FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)
Raspunsuri - Pagina 18
raluca30 spune:
buna fetele!
am o intrebare(nu mai gasesc pe unde am citit mai demult)despre oestrogel..a folosit cineva si din ce zi a CM? ,cate zile ?sa ma dau cu gel?am decis sa incerc ceva si pt endometru,in rest fac gonal f75 1/zi...ma intreb daca ma pot da cu oestrogel in zilele acestea in care fac gonal sau sa astept sa termin gonalul?sunt un pic confuza si la dr ajung abia sambata(voi fi in ziua a 8a)...daca stie careva cum sa fac cu gelul asta va multumesc frumos si va pup
pe toate
iuca spune:
Buna fetelor,
Yarrina din cate imi amintesc eu se poate sa iti pastrezi (rezervi) proba pt inca un fratior al bebelusului. Noua ne-a spus ca se poate, dar contra cost. Nu mai tin minte cat era. Poti sa intrebi cand te duci.
gabriela multa multa bafta. Eu am fost prima data cu doua zile inainte de a-mi veni menstruatia si mi-a facut eco atunci. Nu a vazut nici-un chist si mi-a zis ca nu-i nevoie sa mai fac eco in zilele 1-3.
monty sper din suflet ca decizia care o veti lua sa va aduca mult doritul bebe.
bytzi trebuie sa fie bine la FIV. Te-ai hotarat unde?
Noi suntem bine, suntem cumintei si foarte frumusei.
Va 
pe toate
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bytzi gabi,cum a spus si diana ,eco din primele 3 zile poti sa o faci la tine in oras,se face transvaginala si pt a vedea sa nu fi ramas chisturi foliculari din ciclul anterior (adik un folicul din luna precedenta care nu s-a spart) ,caci cu stimulare acestia vor creste mai mult doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe ![]() "Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul; nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder) |
Fetelor, nu inteleg,
se face eco transvaginala in Z1? Adica chiar in ziua in care ti-a venit CM? Intreb si eu, na, sa nu dati cu rosii... dar ma gandesc ca daca e asa, pe ciclu trebuie sa fie tare incomod...Optimista
yarrina spune:
Buna dimineata
Am scapat ieri si de HSG. ![]()
Sincer si mie mi-e un pic jena pentru ecograful din Z1-3. E destul de...nush cum sa-i zic...![]()
diana23ct spune:
Maya_I eu am facut transvaginala in ziua 1 a cm si e la fel ca in oricare alta zi. NU stiu daca ai observat, la transvaginala se folosesc prezervative si pe medici nu ii deranjeaza cu nimic. Tu crezi ca ei se scarbesc de putin sange care il vad...cate au vazut la viata lor. La nastere cum crezi ca este cand curge totul din tine, sau la chiuretaje.... Luni eu am facut o eco si in fata mea in cabinest erau 2 femeie care aveau sarcini oprite din evolutie. Cum crezi ca le-a facut eco ca sa vada ce e acolo decat transvaginala iar femeiele aveau hemoragie. Nu ai dc sa te temi sau sa te jenezi ca nu e nimic iesit din comun, plus ca ei vad cel mai bine cand esti pe cm deoarece se curata totul si isi dau seama cum e uterul ovarele si tot ce mai e pe acolo.
yarrina spune:
Diana mi s-a parut mai simpla decat histeroscopia. Mi-a facut-o fara anastezie. M-am speriat un pic la inceput cand am auzit ca e fara anestezie dar apoi am inteles de ce.
Mi-a iesit buna...trompe perfect permeabile. ![]()
alexia_ada spune:
Yarinna asta da veste buna ! Perfect
! Iti doresc multa multa bafta
noi ne-am facut programare la Dr Damian pe 17 iunie . Abia astept sa vedem ce spune 
yarrina spune:
Daa....abia astept sa fac inseminarea. E dureroasa procedura? Dupa interventie poti pleca acasa?