Timisoara Impreuna(149)Purtam in suflete un inger!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ana, insanatosire grabnica Luanei!
Geta la fel si pentru Alex!

Gagix, o zi excelenta, fug si eu la treburi...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

La multi ani !!! tuturor Elenelor si Constantinilor

Ana sanatate Luanutei .... doamne da ce-o fi patit??? pe caldurile astea se imbolnbavesc doar oamenii destepti

doris mult spor la treburi

mariaa daca un husky va creste impreuna cu porumbeii crezi ca va mai avea treaba cu ei ??? poate devin prieteni .... ce zici ????

despre gogoasa infuriata nu mai ziceti nimic ????
doris spuneai ca joi ne vei da vesti si azi e joi ..... asteptam

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Andanii, raportez...900 grame...saptamana 2.
pana acum s-au dus 2, 200...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina

Andanii, raportez...900 grame...saptamana 2.
pana acum s-au dus 2, 200...

superrrr dorisake esti pe drumul cel bun .... pupici pentru ambitie si perseverenta .... de fapt cu asa un suport ca si noi nici n-ai putea sa nu te tii ti-e frica de biciurile noastre nu ??? ma bucur nespus pentru ca te-ai mobilizat si ca te tii de treaba

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Felicitari Doris pt. kg date jos. De luni intru si eu in randul gogosilor ca ma infurii de cate ori ma uit in oglinda.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

sa aveti fruntea senina si ochi plini de lumina

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Aida super veste ... o sa vezi ce dulci is baieteii, cum spunea si Andanii.
Doris felicitari pt kg date jos ... hai, ca ai tu ambitie

Ana
sanatate la maxim Luanei si lui Marius.
si Alex e bolnav. am fost si noi la dr, ne-a spus ca-i rosu, rosu gatul lui si deja a facut 39 febra. i-am dat nurofen si acum doarme, dar trebuie sa ia si antibiotic, offf ....
fug si eu la farmacie sa iau antibioticul, revin mai incolo ...

va pe toate,
o zi buna

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

CE INSEAMNA GANDIREA POZITIVA…….:)J

Acum câteva zile, intr-un oras din Franta, pe un afit; cu o tanara spectaculoasa la intrarea intr-o sala de gimnastica, scria:
"În vara aceasta ce vrei sa fii: sirena sau balena?"

Se spune ca o femeie tanara, ale carei caracteristici fizice nu conteaza, a raspuns la întrebarea de publicitate în acesti termeni:

"Draga domnilor:
Balenele sunt mereu înconjurate de prieteni (delfinii, leii de mare, oamenii curiosi). Acestea au o viata sexuala foarte activa, ramân gravide si au balenute micute dragalase, pe care le alapteaza.
Se distreaza de minune cu delfinii, umplandu-si burta cu creveti. Se joaca si inoata, cutereira marile, cunoscand astfel de locuri minunate ca Patagonia, marea Barens sau recifii de corali din Polinezia.
Balenele cânta foarte bine si chiar inregistreaza CD-uri. Sunt impresionante si, practic, nu au nici un dusman care sa le vaneze, in afara de om. Ele sunt iubite, aparate si admirate de toata lumea.

Sirenele nu exista. Si daca ar exista, ar sta la coada la cabinetele de psihoterapie, deoarece acestea ar avea o problema serioasa de personalitate: "femeie sau peste?".
Nu au viata sexuala, pentru ca-i omoara pe barbatii care se apropie de ele, si pe langa acest aspect, pe unde si cum ar putea? Deci, din aceasta cauza, nu au copii. Ele sunt frumoase, adevarat, dar singure si triste. Oricum, cine ar vrea sa apropie de o tipa care miroase ca un peste?
Pentru mine este clar, doresc sa fiu o balena.

PS: In vremurile astea, in care toata mass-media ne baga in cap ideea ca doar femeile slabe sunt frumoase, eu prefer sa ma delectez cu o inghetata impreuna cu copii mei, cu o cina buna cu un barbat care ma face sa vibrez sau cu o cafea si prajiturele impreuna cu prietenele mele.
Cu timpul câstigam în greutate, pentru ca acumulam multe cunostinte si informatii si cand nu mai au loc in cap sunt distribuite in restul corpului. Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, când o sa ma uit la fundul meu în oglinda, o sa ma gândesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "

nu m-am putut abtine, trebuia sa impartasesc cu voi asta
tot grupul. asa bine imi cade sa va citesc...
desi sunt si eu la dieta de nevoie, tot mi-a placut povestioara...

aida, ma bucur nespus ca bb cu canacel este sanatos!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Felicitari Aida pentru bebelucul din burtica !!! SArcina usoara in continuare si un bb sanatos si voios !!!
te pupic pe tine ..si pe toate fetele din Timisoara ..sunteti extraordinare !!!mi-ar placea sa sa fiu si eu acolo cu voi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

salutare

eu is ciufuta tare, au aparut ceva probleme cu apartamentu, sper pana la urma sa se rezolve, pe bune nu mai vreau s-o iau de la capat cu cautari si alea alea.

Aida, felicitari pentu bb baietel!

va pup, fug la lucru

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput