Timisoara Impreuna(149)Purtam in suflete un inger!
Raspunsuri - Pagina 15
Mariaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emag Daca au astia camere montate prin birou, m-am scos. Ba dorm (azi nu! |
nu-i bai scumpo, in ritmul asta ingrosi randurile langa noi la mult ravnitul Vaca' in fata caruia tot stam aliniate in sirrr, frumossss, doar doar s-or elibera niste rezerve pe acolo
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
andanii spune:
emag fain servici ai daca ai timp sa vizionezi filmulete , sa dormi ... superrrrr 

maria azi nu te-am vazut pe aici .... apropo azi noapte am visat ca l-am luat pe husky alb negru acasa la mine si vai ce bucurosi am fost ... l-am dus cu masina pe locul din fatza , era asa de fericit ... cand ne-am intalnit m-a mirosit si imediat mi-a sarit in brate si ma gandeam .... vezi stiam eu ca trebuie sa fie al meu 

aiducule te pup pe sufletel 

ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
Ana68 spune:
Salutare...de vreo juma de ora m-am adunat si eu de pe drumuri...
Simona...teoria prajiturii cumparate ramane in picioare for ever,asta e foarte clar!Iar cele de preparat,atata vreme cat nu depasesc mai mult de juma de ora de preparare si am si ajutor...asa cum am avut aseara,cand Marius a prajit gogosile...e ok,incerc...hehehehee...iese,bine;nu iese...lasa sa mananca si gura lu' pisicile si cateii de la tomberoane...hehehehehe
Multam' fain la tot boboru'pentru urarile de drum bun...io nu am sofat,a sofat colegul cu care am mers,insa eu am facut galerie din dreapta...colegul s-a distrat la greu,pana s-a luat dupa mine....si din exemplu de om cuminte si linistit...nu vreti sa stiti ce ii iesea pe gura,incurajat de mine...hihihihihihi...
Si iar am ramas muta in fata frumusetilor naturii si a saraciei impletite cu opulenta....Am mers pe Resita...acolo treaba,p-orma Caransebes pana la Otelu' si de acolo 17 km pana la Ruschita....care ati fost la Ruschita vreodata,cred ca intelegeti emotia care m-a cuprins mergand prin peisajul acela...pe la Rusca Montana...saraci sunt oamenii aia.Il intrebam pe directorul carierei de marmura de la Ruschita,cum de nu exista o pensiune acolo?Dadea din umeri,a nestiinta si indiferenta.Unde ar fi cea mai apropiata pensiune?Aaaaa,la Sarmisegetuza....nu-s decat 50 km...Mda,multam' fain!Am aflat chestii noi...si foarte interesante,legate de marmura si cariere de marmura....Ce sa va zic?Pe langa oboseala,m-am umplut de frumos...si stiinta noua...hehehehehehe...
Cu problema a'lalta...nu vreti sa stiti...bine ca 70% din timp a fost cu curu' in masina...n-am avut unde sa ma controlez...asa ca eram pana in gat....dar acum is dusulita si miros a sapun...hehehehehehehehehe.....Ce bine e acasa!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
Criss75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
cand am vazut prima data videoclipul am ramas muta si lacrimi imi spalau fata. muzica de exceptie, vioclip super, iar versurile...versurile te ung pe suflet si merg exact acolo unde trebuie. Felicitari Dan Balan pt asa o piesa. Aida multa putere mamico ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
Aida,
si ma gandesc la tine.Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
emag spune:
Seara buna!
Cam liniste, fetelor, cam liniste pe aici!
Simo, ma gandeamsi io ca ma paste vreo camasa mai speciala (de forta, cum ar fi...), da` poate scap
Daca sunteti voi in fata la Vaca, vin si eu, cu draga inima, si nebagata-n camasa.
Andani, nu-i asa ca la sanatoriu` la servici in fiecare zi, din pacate. Dar din orle alea multe pe care le petrec pe acolo,cand e loc, mai bag si io ochiu` prin cate un video, ceva, ca nu cade economia.
Ana, ma bucur ca ai revenit nevatamata si ca ai vazut locuri frumoase. Cum n-ai zis nimic, nu m-am uitat la stiri (deci s-a lasat cu pace, nu, n-ai
pe nimeni), nu?
Aida, pup tare, din nou!
Somn usor cui se baga la nani, noapte buna la toata lumea.
Mariaa spune:
sara buna,
fost cu treburi dana, pe urma cu casa plina pe aici si acuma-i liniste finaly!
am facut niste melci cu nuca pentru maine ca-i sarbatoare mare, ne mai uitam la meci si porma la orizontala.
sa nu-ti para rau dana, daca intr-adevar asa mult iti doresti, cand face Maya pui in primavara iti dau unul tie, si-l lasam pe Andrei sa-l aleaga?! ok?!
pana atunci poate rezolvi problema cu porumbeii :) 
moniq
am salvat site-ul ala. tu ai vazut cumva filmul Instinct-Instinct cu Antony Hopkins si Cuba Gooding Jr.? am cumva un feeling ca da...chiar sunt curioasa daca asa-i. pfuai...n-am cuvinte sa-l definesc, trebuie musai vazut care nu l-ai vizionat.
Ana, m-am gandit azi la tine si chiar asteptam impresii de la Rusca Montana
hai ca am glumat cu prajiturile, nu te aprinde ashea
nu prea ma prind ce-i asa greu sa recunosti ca le ai, da ma rog ![]()
Aida, azi a plouat putin...inseamna ca Emma a cantat ingerilor despre tine
te pup pe suflet fata draga
....
....huuuhhh, e agitatie mare dincolo la meci, fug si revin...
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
emag spune:
Simo, l-am vazut si l-as mai vedea o data - o sa-l iau sa-l vad sambata din nou.
Tot cu dragul de Cuba Gooding Jr. si cu Robin Williams -www.youtube.com/watch?v=1pHCtLzmras" target="_blank">What dreams may come, l-ai vazut? Pe mine m-a facut praf.
www.dailymotion.com/relevance/search/enya only time/video/x1pp64_enya-only-time_music" target="_blank">Pentru tine, pentru mama ta, pentu maine si timpul care s-a scurs...
Aida, ma gandesc la tine, te pup tare de tot!
andanii spune:
ce-am mai facut telegrafic suna asa : fost cu treburi ,dupa cupil la scoli , apoi dat mancare copil, apoi plecat si dus copil la antrenament apoi eu la sala , iar mers dupa andrei , venit acasa , tuns copil , facut baie , uscat par , pus avoanele in pungi ca dimineata trebe sa le duc la fete .... si-acuma am intrat sa citesc pe aici si constat ca e destul de slaba activitatea 
mariaa dar daca se obisnuieste de mic mic puiut cu porumbeii ?????? crezi ca nu se poate ????? daca vor creste impreuna ??????
aidule te pup pe suflet 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
monica-elizabet spune:
Aidutza ... Off...
Ano bine ca ai venit acasa sanatoasa 
si
La multi ani! celor ce-si serbeaza astazi ziua numelui, sa fiti sanatoase/sanatosi
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Doris-Alina spune:
Neatza...
Gata cafeua...

De asta sa nu va atingeti, ca-i pentru Dana...

Trezireeeeeeeaaaaaa! 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 

ambitioasa