Timisoara Impreuna(149)Purtam in suflete un inger!
Raspunsuri - Pagina 19
Doris-Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lizzy Asa ca nu suntem grase, suntem teribil de culte. De astazi, când o sa ma uit la fundul meu în oglinda, o sa ma gândesc:"Dumnezeule, ce inteligenta sunt ... "[/i] www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, in sufletul nostru pentru totdeauna |
Lizzy, exceptional...
Merci pentru poveste...super, asa ma si gandeam, eu una nu aveam complexe...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Maria, tare-mi place cantecelul tau...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
emag spune:
Simo, 
! E una din melodiile mele preferate. Si varianta asta, si originala - Sting&Police...
Saru` mana!
Ana68 spune:
Getuto....sanatate lui Alexu' scump si sar'na de urare!Pupam flacaiasul frumos si dorim insanatosire grabnica!Vorba de andanii:desteptii racesc vara...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
aidaciolac spune:

bolnaviorii si bolnavioarele si sa treaca cat mai repede 
Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
deya spune:
Yuhhh ce de vesti![]()
Aida sa traisca bebe
cand ai termenul ca eu nu stiu![]()
Doris felicitari si multumesc pentru incurajarile la examen cat despre popica acu o venit in oras ma duc sa ii pap nasul
nu scapa el
Maria ci pup si eu
Andanii eu tot nu imi dau seama de unde te stiu.
Ana ai fost pe la Resita?
ce face Luana cum se mai simte?
Anda m-a acostat un tip la sala de lectura(da fara tact asa m-a studiat pe fata)ca el e student la fotografie ca daca nu as vrea sa pozez pentru el
ca as da bine in poze...desi eu am pometi si gura stramba si nu dau bine
ca bla bla...doar pentru o sedinta sa participe si el la o expozitie....mie mi se pare dubios.tie?Voua?
Geta sanatate la pitic.
Vicki ai mai tras chiulul la gogoasa?
Mihi
pe unde esti?
Danitin eu raman la parerea mea ca lucrezi prea mult
Silvana sper sa se rezolve problemele.hug for you
Plec la
si sa invatam.Sper ca nu am uitat pe nimeni
Doris-Alina spune:
Deya, io zic ca-i ok...doar incearca sa aflii detalii despre expozitie...
Aveti cap nou deschis...
POZE CU NOI
aidaciolac spune:
huh
imediat vine zmeul acasa si arunca buzduganul in poarta ![]()
Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Mariaa spune:
deya avelo grija! il cunosti pe tip? tie ce-ti inspira persoana, daca va cunosteti..cere si tu un portofoliu de fotografii eventual. cere dinainte de a merge acolo (ca sa ai timp sa afli daca-i pe bune..) o locatie a studioului sau detalii despre locul unde va avea loc sedinta foto.
din toata 'afacerea' care-i faza ta, de fapt?! sa-l ajuti pe el sa faca un tablou pentru expozitie sau ce?!
tu ai intentie sa faci o cariera, fie si ea mica la inceput in modeling?! ca daca da, ti se merita, daca nu...hmmm. mai bine-l pupi pe popica pe nas de doua ori in plus in timpul ala! ![]()
vezi ce afli despre tipul ala...io stiu o poveste vanatoareasca dinasta si te-as indemna la precautie dar tu stii cel mai bine ce si cum. te pusi cupil drag
andanii
respectele mele duamna! m-ai naucit azi ce vointa ai putut avea sa slabesti atat!
doris, bravos fata draga pentru cele 2 kile! super!!
Ana sper ca Luana e mai bine si ca nu-i nimica serios
pup sa treaca repedea si sa se faca bine cupila ca avem cirese de cules din pom! 
dana, cum sunteti? vezi ce inseamna tineretile?!?! cica muncesti prea mult...io votez cu deya sa stii! ![]()

Aida, te tzuc zapa' drag, te tzuc...
geta, nu ti-am zis dupa intalnire dar vreau de mult sa-ti spun..atata fericire si bucurie radiezi in jur cum n-am vazut la multa lume! sanatate la frumusete de Alex. va tzuc 
moniq tocmai venisem de la mama si am simtit ca asta vreau sa ascult. te pup pe suflet fata buna 
Silvana, mi-era dor de tine!!! am banuit ca est prinsa cu casa si ti-am dat pace! ce probleme aveti?? pica treaba??? uuuhhh...io urasc criza asta deja...o urasc 
![]()
anda, vant din pupa femeie, sa iesi din toate alea de la birou si sa te mai vedem la fata/ochi/margele & all inclusive ![]()
melci cu nuca altadata, va rog, aseara m-au prins oamenii cu tava la cuptor si nu s-au dat dusi pana nu i-am scos, racit, pudrat cu zahar si halit pana la ultima bucata. mi-a fost jena sa le zic, stop cadru, io am de facut poze pentru forum ![]()
am avut si una bucata cupil de 9 ani care-mi zicea ca mama lui nu i-a facut niciodata prajitura. moama, m-a inmuiat ce dezamagit era.
acuma seara am infuriat gogoasa cu doua inghetate de la Mc, cu toping extra de ciocolata, sa fie iertate si primite 
ma duc sa ma trantesc in pat. zuzelor, sa aveti o seara faina, sa dormiti parfumat si sa visati colorat 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor