Condica Salajencelor [92]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Diana, ai un copil foarte reusit. Sa va traiasca! Pupe-l Oti Parca il vad pe Andrei la varsta lui. Miha, nu e avanpremiera la 1 iunie. Marti avem 8 ani de cascatorie religiuasa (data de la cea civila nu o stiu in veci ca fu mai iute si o fixaram asa cand putura nasii, nu inseamna nika pt noi )Si asta sarbatorim azi, ca marti Vlad e la lucru si no, mai greu. Ma bucur ca va place ideea. Deasupra suntem noi. Ma recunoasteti? Diana mi-a remarcat jenele Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Pai Oti sa traiti fericiti pana la adanci batranete!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

pe deseara!
Mergem la o pizza si apoi la plaja, avem caldura azi...sunt 20 de grade!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

La noi e rece si innorat. Macar de a ploua.Miha, multu de urari Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia, la cat mai multi ani impreuna sanatosi si fericiti alturi de cei 2 feciori !

Mihaela, ce te invidiez ca stai asa de aproape de mare . Eu sunt inebunita dupa ea, dar anul asta iar zicem PAS din cauza crizei financiare care ne-a cam dat peste cap. Sa aveti pofta si sa te bronzezi

Diana, aseara cand am trecut prin Tasnad chiar ziceam k oare o fi lume prin zona `au ba ... Cand am fost eu pe la bai se schimba apa zilnic in cate un bazin. Am vazut ca au pus si topogane in apa, vad ca se mai misca un pic treburile si in tara noastra.

De Maria care ce mai stiti ??? Nu a intrat de mult pe la noi. Sper ca sunt bine.

Merg sa pregatesc un mujdei de usturoi ca am prajit peste in malai si langa el legume fierte . Poate mai trec pe aici inainte de a merge la

Mergi la inceput

Nu adriana, n-am fost la plaja, ca la 20 de grade nu se poate sta in costum de baie...am fost sa stam putin pe plaja, imbracati(cel mai mult am putut sa-mi sufulc pantalonii si sa stau in tricou), in timp ce Silvia s-a jucat in apa cu picioarele, numai cu un maieu pe ea...fata asta parca ar fi suedeza get beget! Apa daca are 6-7 grade e mult. Dar si asa, Diana a facut baie in ea in excursie. Azi n-a fost cu noi, a fost la film cu colege. O sa pun imediat poze de azi, cateva...

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Am pus si cele cateva poze de azi. O seara faina sa aveti!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Frumoase poze Mihaela! Iar Silvia e o scumpa!
Oti, multi ani fericiti impreuna! Cu ce a fost umplut tortul? Nu de alta, dar sa salivez si eu un pic...
Adriana, asteptam poze de la Viena! Tobogan este doar unul la Tasnad, la bazinul copiilor.
Noi ne pregatim de culcare, ma trage Stefan de mana si zice nani, nani..
Acum ne-au plecat si noua musafirii, i-am invitat pe fini la o pizza, ca nu am mai facut de ceva vreme...asa ca acum am intrat sa va urez noapte buna si somn usor si o saptamana frumoasa!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

si o saptamana frumoasa! Eu abia astept sa se termine....

Pe miercuri, cand pot rasufla usurata ca am scapat de toate hopurile si sunt in vacanta! Ca joi si vineri va fi relash deja.... Cred ca o sa cant pe strazi de bucurie!

din nou, numai bine!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata!
Hai ca dau eu o cafea dimineata asta!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi