FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adyluka spune:

Buna, viitoare mamici

Sunt o aspiranta veche (7 ani), bebe nu vrea sa vina desi, aparent totul era in regula atat la mine cat si la sotul meu, iar dupa analizele facute in toata aceasta perioada nu mi s-a dat o explicatie a infertilitatii.
Am asteptat minunea, dar m-am hotarat sa fac FIV, daca se mai poate, pt. ca la ultimul control mi s-a zis ca rezerva de ovocite este pe terminate.
Acum trebuie sa-mi fac analize hormonale de a treia zi (FSH, PROLACTINA,DHEAS), dar problema mea este ca ciclul a venit azi, iar a treia zi este duminica. Medicul a zis ca trebuie neaparat facute in a treia zi (nu a patra sau a cincea).
Apelez la voi cu rugamintea de a-mi spune daca ati auzit de vreun laborator de analize din Bucuresti care sa aiba program duminica.

Va doresc tuturor o minune mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

yarrina eu histeroscopie nu am facut, dar din care am inteles la histero doare daca ai o pb dar la controlul normal nu. La HSG nu te-a durut pt ca ai avut trompele permeable. Bafta multa. Inseminarea nu doare deloc, e putin cam jenanta senzatia de urinare pt ca te pune sa fi cu vezica plina, pana simti ca scapi pe tine. Dupa inseminare te lasa sa stai in pat cat vrei, eu am stat vreo ora jumate ca plecam la drum dupa aceea si dupa vreo 30 min m-am dus la toaleta. Partea cu toaleta e ceam mai incomoda la toata procedura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Aoleu...si nu scapi cate un pic cate un pic?

Mergi la inceput

nu scapi, dar simti ca pocnesti la cat de plina e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

adyluka,analizele hormonale care ai scris tu se fac in primele 3 zile ale CM
asa ca poti sa le faci miine a 2a zi cu toata increderea
in a2a zi FSH iese mai bun,a 3a zi deja iese mai mare,caci el creste treptat pina la ovulatie
si pe baremul de analize pt FIV scrie ca se fac in primele 3 zile

mult succes!sa ne scrii cit ai FSH si al meu este cam mare,il voi repeta si eu la CM urmator

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyluka spune:

Multumesc de raspuns Bytzi
Sunt pacienta dl.Predoi (Medlife) si azi i-am scris un e-mail.
Mi-a raspuns sa fac analizele in a patra zi. Acum chiar nu stiu ce sa fac. Imi vine sa le fac si maine si luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

mie mi-a dat sa fac aceste analize in z2 sau z3 de cm!

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui adyluka

Multumesc de raspuns Bytzi
Sunt pacienta dl.Predoi (Medlife) si azi i-am scris un e-mail.
Mi-a raspuns sa fac analizele in a patra zi. Acum chiar nu stiu ce sa fac. Imi vine sa le fac si maine si luni.

Adyluka, eu le-as face cum a zis Bitzi... sa stii ca unele fete de aici stiu totul despre acest subiect si-ti pot da mai multe sfaturi decat doctorii, ca ele trec prin aceste probleme, pe cand pe doctori nu-i doare, ca ei nu vor decat sa ia banul. Succes!

Optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cta spune:

Buna,
Va rog daca stiti sa-mi spuneti un medic urolog pentru sotul meu care a fost diagnosticat cu azoospermie.Am vrea sa stim ce sanse avem si daca exista macar. Din analizele efectuate are si o infectie cu clamydia pentru care facem tratament acum.
Daca puteti sa-mi dati un sfat sau un link unde sa pot citi despre asta, va rog.
Oana

Mergi la inceput

adyluka si eu am fost acum cateva luni in aceasi situatie ca si tine si am facut hormonalele in ziua 2, tot sambata si tot la medlife. Mergi cu incredere maine pana in ora 12-13 parca au program la recoltari.

Mergi la inceput