Timisoara Impreuna(149)Purtam in suflete un inger!
Raspunsuri - Pagina 17
szivarvany spune:
Felicitari pentru bb baietel 
Ce veste frumoasa , Aida, cred ca tati e tare mandru 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
aidaciolac spune:
Tati e tare smecher ... nu vrea sa afle dar zice cate una gen :"ca sa nu imi fac probleme ca el o sa o iubeasca si daca e fata sanatos sa fie"
... asta in mesaj ca e plecat ... si ii zic ca e baiat la care raspunsul :"vad io ce e cand iasa afara" 
deci ca sa intelegeti genul ![]()
iu ol
Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
Ei, dupa asa vesti, cred ca aveti o zi excelenta!![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
emag spune:
Cred ca ma duc sa-mi iau
. Sunt plutitoare, Aida, te pup de te zapacesc, ce bafta ai ca-s la distanta, te-as sufoca acu` cu niste
.
Fetelor, daca aveti Elene si Constantini, La multi ani, sa fie sanatosi!
Criss75 spune:
Aida, felicitari pentru baietel. Sa fie sanatos si sa va aduca bucurii si lumina in suflete. Sunt dulci si baieteii, desi eu cand eram insarcinata visam doar la fetita, acum nu l-as da pe 10 fete. ![]()
Din pacate la mine bb2 nu e deocamdata, desi tare am sperat.
timisorencele.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
Doris-Alina spune:
Da, La multi ani, Elena si Constantin!
Monica, deci bem o bere pentru bb baiat?![]()
Care mai vrea una rece?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
andanii spune:
doamne ajuta ca ne-ai spus in sfarsit ..... banuiam , banuiam sa stii , simteam ca e baiat ... pe cuvant simteam 
superrrrr ..... 

te pup pe tine si burticul mic si scump de miii de ori .... draga mea draga 

ce tare e Laci ..... pana nu vede nu crede nu ????? asa era si Luci al meu , tot zicea sa nu fiu suparata ca nu e fata (eu mi-am dorit fata intotdeauna ... am o sensibilitate si acuma pentru fete) .... pana cand nasc am tot timpul sa sper, ca nu intotdeauna nimeresc doctorii ... da na fost sa fie , baiat a fost de la primul eco si pana-n prezent ![]()
si-acuma nu l-as da nici pentru 50 de fete ... e copilul meu dragastos si giugiulos ![]()
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
emag spune:
Doris, pe bune ca as rade o bericoaica acum.
In lipsa berii, tot fug din birou si
, n-am stare, am manifestari de tip
, o sa cheme colegii cat de curand un doctor.
Simo, pe tine te hartuieste nebuna de mine si la telefon, iarta-ma, da` nu m-am putut abtine.
Pup feteleeee!
Mariaa spune:
ehehehehehehe
...the dream come true 
Aidule, te pup pe suflet fata draga 
moniq, esti un suflet mare. te imbratisez! 
La multi ani celor ce sarbatoresc astazi!
O zi frumoasa cu multa fericire, liniste si implinire 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
Ana68 spune:
La multi ani si de la mine,celor cu onomastica!Tuturor o zi la superlativ!
Simonelule,nu m-am ambalat ,bre...numa' ca de pe Mac nu pot pune emoticoanele cum vreau,e chinu' naibii...de aia o iesit ca mi-s capsata...Ce sa recunosc?Io-s tuta, sti prea bine,asa ca unde nu ma pricep,copiez...si de nu iasa,macar recunosc ca-s prostalaua...ata ete!hehehehehehe...
Aidule...sa fie intrun ceas bun....Mai era cineva,din trecutul meu-Dumnezeu sa-l odihneasca!- care spunea:"Fie ce-o fi,numai sa faca armata"....asa o si fo',numa' ca nu se mai face armata!Sa fiti sanatosi!
Io-s acas' cu copiii....Alex merge la scoala de la 14...iar Luana are traheo bronsita....asa ca e pe tratament,am fo' de dimineata la doctor...behaie ca 5 magari pe un deal...Marius e si el din ce in ce mai infundat si mai muciuit...insa el o duce pe picioare...e cal batran,dar nici la doftor nu vrea...tratam dupe urechi...
Asa ca incerc sa imbin utilul cu placutul si cum am treaba,nu ma plang de asta....dau bice...cat sta Luanuta in pat(zace de fapt)...si ce-o iesi si o fi...asta este!
No ,pupaturi la toata gasca,fara nici o deosebire...si sa aveti o zi cat mai buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri