Condica Salajencelor [92]
Raspunsuri - Pagina 10
olim spune:
ce joc e ala![]()
felicitari sefa de la butoane
bey trimiteti-mi va rog pm cu numerele de telefon ca nu le-am memorat si sa am daca ma duc acasa![]()
mihaela_s spune:

Intelegeti ce vreau sa zic, nu? Am luat calificativ maxim la testul oral de azi, am discutat cu profu despre cele 2 carti, m-a laudat si felicitat ca am terminat cu bine semestrul asta si GATA!!!! Azi mai am de aflat rezultatul de la ultimul test de engleza, dar stiu ca am stiut si nu e problema, maine mai am 2 ore dar nu mai vin la scoala caci am terminat deja toate lectiile, testele, cartile...ce mai...sunt in VACANTA!!!!
3 luni mari si late, daca nu socotesc luna in care voi lucra, dar aia nu e scoala. Vineri am ultima zi de practica la laborator tot pana in august...stiti cum ma simt acum? Ca dupa sesiune cand eram studenta, cand nu stiam ce sa mai invat dupa ce prinsesem ritmul...
.
si mai vb...daca am cu cine
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Mihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, felicitari maxime! Le meriti fata! Sa curga
in rauri!
(nu gasesc emotionu cu sampania, da lasa ca e bun si asta
)
Dulciuri
mihaela_s spune:

![]()
Multzam! Promit ca dau de beut cand ne vedem, stiu ca v-ati gandit la mine. 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Dulciuri
dianalaura spune:
Mihaaaaa, felicitari! Te asteptam la Zalau sa ne povestesti face to face de pe acolo, si sa ne inveti si pe noi vre-un cuvant in suedeza!
Eu am bagat azi mers pe jos...de fapt am mers cu autobuzul pana in centru, mi-am luat si carutul, pe Stefan, si de acolo hai pe jos: la banci, la apa, la internet, al dr. de familie....am fost sa imi iau adeverinta pt somaj si daca tot am prins-o si pe dr. lui Stefan acolo, i-am facut si controlul de 2 ani. Am vrut sa vin pe jos pana acasa, dar asa se innorase de am zis ca atunci ne apuca ploaia, asa ca am venit cu autobuzul pana la multicom si de acolo pe jos.
Si uite ca au trecut 2 ore si inca nu ploua! Da Doamne sa ploua!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Piscotel
Torturi
giulia71 spune:
Felicitari Miha
si s aia vacanta placuta!
Ne vedem la o bere de Zalau?
uneori gandesc prea mult....
mihaela_s spune:
Multzam fete, normal ca ne vedem, cam intr-o luna. Sper sa va prind pe acasa, sa nu va programati concedii pe atunci...
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Mihaela si multe , multe felciitari k le meriti din plin.
Ma bucur foarte mult pentru tine . Esti intr-adevar "beton" 
Cu familie si copii ai reusit sa mai realizezi ceva in viata asta.
Te asteptam cu drag la Zalau. Da` vezi cand vii k la inceputul lui iulie intru in concediu si mi-ar parea rau sa nu ne intalnim, din nou . Multi
la fete !!!
Acum mergem dupa Andreea k ajunge imediat acasa din excursie ... in rest , tot infundati, Paula parca e mai bine, nu mai tuseste.