Timisoara Impreuna(149)Purtam in suflete un inger!
Raspunsuri - Pagina 16
geta_florina spune:
buna dimineata
merci Doris de cafea ... 
eu azi raportez de acasa, am ramas acasa cu Alex ca a facut putina febra azi-noapte si tuseste un pic, asa ca ne pregatim sa mergem la doctor. sper sa nu fie nimic grav.
in rest, am o dispozitie cam proasta ... nimic deosebit, trece ...
Ana bine ca te-ai intors cu bine din delegatiune ...
si ca ai vazut lucruri interesante ...
Andanii si eu am tot asa un program aglomerat, nu mai gasesc nici un timp de respiro, abia seara dupa ce il culc pe Alex, mai am si eu ceva timp... macar eu am o perioada destul de relaxanta la servici. spor la treburi sa ai 
Maria trimite si la mine niste melci cu nuca. 
Aida ai fost la doctor ieri? ce face bebicu? un
dulce pt bebic
va las, ma duc sa mai strang prin casa si-apoi sa mergem la doctor
o zi buna sa aveti 
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doris-Alina Neatza... Gata cafeua... ![]() ![]() ![]() ![]() De asta sa nu va atingeti, ca-i pentru Dana... ![]() ![]() ![]() Trezireeeeeeeaaaaaa! ![]() ![]() ![]() |
nu ma ating
stai linistita ca nici macar nu poftesc .... eu beau laptic 
face mai bine la osteoporoza 
buna dimineata si de la mine la toate fetele .... am o zi asa de aglomerataaaaa

nu va iau pe rand dar va pup pe toate
o zi buna sa aveti ...servici usor 
geta sanatate puiutului ... speram sa nu fie nimic grav

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
danitin spune:
Buna dimineata!
Dorisake, mare doamna, merci de cafea ...
Mey, voi stiti e ce mi-e pofta? De o trandafirata rece, bauta asa, dupa un somn tzeapan de dupa amiaza .... Moama, ce pretentii am ...
Tot somn imi e iar voi cam aveti spor la scris asa ca am reusit sa retin doar impresiile Anei de calatorie, viitoarea alianta de caini huski, mersul Aidei la dr si iesirea din criza. daca am uitat ceva, sorii, dau un suc 
danitin spune:
| citat din mesajul lui danitin Buna dimineata! Dorisake, mare doamna, merci de cafea ... Mey, voi stiti e ce mi-e pofta? De o trandafirata rece, bauta asa, dupa un somn tzeapan de dupa amiaza .... Moama, ce pretentii am ... Tot somn imi e iar voi cam aveti spor la scris asa ca am reusit sa retin doar impresiile Anei de calatorie, viitoarea alianta de caini huski, mersul Aidei la dr si iesirea din criza. daca am uitat ceva, sory, dau un suc ![]() |
aidaciolac spune:
... hello , am facut si io ochi ca am ajuns f tarziu acasa
... fost ieri dr si vazut bebe care acum cica are 23 de saptamani ca eu am pierdut o saptamana pe drum
... important e ca e sanatos si cam zmeuos 18,9 cm si are intre picioare
... sa va zic , sa nu va zic
...
Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
andanii spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac ... hello , am facut si io ochi ca am ajuns f tarziu acasa ... important e ca e sanatos si cam zmeuos 18,9 cm si are intre picioare ... sa va zic , sa nu va zic ...![]() Aida ... 22+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
doamne ajuta ca e bine sanatos si mare

ce are oare intre picioare ???? zi-ne te rogggggg , hai nu ne mai tine pe jarrrrrr

te rogggggg , te rogggggg 

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
szivarvany spune:
Aida,
uite cata lume asteapta vestile de la voi 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
aidaciolac spune:
e un baietoi confirmat a doua oara ... se pare ca multe au avut fillingul iar principesa a visat inainte sa raman insarcinata ca o sa tin in brate un roscovan
si Laci i-a zis ca daca iese roscovan o pune sa faca testul de paternitate ![]()
Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
emag spune:
Sa fie sanatos!!!
Vineri dupa intalnire am visat ca-mi confirmai tu ca e flacau, dragul de el! Puuuuup!