Condica Salajencelor [92]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Va salut pe toate!

Intru in fuga acuma, ca sint la breakfast inainte de a pleca la serviciu.

M-am uitat sa vad ce mai faceti si m-am uitat la pozele puse de voi.
La cele ale lui Oti o sa ma uit dupa amiaza, ca nu pot pe stomacul gol

Mihaela, superbe pozele tale de primavara.Brindusele sint tare frumoase, fetita ta la fel.As pune si eu link-uri spre pozele mele recente, dar pe hi5 nu am cum, decit sa va spun sa intrati sa le vedeti.Si pe la noi a venit caldura, in sfirsit.Toate florile au "explodat" aproape in acelasi timp, este o placere sa te plimbi pe-afara si sa le admiri, sa te opresti sa le mirosi...Eu, cel putin, sint foarte incintata, mereu cind vin de la munca vin la pas, fac ocolisuri pe cite o strada vecina sau pe niste alei micute pe sub brazi, nu imi vine sa cred ca frumos e, parca cineva a aranjat special pentru vreo ocazie.Anii trecuti nu am apucat sa vad asta, ca lucram de dimineata pina seara, asa ca de aia acuma e ceva nou pentru mine frumusetea asta.
Am fost si noi la festivalul lalelelor acu vreo 2-3 saptamini, am pus poze pe hi5 si de acolo, si de prin vecini.
Ma bucur ca esti asa de bine cu scoala, Mihaela.Felicitarile mele!Cred ca e un sentiment deosebit sa astepti vacanta, dupa atita scoala, te trimite inapoi in timp pe vremea cind erai de virsta fetelor tale...Si mai cred ca ceea ce faci tu e o reteta pentru tinerete fara batrinete.

Diana, eleganta in pozele de la nunta! Chiar ca e dragut costumasul tau!

Oti, sanatate multa la toti!
Adriana si Bia, fain ca v-ati "nuntit" impreuna.Si mai fain ar fi fost sa fi pus si voi poze, dar merge si asa...
Va pup pe toate si merg sa ma pregatesc, ca imediat ies pe usa.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cami, superbe fotografiile cu pomii infloriti...cam asa e si la noi. O sa iau si eu aparatul maine daca iesim pe afara, poate mergem in gradina botanica.
Da, stii cum ma simt acum? Ca dupa o sesiune din studentie, nu-mi gasesc locul...parca n-am ocupatie. Numai ca atunci n-aveam grija casei, copiilor, familiei...de asta mi-a fost acum infinit mai greu. Ca altfel, scoala mi-a placut, a fost si interesant ce am invatat si mi-a pins excelent la limba. Numai ca nu mai pot asa, semestrul viitor am ales numai suedeza si engleza. Plus 2 zile de practica mai departe.

Tu tot asa ocupata esti cu munca? Credeam(adica asa am inteles) ca vei fi putin mai lejera...dar e foarte bine ca ai ocupatie.

Restul? E de(i)vina caldura? A topit netul? Mai trimiteti incoace, ca la noi azi iar au fost 12 grade...macar asa pe la 22 sa ajunga...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, pun de o cafea pe dimineata. Si sa nu ziceti ca sunt zgarcita, va servesc si cu o felie de tort:http://entertainment.webshots.com/photo/2579189350102125681MxYgVaDulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Noa tu, haideti la cafea, pana nu se raceste. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Io nu ma ating de cafea, ca la mine e ora de culcare.Numa' o miros, sa visez frumos.

Saptamina trecuta a fost la noi la lucru saptamina nursing home-urilor, daca vreti sa vedeti ce fel de activitati s-au desfasurat cu batrinii, va puteti uita aici: http://www.maryvillenh.org/news/?p=219&utm_source=eSpirit&utm_medium=email&utm_campaign=espirit05222009

Am fost singura toata dupa amiaza azi, colegu si musafirii s-au dus sa viziteze Seattle si se intorc tirziu.Am vrut sa imi fierb niste spaghete, dar s-au ras-fiert, ca am uitat de ele stind pe messenger.Pina la urma mi-am facut o pizza la cuptor.Mi-am spalat uniformele toate, asa ca numa bine ma pot culca, sa ma pot trezi dimineata la 5 iara.

va pup pe toate pe rind

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare fetelor !

Am ajuns aseara tarziu acasa, pe la vreo 11 si ne-am dus direct in pat k am fost rupti de oboseala. Tare frumoasa a fost intalnirea si tare bine ne-am simtit impreuna. Am vizitat la pas centrul Vienei, le-am dus pe fete cu metroul, cu tramvaiul ... o sa pun si poze dupa ce vom descarca aparatul foto. Acum trebuie sa despachtez si apoi sa ma apuc iar de impachetat k marti dimineatza pleaca Andreea in excursie 2 zile pe la Cheile Turzii, dorm la Arieseni, Pestera Ursilor si in multe alte locuri. Trebuie sa pun sa fac ceva si de mancare , sa pun si de-o paine ... asa ca noi avem o zi plina azi.
Restul pe unde va duceti ???

Va doresc o duminica minunata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

una fetelor!
Oti, haios tare tortul tau: ce gene ti-ai tras ...mi-am dat seama ca sunteti tu si vlad pe margini si incadrati copiii...da ce imbracati la toale festive sunteti ...foarte faina ideea.
Hai sa va pun si eu pozele de la Tasnad. Uite aici http://community.webshots.com/album/569668756bwyQqK?start=84
Mihaela, nici acum nu cred ca se recicleaza apa, insa era curata, atunci se umplea bazinul.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

'neatza!

Oti, tu ai facut avanpremiera pentru 1 iunie?

Diana, nu pot vedea pozele, eceva defect la webshots cica, momentan...am sa incerc mai tarziu.

adriana, asteptam pozele, ma bucur ca v-ati simtit bine. daca iti spun ca mi-e dor de Viena ma crezi?

Cami, iar aveti musafiri? Si tu lucrezi pana la urma si we?

si o duminica frumoasa va doresc!

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Diana, am reusit sa vad pozele. Vezi ca ai pus punctul la sf. linkului si de aceea nu merge. Eu am deschis pagina si apoi am taiat punctul, ca l-am observat si asa s-a incarcat. Frumos de tot, ma bucur ca v-a placut. Stefan e un scumpic cum ii place lui in apa....

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am vazut si eu pozele voastre, fetelor

Mergi la inceput