Condica Salajencelor [92]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

'neata! Multam de cafei. Merge bine langa o felie de tort Diana, vezi pe culi la torturi ca e sectiune si explicatii despre interior. Miha te cred ca abia astepti vacanta. Si eu o astept care nu is la scoala Abia astept sa nu mai trebuiasca Andrei sa se trezeasca asa devreme, sa il stiu mereu langa mine (parca sunt o closca, nu? ) Nu cred ca v-om merge undeva in vara asta Alex e inca prea micut zic eu, o sa vedem. Poate pana la Tg Mures intr-un we, ca tare mi dor de oras. Imi place orasul ala de numa. Cred ca acolo mi-ar place sa stau. Acolo sau in Oradea, desi in Oradea multe s-au stricat de cand am venit eu. Parca nu ma mai atrage asa. Acum imi place la Mures Hai ca am aberat destul. si o zi faina!Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am vazut sectiunea..mi-ai facut o pofta de capsuni..dar o sa mananc azi, m-a chemat mama dupa-amiaza la ea, a cumparat 6 kg de capsuni si sa facem gem...asa ca mananc si eu, nu o sa salivez..
Am uitat sa va spun ca ieri am fost la gradina botanica la Jibou. Am vazut pesti, o caprioara..., numai in sere nu am mai apucat sa intram . Am fost cu niste prieteni, dar ei au ajuns mai devreme decat noi, si deja vizitasera serele. Asa ca am mers cu ei la acvarii, apoi la plimbare sa vedem animalele, cu gandul sa intram in sere cand revenim..insa Stefan ne-a dat planul peste cap, ii era deja somn si foame, era obosit si a inceput sa faca talente, sa planga..asa ca ne-am intors direct acasa. Serele raman de vizitat data viitoare.
Azi am fost prin oras, am fost la finante sa imi scot certificatul ala cu nu am alte venituri, pentru dosarul de somaj.
Acu va las, imi doarme pruncu si ma relaxez si eu un pic.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Hop si eu ... am fost cu Paula ccc la dr. ca iar are o tuse urata. Are si amigdalele rosii , dar la plamani nu se aude nimik, ca noroc. Eu is infundata , din nou. Colegu si el cu laringita si dureri in gat. Doar Andreea a scapat "vie si nevatamata" de clima din masina, ca , de fapt, de acolo ni se trage.

Diana, deja faci gem pentru la iarna ??? Nu e cam devreme ? Sau ???
Cu cat e kg de capsuni in piata ? Ma bate si pe mine gandul sa fac gem de capsuni si caise ca numai astea ne plac, dar stau tare prost cu timpul liber. Spor la treaba !

Oti, v-ati revenit din boala ? Cum sunt baietii ? Andrei nu mereg in excursie ? Andreea merge maine dimineatza si am ceva emotii .

Mihaela, tinem pumnii pe ultima suta de metri sa treci cu bine si peste acest ultin hop. Apoi, te asteptam sa dai de baut

Am fugit sa intind o tura de haine si sa mai bag inca una ca tare mulyte s-au strans cum am fost plecati ...

Mergi la inceput

Adriana, kilogramul de capsuni este la vreo 5 lei, dar mama a gsit la cineva cu 3 lei, ca nu i-a vandut pe toti sambata, si i-a tinut la rece intr-o lada frigorifica, insa pentru gem au fost foarte buni. A luat 6 kg.
Fetelor va las. Ma duc sa schimb puiu si la culcare!

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Noa tu fete, io luai vineri capsuni cu 7 lei. Adriana, in juma de ora ai fructele in borcane daca faci dulceata cu gel fix de la dr oetker. Unde mai pui ca nu scade nika, cat pui atata iei. Deci din 3 kg te-ai scos cu dulceata pt famelie pe iarna. Si eu am zis ca iau daca gasesc cu 3 lei si pun la borcan. Dulciuri

Mergi la inceput

Dulciuri

Mergi la inceput

Buna dimineata! Haideti la o cafeluta!

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Diana multam de cafei! Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
am neste emotii mai fetelor cu mersu asta in romania de parca mergem prima data
va doresc o zi excelenta, ma duc sa intind niste haine si poate mai trec
ce liniste e mai nou in zona, unde e sefa tribului

Mergi la inceput

Care sefa? Aia de la butoane? Ce joaca mahjong? Amu e fericita ca m-o intrecut O zi faina tuturor! Dulciuri

Mergi la inceput