FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

monty si eu sunt de parere ca merita sa incerci un FIV. Eu nu am facut asa multe inseminari ca multe dintre voi, dar mi-a ajuns o experienta si zic ca e mai indicat FIV-ul. Financiar vorbind e cam cat doua inseminari, dar si rezultatele sunt altele. Eu am facut deja alegerea asta si abia astept sa trec la treaba.

Mergi la inceput

bytzi vroiam sa te intreb ceva. Eu stimularea pt inseminare am facut-o pe cm din luna aprlie. In luna mai am facut pauza si in luna iunie o sa fac tot pauza deoarece am programarea pe data de 1 iulie cand o sa fiu deja in ziua 14-15. Mai mult ca sigur daca totul o sa fie bine o sa ma pregatesc pt FIV pe cm care o sa vina in luna iulie. Crezi ca am lasat suficient timp pt a se reface ovarele dupa cele 2 stimulari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor daca eu nu am facut niciodata stimulare, toate IAD-urile facandu-pe CM natural, trebuie sa mai fac si ecografia din ziua 3 sa vad daca sunt chisturi?
Oricum eu merg inainte cu o luna la control si facandu-mi eco la consult, nu s-ar vedea daca sunt chisturi pe acolo?
Sau trebuie neaparat sa fac? Intreb ca nu as vrea sa merg la Sibiu inca din ziua 3. Eu nu pot face naveta ci trebuie sa stau acolo inca din ziua 9. Ar insemna foarte mult sa fiu nevoita sa stau din ziua 3.
Monty hai mai incearca si tu o inseminara la Sibiu, poate ni se schimba norocul. Multa, multa bafta!!!
Inna, Iuca ce mai faceti? Ce va mai fac puiutii?
dma, hundak, mayara sarcina usoara sa aveti in continuare
Pup toate fetele

Mergi la inceput

gabri-ela prima eco trebiue facuta in primele 3 zile, dar nu e nevoie sa mergi la sibiu sa o faci. poti sa mergi la tine in oras sa faci eco pt chisturi sa fi sigura ca nu sunt iar in ziua 9 mergi la sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Diana dar aceasta eco din ziua 3 ce fel este? Normala? Pt ca endovaginala nu poate fi facuta in aceasta perioada. Si practic trebuie sa mi se spuna daca sunt chisturi? Atat?

Mergi la inceput

gabri-ela pe cm in zilele 1-3 se poate face fara nici un fel de pb transvaginala. Mie mi-a facut la Sibiu, s-a nimerit sa am prima intalnire cu dr chiar in ziua 1 de cm. Scopul ecografiei in primele zile ale cm este sa depisteze eventualele chisturi pt ca din cate stiu nu e bine sa faci stimulare daca ai deja chisturi pe ovare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

diana,cit ai lasat sa treaca 3 cicluri?cu tot cu ala din iulie?pai daca te duci in iulie si esti in z14-15 cred ca vei incepe inhibarea din z21 la CM acela,este suficient fiindca nu ai facut stimulare prea greoaie ca la fiv-uri
inseamna ca esti pe aproape ,iti urez noroc

gabi,cum a spus si diana ,eco din primele 3 zile poti sa o faci la tine in oras,se face transvaginala si pt a vedea sa nu fi ramas chisturi foliculari din ciclul anterior (adik un folicul din luna precedenta care nu s-a spart) ,caci cu stimulare acestia vor creste mai mult

inna si tie un si la bebe
iucava pe toti

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzi pe cm din luna iunie nu cred ca fac nimic. am inteles ca cei din Ungaria merg pe protocolul scurt.Eu am estimat ca o sa incep tratamentul undeva in jurul datei de 21-22 iulie, adica pe urmatorul cm. O sa vad la fata locului daca o sa incep pe iunie sau iulie. Ideea era daca si-or reveni ovarele mele pana atunci. POate ma pune sa imi mai fac si alte analize pt FIV. Cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

diana,scuze ,tu te duci in iunie la Unguri

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

bytzi, in 16-17 iunie imi vine cm, iar eu ma duc la consultatie pe 1 iulie, deci o sa fiu cam in ziua 14-15 cand ma duc. eu calculez ca este pe cm din luna iunie pt ca atunci vine. Iar urmatorul cm ar trebui sa vina in jur de 20 iulie.

Mergi la inceput