice si gonalul poate imi da mai mult |
Dana_bebe, eu dupa 6 zile de stimulare aveam estradiolul 98, in conditiile in care am avut 10 foliculi, 9 ovocite si toate s-au fertiluzat, iar 6 au ajuns in stadiul de blasto...asa ca parerea mea e sa te iei dupa ecografii, iar cati foliculi ai tu este mai mult decat suficient! felicitari! endometrul de asemenea este bun pt ziua aceasta de stimulare, asa ca stai linistita

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ALRAK spune:
Huski, daca tu te simti bine la volan , este OK.
Eu, intr-adevar am devenit putin mai sperioasa de cand am fost insarcinata, si am pierdut sarcina la 21 saptamani
, fara sa mi se dea nici o explicatie din partea medicilor. Atunci conduceam sute de km pe saptamana si imi era foarte bine, chiar ma relaxa condusul.
Dar acum mi-am propus sa fiu mai precauta, nu mai pot risca nimic.
Si sa auzim de un beta mare.
Doamne Ajuta-ne!
Dana_bebe spune:
Kora , Alrak, Moni si draga mea Ingeras - multumesc mult pentru suport si sustinere. Chiar aveam nevoie.
Am fost ai la eco la dr mea - avem 4+5 foliculi mari 0.9 si 3+2 mici 0.6.Endometru 10mm . NU stiu cat vrea sa se faca endometru asta! vrea sa fie salteluta buna pentru pui cred.
Mi-a zis ca estradiolul poate fi ingrijoarator daca nu creste pana luni cand facem alta eco si alte dozari. deocamdata e bine. Asa ca m-am calmat.
Simona - spor la intepat - si eu ma simt bine dupa ce le fac - parca sunt mai aproape cu un pas de marele final.
ziua 6 de gonal!
frank spune:
fetelor, am fost azi la eco la giulesti. sunt Z11 a CM si am endometru de 13,3 mm, trilaminat si 1F de 22 in diam. mi-au spus k e bine asa k de azi iau arefam 2/zi, acid folic 1/zi si medrol 1/2 pastilutza la 12 ore. marti bagam decongelatii :). din pacate, dr. cocei nu o sa fie, in schimb va fi dr. dascalescu. cine imi poate povesti cate ceva despre dansa??
hai k e bine!!
ingeras26a spune:
Dana, io m-am enervat si nu mi-am repetat estradiolul. Uite asa! si a fost bien. Nu te mai stresa atat, daac e sa fie si vrea DD sa fie, o sa fie, daca nu, nu.
Poze de anul acesta cu piti, le-am facut acum publice, sa le vedeti:
Maya
Daca va plictisiti, luati-o de jos in sus, ca ultimele sunt frumoase tare.
va pupam :)
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
claudia79 spune:
Cat e de frumoasa, Ingeraaaass!
e un copil super!poti fi fericita ai, toate motivele din lume!
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia79 Cat e de frumoasa, Ingeraaaass! e un copil super!poti fi fericita ai, toate motivele din lume! ![]() |

daa, raspunsul ei cand zice cineva ca e frumoasa: "seman cu tati!" :) ne-a auzit pe noi

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra